1920 X 1080 Southampton Southampton's Ocean Village Marina
De Britiske Øer

Southampton

1920X1080 Cornwall
De Britiske Øer

Cornwall

1920X1080 Sunset Dunguaire Castle
De Britiske Øer

Cork

1929X1080 Glasgow University Solnedgang
De Britiske Øer

Greenock

1920X1080 Urquhart Castle By Loch Ness
De Britiske Øer

Inverness

1920X1080 Isle Of Portland
De Britiske Øer

Isle of Portland

14 nætter Se rejseplan
Caribbean Princess Læs om skibet
Vi gør opmærksom på at vi netop har lanceret ny hjemmeside. Der er stadig flere småfejl som skal justeres - og vi arbejder på højtryk for at rette de sidste ting. Ring evt. på 7010 6343.

Rejseplan

29. august - 12. september

Dag 1 England, Southampton
Southampton

Southampton England

Afgang: 16:00

Southampton, en betydningsfuld havneby i det sydlige England, er kendt for sin maritime betydning og som en af Europas førende krydstogthavne. Byen har en rig historie med gamle bymure, middelalderlige gader og forbindelser til Titanic. Southampton huser University of Southampton og tilbyder et bredt udvalg af shoppingmuligheder og kulturelle attraktioner som teatre og museer. Med en veludviklet transportinfrastruktur, herunder havn, jernbane og lufthavn, er Southampton en alsidig destination, der appellerer til både lokalbefolkningen og besøgende.


Dag 2 Irland, Cornwall
Cornwall

Cornwall Irland

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Cornwall, den fortryllende region på Englands sydvestkyst, byder på en skatkiste af naturskønhed og historisk arv.

De skrånende kystlinjer med dramatiske klipper, pittoreske fiskerlandsbyer og ikoniske slotte som Tintagel Castle og St. Michael's Mount skaber en unik atmosfære. Udforsk de gyldne strande, nyd friskfanget seafood, og lad dig fortrylle af den lokale kultur.

Cornwall er et paradis for naturelskere, vandrere og surfere, og dens skønhed og charme er uimodståelig.


Dag 3 Irland, Cork
Cork

Cork Irland

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Cork, en charmerende by på Irlands sydkyst, byder besøgende velkommen med sin rige kulturarv og naturskønhed.

Byens livlige atmosfære og venlige indbyggere gør den til et skønt sted at udforske. Corks historie og kultur kommer til live i den gamle bydel med farverige huse, kirker og brostensbelagte gader. Udforsk det lokale marked, nyd smagsprøver på irsk whiskey, og oplev den omkringliggende natur med sin grønne vidde og dramatiske kystlinje.

Cork er en skatkiste af autentiske irske oplevelser.


Dag 4 England, Holyhead

Holyhead England

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Holyhead, beliggende på Isle of Anglesey i Wales, er en kystby med en righoldig maritim historie og betagende naturlig skønhed. Byen fungerer som en vigtig havn for færgeforbindelser til Irland. Holyhead Breakwater Country Park og South Stack Lighthouse tilbyder spektakulære kystvandreture og udsigter. Den gamle St. Cybi's kirke og Holyhead Maritime Museum giver indblik i områdets historie. 


Dag 5 Nordirland, Belfast

Belfast Nordirland

Ankomst: 07:00 Afgang: 21:00

Belfast, Nordirlands hovedstad, er en by i genopblomstring, der balancerer historie, kultur og moderne energi. Titanic Belfast, et prisbelønnet museum, fortæller historien om det ikoniske skib bygget her. Byens gader er prydet med street art, og besøgende kan udforske det livlige kvarter Cathedral Quarter. Stormont Estate og Belfast Castle tilbyder smukke udendørs omgivelser. Byens maritime arv, politiske historie og pulserende natteliv bidrager til Belfasts unikke karakter. Med en blanding af fortid og nutid er Belfast en fascinerende destination, der indbyder til opdagelse og fordybelse i Nordirlands kultur.


Dag 6 Skotland, Greenock
Greenock

Greenock Skotland

Ankomst: 07:00 Afgang: 19:00

Greenock er en skotsk kystby beliggende ved Clyde-floden. Her findes en rig maritim arv. Byen er omgivet af fortryllende grønne bakker og tilbyder en enestående udsigt over det skotske højland. Mange vælger at drage til Skotlands største by Glasgow som ligger 20 km derfra. Glasgow har en omtumlet historie med op- og nedgangstider. De gode tider afspejles i dens imponerende arkitektur - ikke mindst universitetet og katedralen. Byen har indtil for 20 år siden haft et image som en hård industriby, men det image er vendt. I dag opleves en levende by med et livligt studiemiljø, aktivt natteliv og kulturliv. I dag er byen hjemsted for the Burrell Collection og rummer et interessent kunstmuseum ligesom teaterlivet blomstrer.


Dag 7 På havet

At Sea


Dag 8 Skotland, Stornoway

Stornoway Skotland

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00

Stornoway, en charmerende by på øen Lewis og Harris i de ydre Hebrider, byder besøgende velkommen til en tidløs skønhed og en fascinerende kultur. Denne afsidesliggende perle tilbyder et uspoleret landskab med dramatiske klipper, strålende strande og historiske steder som Callanish Standing Stones. Oplev den traditionelle skotske kultur gennem musik, dans og lokal gastronomi. Udforsk det maleriske havnemiljø og nyd de lokale delikatesser, herunder friskfanget skaldyr. Stornoway er det ideelle sted for rejsende, der søger ro og fordybelse i en betagende naturskønhed og en autentisk skotsk atmosfære.


Dag 9 På havet

At Sea


Dag 10 Irland, Inverness
Inverness

Inverness Irland

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Ved krydstogt til Inverness bliver der lagt til ved havnen ved Invergordon. Hovedstaden i det skotske højland, er indbegrebet af skønhed, historie og naturlig pragt. Beliggende ved bredden af ​​River Ness og nær Loch Ness, tilbyder byen et billedskønt landskab med gamle slotte som Urquhart Castle og det atmosfæriske Culloden Battlefield. Inverness Castle, der stolt hviler på en bakke, giver panoramaudsigt over det omkringliggende område. Besøgende kan udforske Eastgate Shopping Centre, nyde lokale retter på High Street og opleve den varme gæstfrihed i det skotske højland.


Dag 11 Edinburgh (Rosyth)

Edinburgh (Rosyth)

Ankomst: 08:00 Afgang: 19:00

Rosyth is the gateway to Edinburgh, the political, commercial and cultural heart of Scotland. Nestled between the Highlands and the Border Hills, Edinburgh is a gracious city noted for its superb skyline, its impressive collection of architecture and its beautiful parks. In the elegant New Town, the streets are lined with graceful Georgian buildings, many designed by the great architect Robert Adam. Edinburgh has also exerted a tremendous cultural force on Europe and the English-speaking world. The International Festival has been one of the premier European cultural events for over half a century. Among those who have called the city home are the writers Robert Burns, James Boswell, and Sir Walter Scott and the philosophers Adam Smith and David Hume. To stroll the streets of Edinburgh is to experience one of the world's great cities.


Dag 12 På havet

At Sea


Dag 13 På havet

At Sea


Dag 14 England, Isle of Portland
Isle of Portland

Isle of Portland England

Ankomst: 07:00 Afgang: 19:00

Portland er en charmerende ø ved Englands sydkyst, der er kendt for sin enestående naturskønhed og rige maritime historie. Øen er forbundet til fastlandet ved en smal landtange og har betagende klippekyster, maleriske bugter og storslåede udsigter over Engelske Kanal. Portland har en lang historie som en vigtig havn og stenbrudskilde, og dens karakteristiske sten har prydet adskillige bygninger verden over. Besøgende kan udforske øens historie, smukke vandrestier og nyde friskfanget fisk og skaldyr i hyggelige landsbyer. Portland er et unikt sted, der kombinerer naturskønhed og kultur i en charmerende blanding.


Dag 15 England, Southampton
Southampton

Southampton England

Ankomst: 07:00

Southampton, en betydningsfuld havneby i det sydlige England, er kendt for sin maritime betydning og som en af Europas førende krydstogthavne. Byen har en rig historie med gamle bymure, middelalderlige gader og forbindelser til Titanic. Southampton huser University of Southampton og tilbyder et bredt udvalg af shoppingmuligheder og kulturelle attraktioner som teatre og museer. Med en veludviklet transportinfrastruktur, herunder havn, jernbane og lufthavn, er Southampton en alsidig destination, der appellerer til både lokalbefolkningen og besøgende.

2004
Søsat
3.140
Passagerer
1.200
Besætning

Caribbean Princess

Princess Cruises

Om skibet

Caribbean Princess, et imponerende krydstogtskib under Princess Cruises, tilbyder en luksuriøs rejseoplevelse til rejsende overalt. Med en længde på omkring 290 meter og kapacitet til over 3.000 passagerer giver skibet moderne faciliteter og førsteklasses service.

Indviet i 2004 og renoveret senest i 2017, byder Caribbean Princess på gourmetrestauranter, underholdning og rekreative faciliteter som pools og spa-områder. Skibets elegante indretning og opmærksomme besætning skaber en behagelig atmosfære for rejsende.

Uanset om du søger sol og afslapning, vandaktiviteter eller kulturelle oplevelser, leverer Caribbean Princess en omfattende krydstogtoplevelse. Skibet er kendt for at appellere til forskellige interesser og tilbyder spændende udflugter og aktiviteter.

Caribbean Princess er et ideelt valg for dem, der ønsker at udforske verden med komfort og elegance, og skaber minder for livet undervejs.


Mad og drikke (36)
24-timers roomservice Bay Tree Bistro Botticelli Dining Room Cafe Cafe Caribe Charlies Internet Cafe Chart Room Lounge & Bar Churchill Lounge Club Lounge Coral Dining Room Crooners Bar Crown Grill Da Vinci Dining Room Dining Room Explorers' Lounge Horizon Court Isbar International Cafe Island Dining Room Lobby Bar Lounge Lounge bar Main Dining Room Patisserie Piazza Dining Pizzeria Prego Pizzeria Sabatini's Italian Trattoria Sports Bar Sterling Steakhouse Tex-Mex Bar and Grill Trident Grill Ultimate Balcony Dining Wheelhouse Bar Wine bar

Fitness (5)
Basketball Fitness Center Gym Løbebane Sports Court

Afslapning (9)
Churchill Lounge Badekar Lotus Spa Massage Spa Splash Pool Studio Lounge Terrassepool The Sanctuary(kun voksne)

Underholdning (15)
Biograf Club Fusion Dance Club Explorers Lounge Storskærm ved Poolen Karaoke Film under stjernerne udendørs teater Natklub Fotogalleri Princess Theatre Show Lounges Skywalkers Nightclub Bugten The Limelight Theatre Teater

Rekreative (9)
9-huls minigolf Aqua Spa Golf Simulator Bibliotek Paddle Tennis Putting Green Shuffle Board Skywalkers NightClub Svøm-mod-strømmen pool

Øvrige (13)
Kunst galleri Boutique Forretnings service Duty-free shop Fremtidens krydstogtsalg Medicinsk Center Fotogalleri ScholarShip@Sea Shopping Gallery Udflugtskontor Bryllupskapel Wrap Around Promenade Deck Skriverum

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 15.643,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 20.863,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 22.603,- Fra pris
Suite
Suite 60.883,- Fra pris

Kahytstyper

IA - Indvendig to nedre senge
IA - Indvendig to nedre senge

Cirka 15 kvadratmeter.

10
IB - Indvendig to nedre senge
IB - Indvendig to nedre senge

Cirka 15 kvadratmeter.

10
IC - Indvendig to nedre senge
IC - Indvendig to nedre senge

Cirka 15 kvadratmeter.

8
ID - Indvendig to nedre senge
ID - Indvendig to nedre senge

Cirka 15 kvadratmeter.

10
IE - Indvendig to nedre senge
IE - Indvendig to nedre senge

Cirka 15 kvadratmeter.

8
IF - Indvendig to nedre senge
IF - Indvendig to nedre senge

Cirka 15 kvadratmeter.

8
OC - Havudsigt med to nedre senge
OC - Havudsigt med to nedre senge

Cirka 16 kvadratmeter.

5
OE - Havudsigt to nedre senge
OE - Havudsigt to nedre senge

Omkring 16 kvadratmeter.

14
OF - Havudsigt to nedre senge
OF - Havudsigt to nedre senge

Omkring 16 kvadratmeter.

5
OV - Havudsigt to nedre senge (blokeret udsigt)
OV - Havudsigt to nedre senge (blokeret udsigt)

Omkring 16 kvadratmeter.

8
OW - Havudsigt to nedre senge (blokeret udsigt)
OW - Havudsigt to nedre senge (blokeret udsigt)

Omkring 16 kvadratmeter.

8
OY - Havudsigt to nedre senge (blokeret udsigt)
OY - Havudsigt to nedre senge (blokeret udsigt)

Omkring 16 kvadratmeter.

8
OZ - Havudsigt to nedre senge (blokeret udsigt)
OZ - Havudsigt to nedre senge (blokeret udsigt)

Omkring 16 kvadratmeter.

8
B1 - Premium Balkon
B1 - Premium Balkon

Cirka 20 kvadratmeter

10
B2 - Premium Balkon
B2 - Premium Balkon

Cirka 20 kvadratmeter.

10
B4 - Premium Balkon
B4 - Premium Balkon

Cirka 20 kvadratmeter.

8
BA - Balkon to nedre senge
BA - Balkon to nedre senge

Cirka 22 til 27 kvadratmeter.

11
BB - Balkon to nedre senge
BB - Balkon to nedre senge

Cirka 22 til 27 kvadratmeter.

11
BC - Balkon to nedre senge
BC - Balkon to nedre senge

Cirka 22 til 27 kvadratmeter.

14
BD - Balkon to nedre senge
BD - Balkon to nedre senge

Cirka 22 til 27 kvadratmeter.

10
BE - Balkon to nedre senge
BE - Balkon to nedre senge

Cirka 22 til 27 kvadratmeter.

10
BF - Balkon to nedre senge
BF - Balkon to nedre senge

Cirka 22 til 27 kvadratmeter.

14
M1 - Club Class Mini-Suite
M1 - Club Class Mini-Suite

Cirka 30 kvadratmeter.

9
MB - Mini Suite med Balkon
MB - Mini Suite med Balkon

Cirka 30 kvadratmeter.

9
MD - Mini Suite med Balkon
MD - Mini Suite med Balkon

Cirka 30 kvadratmeter.

9
ME - Mini Suite med Balkon
ME - Mini Suite med Balkon

Cirka 30 kvadratmeter.

8
S1  - Stor Suite Med Balkon
S1 - Stor Suite Med Balkon

Omkring 118 kvadratmeter.

12
S2 - Ejer Suite Med Balkon
S2 - Ejer Suite Med Balkon

Omkring 63 kvadratmeter.

12
S3 - Penthouse Suite Med Balkon
S3 - Penthouse Suite Med Balkon

Omkring 48 til 49 kvadratmeter.

10
S4 - Penthouse Suite Med Balkon
S4 - Penthouse Suite Med Balkon

Omkring 48 til 49 kvadratmeter.

14
S5 - Premium Suite Med Balkon
S5 - Premium Suite Med Balkon

Omkring 10 til 16 kvadratmeter.

15
S6 - Vista Suite Med Balkon
S6 - Vista Suite Med Balkon

Omkring 42 til 46 kvadratmeter.

8
S7 -  Suite Med Vindue
S7 - Suite Med Vindue

Omkring 29 til 31 kvadratmeter.

6
S8 - Familie Suite Med Balkon
S8 - Familie Suite Med Balkon

Omkring 56 kvadratmeter.

9
Dæk 12 - Aloha Dæk 11 - Baja Dæk 10 - Caribe Dæk 9 - Dolphin Dæk 8 - Emerald Dæk 15 - Lido Dæk 5 - Plaza Dæk 14 - Riviera Dæk 4 - Gala Dæk 6 - Fiesta Dæk 7 - Promenade  Dæk 16 - Sun Dæk 17 - Sports Dæk 19 - Star Dæk 18 - Sky

Krydstogtrejser med Caribbean Princess

Last minute
12 nætter 19/05/2024 - 31/05/2024
Positionskrydstogt fra Southampton med Caribbean Princess
13.041,-
Fra pris
14 nætter 31/05/2024 - 14/06/2024
Island & Grønland fra Southampton med Caribbean Princess
Ring for pris
16 nætter 14/06/2024 - 30/06/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Southampton med Caribbean Princess
9.341,-
Fra pris
12 nætter 30/06/2024 - 12/07/2024
Baltikum fra Southampton med Caribbean Princess
Ring for pris
16 nætter 12/07/2024 - 28/07/2024
Positionskrydstogt fra Southampton med Caribbean Princess
9.561,-
Fra pris
16 nætter 28/07/2024 - 13/08/2024
Island & Grønland fra Southampton med Caribbean Princess
9.996,-
Fra pris
16 nætter 13/08/2024 - 29/08/2024
Island & Grønland fra Southampton med Caribbean Princess
9.996,-
Fra pris
14 nætter 29/08/2024 - 12/09/2024
De Britiske Øer fra Southampton med Caribbean Princess
7.821,-
Fra pris
12 nætter 12/09/2024 - 24/09/2024
Positionskrydstogt fra Southampton med Caribbean Princess
9.561,-
Fra pris
14 nætter 24/09/2024 - 08/10/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Southampton med Caribbean Princess
13.911,-
Fra pris
26 nætter 24/09/2024 - 20/10/2024
Positionskrydstogt fra Southampton med Caribbean Princess
21.238,-
Fra pris
12 nætter 08/10/2024 - 20/10/2024
Positionskrydstogt fra Southampton med Caribbean Princess
9.233,-
Fra pris