1920X1080 New York Vue
Positionskrydstogt

New York

1920X1080 Halifax Peggy Point Lighthouse
Positionskrydstogt

Halifax

1920X1080 Dogsledding Shutterstock 206575477
Positionskrydstogt

Qaqortoq

1920X1080 Nanortalik Sermeq Glacier
Positionskrydstogt

Nanortalik

Reykjavik Blue Lagoon Bathing
Positionskrydstogt

Reykjavik

1920X1080 Studlagil Canyon
Positionskrydstogt

Seydhisfjordur

1929X1080 Glasgow University Solnedgang
Positionskrydstogt

Greenock

1920X1080 Isle Of Portland
Positionskrydstogt

Isle of Portland

1920 X 1080 Southampton Southampton's Ocean Village Marina
Positionskrydstogt

Southampton

1920X1080 Bilbao Ribera Marketplace
Positionskrydstogt

Bilbao

1920X1080 Lissabon Sporvogn
Positionskrydstogt

Lissabon

1920X1080 Malaga Udsigt
Positionskrydstogt

Malaga

1920X1080 Mallorca Katedral Le Seu
Positionskrydstogt

Palma de Mallorca

Barcelona Sunsetvue Medbjergbane
Positionskrydstogt

Barcelona

31 nætter Se rejseplan
Island Princess Læs om skibet
Vi gør opmærksom på at vi netop har lanceret ny hjemmeside. Der er stadig flere småfejl som skal justeres - og vi arbejder på højtryk for at rette de sidste ting. Ring evt. på 7010 6343.

Rejseplan

05. juli - 05. august

Dag 1 USA, New York
New York

New York USA

Afgang: 16:00

New York City, også kendt som "The Big Apple," er en verdensberømt metropol, der symboliserer pulserende energi, kulturel mangfoldighed og utallige muligheder. Beliggende i den nordøstlige del af USA, er byen en sand smeltedigel af kulturer, og dens ikoniske vartegn som Empire State Building, Central Park og Frihedsgudinden trækker besøgende fra hele verden. New York er hjemsted for utallige museer, teatre og gourmetrestauranter samt en af ​​de mest indflydelsesrige økonomiske og finansielle centre globalt. Det er et sted, der aldrig sover, og som aldrig holder op med at overraske og inspirere.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 Canada, Halifax
Halifax

Halifax Canada

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Halifax er en pulserende by ved Canadas østkyst, som byder besøgende velkommen med sin unikke blanding af historisk arv og moderne dynamik. Beliggende ved Nova Scotias smukke havkyst, er Halifax kendt for sin imponerende havn og betagende udsigt over Atlanterhavet. Byen er dybt forankret i sin maritime historie og er hjemsted for en række fascinerende museer og historiske steder. Samtidig emmer Halifax af en livlig kulturscene, spændende restauranter og utallige udendørs aktiviteter. Denne charmerende by er en skatkiste af oplevelser, der appellerer til både historieentusiaster og moderne eventyrere.


Dag 4 På havet

At Sea


Dag 5 Corner Brook, Newfoundland

Corner Brook, Newfoundland

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:00

Corner Brook is located on the west coast of Newfoundland nestled among the Long Range Mountains. The coastline is filled with magnificent fjords, thick forested areas and jagged headlands. For thousands of years, people have lived and worked along the shores of the Humber River Valley and the Bay of Islands. The Port of Corner Brook has been welcoming cruise ships for more than 30 years. Nestled in the sheltered Bay of Islands, the 35 kilometre (22 mile) sail into Corner Brook is a favorite among cruise passengers, especially in the fall when the Blomidon Mountains are ablaze with vibrant autumn leaves. James Cook was the first to survey and record the geography of the Bay of Islands. Most of the maps he created are displayed at the Captain James Cook Monument. This picturesque region has many groomed walking trails as well as many thriving communities. Mount Moriah, Benoit's Cove, John's Beach and Frenchman's Cove and Lark Harbour are some of the fishing and mountain communities on Captain Cook's Trail.


Dag 6 St Anthony

St Anthony

Ankomst: 09:00 Afgang: 18:00

St. Anthony is a town on the northern reaches of the Great Northern Peninsula of the Canadian province of Newfoundland and Labrador. St. Anthony serves as a main service centre for northern Newfoundland and southern Labrador. St. Anthony had a population of 2,258 in 2016.


Dag 7 På havet

At Sea


Dag 8 På havet

At Sea


Dag 9 På havet

At Sea


Dag 10 Grønland, Qaqortoq
Qaqortoq

Qaqortoq Grønland

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Qaqortoq, en idyllisk by i Grønland, byder besøgende velkommen med sin storslåede natur og autentiske grønlandske kultur. Byen er kendt for sin placering ved bunden af Erik Fjord og charmerende farvede huse, der spejler sig i det azurblå hav. Udforsk lokale seværdigheder som Knud Rasmussens Hus og Stone & Man, og oplev den betagende udsigt over isbjerge og det åbne hav. Nyd autentisk grønlandsk mad med friske fisk og lokale råvarer.


Dag 11 Grønland, Nanortalik
Nanortalik

Nanortalik Grønland

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Nanortalik er en smuk perle på Grønlands sydspids. Byen er kendt for sin rå skønhed og unikke kultur. Navnet betyder "stedet med de store isbjerge", og det er en passende beskrivelse af den spektakulære natur, der omgiver byen. Byen er også et kulturelt centrum, hvor traditionelle grønlandske aktiviteter som hvalfangst, fiskeri og håndværk stadig praktiseres. Selvom Nanortalik er en af Grønlands mindre byer, er den fyldt med hjertevarme og gæstfrihed. Lokalbefolkningen byder besøgende velkommen med åbne arme og deler gerne deres historier, traditioner og mad med dem, der er nysgerrige nok til at udforske denne fjerntliggende destination.


Dag 12 På havet

At Sea


Dag 13 På havet

At Sea


Dag 14 Island, Reykjavik
Reykjavik

Reykjavik Island

Ankomst: 09:00 Afgang: 22:00

Reykjavik, Islands hovedstad, byder dig velkommen til en verden af naturskønhed og kulturel rigdom. Byen er omgivet af majestætiske bjerge, geotermiske varme kilder og det vilde Atlanterhav. Oplev bl.a. den Blå Laguna - en fantastisk oplevelse. Udforsk den fascinerende islandske kultur på museer og gallerier, nyd lokale delikatesser som skaldyr og få en smagsprøve på det pulserende natteliv. Reykjavik er et ideelt udgangspunkt for eventyr i Islands utrolige landskaber. Oplev de storslåede gejsere, vandfald og gletsjere, der gør Island til et unikt rejsemål.


Dag 15 På havet

At Sea


Dag 16 Island, Seydhisfjordur
Seydhisfjordur

Seydhisfjordur Island

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Seydisfjordur er en charmerende perle i det østlige Island. Byen ligger smukt omgivet af bjerge og klart blåt hav, hvilket giver en storslået udsigt. Den maleriske natur og den afslappede atmosfære i Seydisfjordur gør det til et idyllisk sted for naturelskere og rejsende på udkig efter ro og skønhed. Byen har også en livlig kunstscene med farverige huse og et levende fællesskab af kunstnere. En gåtur langs de brostensbelagte gader afslører unikke butikker, caféer og venlige lokale.


Dag 17 På havet

At Sea


Dag 18 Skotland, Stornoway

Stornoway Skotland

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:00

Stornoway, en charmerende by på øen Lewis og Harris i de ydre Hebrider, byder besøgende velkommen til en tidløs skønhed og en fascinerende kultur. Denne afsidesliggende perle tilbyder et uspoleret landskab med dramatiske klipper, strålende strande og historiske steder som Callanish Standing Stones. Oplev den traditionelle skotske kultur gennem musik, dans og lokal gastronomi. Udforsk det maleriske havnemiljø og nyd de lokale delikatesser, herunder friskfanget skaldyr. Stornoway er det ideelle sted for rejsende, der søger ro og fordybelse i en betagende naturskønhed og en autentisk skotsk atmosfære.


Dag 19 Skotland, Greenock
Greenock

Greenock Skotland

Ankomst: 09:00 Afgang: 19:00

Greenock er en skotsk kystby beliggende ved Clyde-floden. Her findes en rig maritim arv. Byen er omgivet af fortryllende grønne bakker og tilbyder en enestående udsigt over det skotske højland. Mange vælger at drage til Skotlands største by Glasgow som ligger 20 km derfra. Glasgow har en omtumlet historie med op- og nedgangstider. De gode tider afspejles i dens imponerende arkitektur - ikke mindst universitetet og katedralen. Byen har indtil for 20 år siden haft et image som en hård industriby, men det image er vendt. I dag opleves en levende by med et livligt studiemiljø, aktivt natteliv og kulturliv. I dag er byen hjemsted for the Burrell Collection og rummer et interessent kunstmuseum ligesom teaterlivet blomstrer.


Dag 20 På havet

At Sea


Dag 21 England, Isle of Portland
Isle of Portland

Isle of Portland England

Ankomst: 07:00 Afgang: 19:00

Portland er en charmerende ø ved Englands sydkyst, der er kendt for sin enestående naturskønhed og rige maritime historie. Øen er forbundet til fastlandet ved en smal landtange og har betagende klippekyster, maleriske bugter og storslåede udsigter over Engelske Kanal. Portland har en lang historie som en vigtig havn og stenbrudskilde, og dens karakteristiske sten har prydet adskillige bygninger verden over. Besøgende kan udforske øens historie, smukke vandrestier og nyde friskfanget fisk og skaldyr i hyggelige landsbyer. Portland er et unikt sted, der kombinerer naturskønhed og kultur i en charmerende blanding.


Dag 22 England, Southampton
Southampton

Southampton England

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:00

Southampton, en betydningsfuld havneby i det sydlige England, er kendt for sin maritime betydning og som en af Europas førende krydstogthavne. Byen har en rig historie med gamle bymure, middelalderlige gader og forbindelser til Titanic. Southampton huser University of Southampton og tilbyder et bredt udvalg af shoppingmuligheder og kulturelle attraktioner som teatre og museer. Med en veludviklet transportinfrastruktur, herunder havn, jernbane og lufthavn, er Southampton en alsidig destination, der appellerer til både lokalbefolkningen og besøgende.


Dag 23 På havet

At Sea


Dag 24 Spanien, Bilbao
Bilbao

Bilbao Spanien

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Bilbao er en by beliggende i det nordlige Spanien, og er kendt for sin industrielle arv, arkitektoniske skatte og levende kulturscene. Byen tilbyder en bred vifte af kulinariske oplevelser, herunder traditionelle baskiske retter som bacalao (klipfisk) og pintxos. Bilbao ligger omgivet af smuk natur. De omkringliggende bjerge og kyststrækninger giver mulighed for udendørs aktiviteter som vandreture, cykling og surfing. Bilbao er en by i forvandling, der kombinerer sin industrielle arv med moderne arkitektur og kultur. 


Dag 25 På havet

At Sea


Dag 26 Leixoes, Portugal

Leixoes, Portugal

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00


Dag 27 Portugal, Lissabon
Lissabon

Lissabon Portugal

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Lissabon, hovedstaden i Portugal, fortryller besøgende med sin rige historie og charmerende atmosfære. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur, inklusive Torre de Belém og Mosteiro dos Jerónimos. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Museu Nacional do Azulejo og Alfama-kvarteret, og nyd autentisk portugisisk køkken med lækre retter som bacalhau og pastéis de nata. Lissabon tilbyder en harmonisk blanding af historie og gastronomi, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske Portugals kulturarv og nyde dets kulinariske lækkerier.


Dag 28 Marokko, Tangier

Tangier Marokko

Ankomst: 12:00 Afgang: 20:00

Tangier er smukt beliggende ved Marokkos nordkyst, der er en by med en fascinerende historie og en eklektisk atmosfære. Med sin strategiske beliggenhed ved Middelhavet og Atlanterhavet har Tangier altid været et kulturelt krydsningspunkt, der afspejles i dens arkitektur og livsstil. Byen byder på en fortryllende blanding af europæisk og marokkansk kultur, fra de livlige basarer og marokkanske tehuse til elegante europæiske bygninger. Tangier er kendt for sin kulturelle rigdom, imponerende strande og en broget historie, der har tiltrukket kunstnere, forfattere og eventyrere i årtier.


Dag 29 Spanien, Malaga
Malaga

Malaga Spanien

Ankomst: 07:00 Afgang: 19:00

Malaga, en smuk kystby i det sydlige Spanien, imponerer besøgende med sin rige historie og solrige atmosfære. Byen er kendt for sine gyldne sandstrande og kulturelle rigdomme. Udforsk de lokale seværdigheder som Alcazaba-fæstningen og Picasso-museet og nyd autentisk spansk køkken med lækre retter som gazpacho og pescaíto frito. Malaga tilbyder en harmonisk blanding af historie og solskind, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske det bedste af den andalusiske kultur og nyde det behagelige middelhavsklima.


Dag 30 På havet

At Sea


Dag 31 Spanien, Palma de Mallorca
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca Spanien

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Palma de Mallorca er hovedstaden på den spanske ø Mallorca i Middelhavet, der er en strålende blanding af historie og moderne skønhed. Denne charmerende by, omgivet af azurblåt hav og bjerglandskaber, byder besøgende velkommen med sin pragtfulde gotiske katedral, Almudaina-paladset og smalle brostensbelagte gader i den gamle bydel. Palma er også kendt for sine billedskønne strande, luksuriøse havneområder og et pulserende natteliv. Her kan du nyde Middelhavets lækkerier på de lokale restauranter og opleve den autentiske spansk kultur og gæstfrihed i en spektakulær ø-kulisse.


Dag 32 Spanien, Barcelona
Barcelona

Barcelona Spanien

Ankomst: 18:00

Barcelona - en charmerende metropol og hovedstad i det katalanske Nordspanien. Byen er en sand perle hvor historie og nutid forenes i perfekt harmoni. Særligt Gaudís fascinerende mesterværker som La Sagrada Família og Park Güell, tager enhver med storm. Byen stråler af kulturel rigdom med kunstgallerier, museer og et livligt gademiljø. De gyldne sandstrande langs kysten og den fortryllende gotiske kvarter skaber en atmosfære, der indfanger hjertet og sindet. Barcelona er ikke blot en by, det er en oplevelse.

2003
Søsat
2.200
Passagerer
900
Besætning

Island Princess

Princess Cruises

Om skibet

Island Princess er en af de mest luksuriøse krydstogtskibe på havet i dag.

Skibet blev lanceret i 2003 og har siden leveret en uovertruffen rejseoplevelse til tusindvis af passagerer. Med en længde på over 290 meter og en kapacitet på mere end 2.000 passagerer er Island Princess et imponerende syn.

Skibet er designet med en række forskellige faciliteter for at imødekomme enhver passagers behov. Der er en stor swimmingpool og jacuzzi-område, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solen. Der er også en spa og fitnesscenter, hvor gæsterne kan træne og få forskellige behandlinger for at slappe af og forynge kroppen. For dem, der ønsker at handle, er der en række butikker ombord, der tilbyder alt fra smykker til souvenirs.

Island Princess tilbyder også en række restauranter og barer, hvor passagererne kan nyde et godt måltid eller en drink. Der er flere restauranter, der serverer forskellige køkkener fra hele verden, inklusive italiensk, mexicansk og asiatisk mad. Der er også et pizzeria og grill, hvor man kan få en snack eller en let frokost. For dem, der ønsker at nyde en drink, er der en række barer og lounges ombord, hvor man kan få alt fra en øl til en eksotisk cocktail.

Island Princess tilbyder også en række aktiviteter og underholdning til passagererne. Der er en biograf, hvor man kan se de nyeste film, en casino, hvor man kan spille forskellige spil og en teater, hvor der hver aften er forestillinger med musik og dans. Der er også en række aktiviteter for børn og teenagere, herunder en børneklub og en teenager lounge.

Alt i alt er Island Princess en fantastisk måde at rejse på og opleve verden. Med sit luksuriøse design og en række faciliteter og aktiviteter ombord, er der noget for enhver smag og aldersgruppe. Så uanset om man er på udkig efter en romantisk tur for to eller en sjov ferie for hele familien, så er Island Princess et fantastisk valg.


Afslapning (8)
Churchill Lounge Badekar Lido Pool Lotus Spa Lotus Spa Splash Pool The Sanctuary(kun voksne) Spabad

Mad og drikke (18)
24-timers Buffet Bistro Bayou Café & Steakhouse Bordeaux Dining Room Churchill Lounge Crooners Bar Explorers' Lounge Ice Cream Bar Martini Bar New Orleans Style Restaurant Patisserie Poolside Grill Poolside Pizzeria Princess Pizza Provence Dining Room Sabatini's Italian Trattoria The Bayou Cafe The Grill (burgers & hot dogs) Wheelhouse Bar

Fitness (2)
Ocean View Gymnasium Tennis

Rekreative (7)
Kortrum Country club med golf simulator Golf Simulator Bibliotek Mini-golf bane Shuffle Board Svøm-mod-strømmen pool

Underholdning (3)
Explorers Lounge Princess Theatre Show Lounges

Øvrige (6)
Kunst galleri Boutique Duty-free shop Fremtidens krydstogtsalg ScholarShip@Sea Bryllupskapel

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 55.663,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 59.143,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 85.243,- Fra pris
Suite
Suite 89.593,- Fra pris

Kahytstyper

IA - Indvendig to nedre senge
IA - Indvendig to nedre senge

Omkring 14 til 15 kvadratmeter.

10
IB - Indvendig to nedre senge
IB - Indvendig to nedre senge

Omkring 14 til 15 kvadratmeter.

10
IC - Indvendig to nedre senge
IC - Indvendig to nedre senge

Omkring 14 til 15 kvadratmeter.

12
ID - Indvendig to nedre senge
ID - Indvendig to nedre senge

Omkring 14 til 15 kvadratmeter.

10
IE - Indvendig to nedre senge
IE - Indvendig to nedre senge

Omkring 14 til 15 kvadratmeter.

10
IF - Indvendig to nedre senge
IF - Indvendig to nedre senge

Omkring 14 til 15 kvadratmeter.

12
O5 - Premium havudsigt
O5 - Premium havudsigt

Omkring 19 kvadratmeter.

9
O6 - Premium Havudsigt
O6 - Premium Havudsigt

Omkring 19 kvadratmeter.

8
OB - Havudsigt to nedre senge
OB - Havudsigt to nedre senge

Omkring 15 kvadratmeter.

5
OC - Havudsigt med to nedre senge
OC - Havudsigt med to nedre senge

Omkring 15 kvadratmeter.

5
OE - Havudsigt to nedre senge
OE - Havudsigt to nedre senge

Omkring 15 kvadratmeter.

5
OV - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)
OV - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 15 kvadratmeter.

8
OW - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)
OW - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 15 kvadratmeter.

8
OY - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)
OY - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 15 kvadratmeter.

8
OZ - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)
OZ - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 15 kvadratmeter.

8
B1 - Premium Balkon
B1 - Premium Balkon

Omkring 23 kvadratmeter.

10
B2 - Premium Balkon
B2 - Premium Balkon

Omkring 23 kvadratmeter.

10
BA - Balkon to nedre senge
BA - Balkon to nedre senge

Omkring 19 til 21 kvadratmeter.

10
BB - Balkon to nedre senge
BB - Balkon to nedre senge

Omkring 19 til 21 kvadratmeter.

12
BC - Balkon to nedre senge
BC - Balkon to nedre senge

Omkring 19 til 21 kvadratmeter.

12
BD - Balkon to nedre senge
BD - Balkon to nedre senge

Omkring 19 til 21 kvadratmeter.

10
BE - Balkon to nedre senge
BE - Balkon to nedre senge

Omkring 19 til 21 kvadratmeter.

10
BF - Balkon to nedre senge
BF - Balkon to nedre senge

Omkring 19 til 21 kvadratmeter.

12
BY - Balkon to nedre senge (Begrænset udsigt)
BY - Balkon to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 19 kvadratmeter.

9
BZ - Balkon med to nedre senge (Begrænset udsigt)
BZ - Balkon med to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 19 kvadratmeter.

8
M1 - Club Class Mini-Suite
M1 - Club Class Mini-Suite

Omkring 27 til 30 kvadratmeter.

10
MB - Mini Suite med Balkon
MB - Mini Suite med Balkon

Omkring 27 til 30 kvadratmeter.

12
MD - Mini Suite med Balkon
MD - Mini Suite med Balkon

Omkring 27 til 30 kvadratmeter.

10
ME - Mini Suite med Balkon
ME - Mini Suite med Balkon

Omkring 27 til 30 kvadratmeter.

10
MY - Mini Suite Med Balkon
MY - Mini Suite Med Balkon

Omkring 27 kvadratmeter.

10
S4 - Penthouse Suite
S4 - Penthouse Suite

Omkring 47 kvadratmeter.

10
S5 - Premium Suite Med Balkon
S5 - Premium Suite Med Balkon

Omkring 43 kvadratmeter.

7
S6 - Vista Suite Med Balkon
S6 - Vista Suite Med Balkon

Omkring 68 kvadratmeter.

10
Dæk 12 -  Aloha Dæk 11 - Baja Dæk 10 -  Caribe Dæk 9 - Dolphin Dæk 8 - Emerald Dæk 5 - Plaza Dæk 4 - Gala Dæk 6 - Fiesta Dæk 7 -  Promenade Dæk 14 - Lido Dæk 15 - Sun Dæk 16 - Sports

Krydstogtrejser med Island Princess

Last minute
11 nætter 24/05/2024 - 04/06/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Island Princess
Ring for pris
Last minute
15 nætter 24/05/2024 - 08/06/2024
Nordamerika & Canada fra Fort Lauderdale med Island Princess
Ring for pris
Last minute
10 nætter 04/06/2024 - 14/06/2024
Nordamerika & Canada fra New York med Island Princess
6.951,-
Fra pris
Last minute
11 nætter 08/06/2024 - 19/06/2024
Hawaii, California & Mexico fra Boston med Island Princess
7.560,-
Fra pris
11 nætter 14/06/2024 - 25/06/2024
Nordamerika & Canada fra New York med Island Princess
7.821,-
Fra pris
14 nætter 19/06/2024 - 03/07/2024
Hawaii, California & Mexico fra Boston med Island Princess
8.517,-
Fra pris
10 nætter 25/06/2024 - 05/07/2024
Nordamerika & Canada fra New York med Island Princess
6.986,-
Fra pris
23 nætter 03/07/2024 - 26/07/2024
Positionskrydstogt fra Boston med Island Princess
18.435,-
Fra pris
21 nætter 05/07/2024 - 26/07/2024
Positionskrydstogt fra New York med Island Princess
22.568,-
Fra pris
31 nætter 05/07/2024 - 05/08/2024
Positionskrydstogt fra New York med Island Princess
27.831,-
Fra pris
10 nætter 26/07/2024 - 05/08/2024
Positionskrydstogt fra Southampton med Island Princess
12.432,-
Fra pris
20 nætter 26/07/2024 - 15/08/2024
Positionskrydstogt fra Southampton med Island Princess
20.219,-
Fra pris