1920X1080 Miami Southbeach
Positionskrydstogt

Miami

1920X1080 Tortola Cane Garden Bay
Positionskrydstogt

Tortola

1920X1080 Fort De France
Positionskrydstogt

Fort de France

1920X1080 Bridgetown Promenade
Positionskrydstogt

Bridgetown

1920X1080 Madeira Funchal
Positionskrydstogt

Funchal

1920X1080 Lissabon Sporvogn
Positionskrydstogt

Lissabon

16 nætter Se rejseplan
MSC Magnifica Læs om skibet
Vi gør opmærksom på at vi netop har lanceret ny hjemmeside. Der er stadig flere småfejl som skal justeres - og vi arbejder på højtryk for at rette de sidste ting. Ring evt. på 7010 6343.

Rejseplan

08. november - 24. november

Dag 1 USA, Miami
Miami

Miami USA

Afgang: 20:00

Miami, beliggende ved Floridas solbeskinnede kyst, fortryller besøgende med sin moderne stil og pulserende atmosfære. Byen er kendt for sine smukke strande, kunstscene og mangfoldige kulturliv. Udforsk lokale seværdigheder som Art Deco Historic District og Wynwood Walls og nyd autentisk amerikansk og latinokøkken. Miami tilbyder en harmonisk blanding af glamour og kultur, med det bedste af den sydfloridiansk livsstil og skønne vejr.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 På havet

At Sea


Dag 4 De Britiske Jomfruøer, Tortola
Tortola

Tortola De Britiske Jomfruøer

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Tortola er den største ø i De Britiske Jomfruøer, er en skat i Det Caribiske Hav. Denne solbeskinnede ø byder besøgende velkommen med sin blændende skønhed, hvide sandstrande og krystalklart hav. Tortola er kendt for sine maleriske ankerpladser og fantastiske udsigtspunkter som Skyworld og Sage Mountain. Øen er et paradis for sejlere og dykkere og tilbyder en kultur med farverige markeder og en blanding af kulinariske påvirkninger. Tortola er en destination, hvor afslapning og eventyr smelter sammen, og hvor det caribiske ø-liv kan nydes i sin fulde pragt.


Dag 5 Antigua, St. Johns

St. Johns Antigua

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Antigua, en perle i det caribiske øhav, byder besøgende velkommen med sit udsøgte caribiske charme. Med sine blændende hvide sandstrande, turkise farvande og frodige landskaber indrammer St. John et malerisk paradis. Denne idylliske destination lokker med en afslappet atmosfære, historiske seværdigheder og et væld af udendørs aktiviteter. Udforsk de farverige bygninger, nyd lokalt køkken og fordyb dig i den varme gæstfrihed, der definerer Antigua som en destination, hvor det caribiske liv kan opleves i sin fulde pragt.


Dag 6 St. Maarten, Philipsburg

Philipsburg St. Maarten

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Philipsburg er perlen på den hollandske siden af øen St. Maarten i det Caribiske Hav. Denne charmerende by byder besøgende velkommen med sin farverige karibiske arkitektur, krystalklare strande og en pulserende atmosfære. Som en travl havneby tiltrækker Philipsburg krydstogtsskibe og besøgende fra hele verden. Her kan man nyde toldfri shopping, udforske historiske gader fyldt med butikker og restauranter, samt slappe af på de billedskønne sandstrande ved Great Bay. Philipsburg er en smeltedigel af kulturer og en perfekt base for at udforske den smukke ø St. Maarten.


Dag 7 Martinique, Fort de France
Fort de France

Fort de France Martinique

Ankomst: 09:00 Afgang: 19:00

Fort de France er hovedstaden og hjertet af Martinique, en caribisk perle kendt for sin naturskønhed og kulturelle rigdom. Beliggende på øens vestkyst ved Det Caribiske Hav, byder Fort de France på en fantastisk blanding af fransk charme og caribisk atmosfære. Byen er fyldt med farverige bygninger, pulserende markeder og spændende kulturarv. Med sin vidunderlige gastronomi, smukke strande og historiske steder som Fort Saint-Louis er Fort de France en uforglemmelig destination for rejsende, der ønsker at udforske den unikke blanding af fransk og caribisk kultur i det caribiske paradis.


Dag 8 Barbados, Bridgetown
Bridgetown

Bridgetown Barbados

Ankomst: 07:00 Afgang: 15:00

Bridgetown er hovedstaden på Barbados og har en lang historie, masser af kultur og billedskønne strande. Byen er hjemsted for flere museer og kunstgallerier, herunder Barbados Museum & Historical Society, som udforsker øens historie og kultur. Der er også kunsthåndværksbutikker og markeder, hvor besøgende kan købe lokale kunstværker og håndværk. Broad Street er hovedgaden i byen, og har et væld af butikker, butikscentre og duty-free butikker, hvor besøgende kan købe smykker, elektronik og tøj. Byen har flere historiske steder, herunder Garrison Savannah, som er en UNESCO Verdensarvssted.


Dag 9 På havet

At Sea


Dag 10 På havet

At Sea


Dag 11 På havet

At Sea


Dag 12 På havet

At Sea


Dag 13 På havet

At Sea


Dag 14 På havet

At Sea


Dag 15 Madeira, Funchal
Funchal

Funchal Madeira

Ankomst: 10:00 Afgang: 19:00

Madeira er et naturparadis af blomstrende haver, dramatiske bjerglandskaber og imponerende kyststrækninger. Besøgende kan udforske den farverige hovedstad Funchal, vandre ad levadastierne langs bjergsiderne og nyde udsigten fra Cabo Girão, Europas højeste klippeudsigt. Besøgende kan også udforske de spektakulære omgivelser, herunder bjergene og Levada-vandingskanalerne, der er ideelle til vandreture og naturoplevelser. Funchal er en ægte juvel på Madeira, hvor natur og kultur mødes harmonisk.


Dag 16 På havet

At Sea


Dag 17 Portugal, Lissabon
Lissabon

Lissabon Portugal

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Lissabon, hovedstaden i Portugal, fortryller besøgende med sin rige historie og charmerende atmosfære. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur, inklusive Torre de Belém og Mosteiro dos Jerónimos. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Museu Nacional do Azulejo og Alfama-kvarteret, og nyd autentisk portugisisk køkken med lækre retter som bacalhau og pastéis de nata. Lissabon tilbyder en harmonisk blanding af historie og gastronomi, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske Portugals kulturarv og nyde dets kulinariske lækkerier.

2009
Søsat
3.013
Passagerer
987
Besætning

MSC Magnifica

MSC Cruises

Om skibet

MSC Magnifica afbalancerer den højeste komfort og banebrydende design med avanceret teknologi til energibesparelse og miljøhensyn. Skibet er kombineret af de to skibsklasser: Musica og Fantasia.

Den afslappende sofistikerde atmosfære blandet med den spektakulære forskellighed skaber det bedste fra begge verdener. MSC Magnifica tilbyder en eksotisk oase med fred og ro - MSC Aurea Spa. En harmonisk blanding mellem den balinesiske massages magi og den sidste nye teknologi betyder, at denne pragtfulde wellness-afdeling kan fremvise en overdådighed af muligheder at vælge imellem - fra sauna og tyrkisk bad til fitness-afdeling, skønhedssalon, Thalassoterapi, relax-afdeling og massagerum.

Her, i MSC Magnificas hjerte, giver det uddannede og dygtige personale traditionel balinesisk massage og en mangfoldighed af skønhedsbehandlinger. Kun det bedste er godt nok til gæsterne ombord på MSC Magnifica, og skibet er et perfekt miljø til afslapning og til at finde balancen mellem krop og sjæl.

Fritidsfaciliteterne er ikke mindre imponerende, med en udendørs pool-kompleks, 4 whirlpools, et solarium og en indendørs pool med et sky-lystag med et retraktabelt tag, som giver mulighed for perfekt badeoplevelse uanset vejret. Hvis du ønsker noget mere energisk, er der tennis, minigolf, et højteknologisk fitnesscenter, en joggingbane samt 10-pin bowling og billard.

Underholdningen fortsætter om aftenen med et spektakulært kasino, en panorama-diskotek, 4D-biograf, internetcafé, cigar-lounge, et eksklusivt 1200-sæders teater og live-underholdning i barlounges. Der taget masser af hensyn til de mindre gæster. med 5 forskellige børne- og teenageklubber er der lidt til enhver smag – med garanti for flere timers underholdning. De forskellige klubber har endda deres egne tema-områder.

Gå på opdagelse i et væld af kulinariske muligheder. De 5 gourmetrestauranter serverer mad fra hele verden og får mundvandet til at løbe. Fordelt på skibet finder du flere lounge områder og ikke mindre end 12 barer, så der er rig mulighed for et cocktail før eller efter maden. S

ærligt kan vi anbefale på en stille stjerneklar aften at tage ud på dækket og nyde en drink, mens du ser bølgerne gå forbi. En kombination af elegance og oplevelser ombord på et førsteklasses skib.


Rekreative (3)
Kortrum Legerum for børn Grand Prix Simulator

Teknologi (4)
Interaktivt TV Internet Cafe Photo Shop Satellit telefon

Fitness (9)
Aerobics Basketball Fitness Center Løbebane Pilates Sports Dæk Tennis Wellness Center Yoga

Mad og drikke (15)
Amalfi Dining Room Bar Bimini Bar Buffet Capri Dining Room Italiensk restaurant L'etoile Mexikansk Oriental Restaurant Piano Bar Portofino Italian Restaurant Sorrentos Pizzeria Sports Bar The Restaurant Wine bar

Underholdning (5)
Cigar Bar Biograf Disko Royal Court Theatre Teater

Afslapning (14)
Aurea Spa Balinesisk hovedmassage Skønheds salon Ansigts behandlinger Terapi med varme sten Manicures Massage Pedicures Reflexology Sauna Solarium Swimming Pool Thalassotherapy Pool Spabad

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 18.314,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 20.794,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 23.314,- Fra pris
Suite
Suite 46.734,- Fra pris

Kahytstyper

IB - Indvendig Bella Uspecificeret
IB - Indvendig Bella Uspecificeret

Areal ca. 13-14 kvm, dæk 5-12 Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, toiletbord og hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) TV, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar * Kahytter til gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

IM1 - Junior Indvendig Fantastica
IM1 - Junior Indvendig Fantastica

Areal ca. 13 kvm, dæk 5-10 Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, toiletbord og hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) TV, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahytter til gæster med handicap eller nedsat mobilitet har kun enkeltsenge.

5
IM2 - Junior Indvendig Fantastica
IM2 - Junior Indvendig Fantastica

Areal ca. 13-14 kvm, dæk 11-12 Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, toiletbord og hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) TV, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahytter til gæster med handicap eller nedsat mobilitet har kun enkeltsenge.

11
OB - Havudsigt Bella Uspecificeret
OB - Havudsigt Bella Uspecificeret

Areal ca 14-18 kvm Vindue med havudsigt Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar * Kahyt for gæster med handicap eller nedsat mobilitet har kun enkeltsenge

OO - Deluxe Havudsigt Med Begrænset Udsigt Fantastica
OO - Deluxe Havudsigt Med Begrænset Udsigt Fantastica

Areal ca. 15 kvm, dæk 8 Vindue med havudsigt Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar * Kahyt for gæster med handicap eller nedsat mobilitet har kun enkeltsenge.

8
OR1 - Deluxe Havudsigt Fantastica
OR1 - Deluxe Havudsigt Fantastica

Areal ca. 14-16 kvm, dæk 5-12 Vindue med havudsigt Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar * Kahyt for gæster med handicap eller nedsat mobilitet har kun enkeltsenge.

5
BA - Balkon Aurea
BA - Balkon Aurea

Areal ca 16 kvm, altan 5 kvm, dæk 10-11 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser eller badekar, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

11
BB - Balkon Bella Uspecificeret
BB - Balkon Bella Uspecificeret

Areal ca 14-18 kvm, altan ca 4-12 kvm Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser eller badekar, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

BL1 - Premium Balkon Fantastica
BL1 - Premium Balkon Fantastica

Areal ca 18 kvm, altan ca 4 kvm, dæk 8-9 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser eller badekar, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

9
BM1 - Junior Balkon Fantastica
BM1 - Junior Balkon Fantastica

Areal ca 14 kvm, altan ca 5 kvm, dæk 8-9 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser eller badekar, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

9
BM2 - Junior Balkon Fantastica
BM2 - Junior Balkon Fantastica

Areal ca. 14 kvm, altan ca. 5 kvm, dæk 10-14 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser eller badekar, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

14
BP - Deluxe Balkon med Partial Udsigt Fantastica
BP - Deluxe Balkon med Partial Udsigt Fantastica

Areal ca. 16 kvm, altan ca. 5 kvm, dæk 12 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser eller badekar, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

12
BR1 - Deluxe Balkon Fantastica
BR1 - Deluxe Balkon Fantastica

Areal ca. 16 kvm, altan ca. 5 kvm, dæk 9 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser eller badekar, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

9
BR2 - Deluxe Balkon Fantastica
BR2 - Deluxe Balkon Fantastica

Areal ca. 16 kvm, altan 5 kvm, dæk 10-14 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser eller badekar, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

14
SL1 - Premium Suite Aurea
SL1 - Premium Suite Aurea

Areal ca. 25 kvm, altan ca. 6 kvm, dæk 14 Altan Siddeområde med sofa Rummeligt garderobeskab Badeværelse med badekar, forfængelighed område med hårtørrer Komfortable dobbeltsenge eller enkeltsenge (på forespørgsel) Interaktivt tv, trådløs internetforbindelse (mod betaling), telefon, pengeskab og minibar Kan rumme op til 5 personer

14
SL2 - Premium Suite Aurea
SL2 - Premium Suite Aurea

Areal ca. 25 kvm, altan ca. 6 kvm, dæk 15. Altan Siddeområde med sofa Rummeligt garderobeskab Badeværelse med badekar, forfængelighed område med hårtørrer Komfortable dobbeltsenge eller enkeltsenge (på forespørgsel) Interaktivt tv, trådløs internetforbindelse (mod betaling), telefon, pengeskab og minibar Kan rumme op til 5 personer

15
SR1 - Deluxe Suite Aurea
SR1 - Deluxe Suite Aurea

Areal ca. 23 kvm, dæk 9-12 Altan Siddeområde med sofa Rummeligt garderobeskab Badeværelse med badekar, forfængelighed område med hårtørrer Komfortable dobbeltsenge eller enkeltsenge (på forespørgsel) Interaktivt tv, trådløs internetforbindelse (mod betaling), telefon, pengeskab og minibar Kan rumme op til 5 personer

11
Dæk 5 - Sorrento Dæk 6 - Portofino Dæk 7 - Amalfi Dæk 8 - Camogli Dæk 9 - Panarea Dæk 10 - Riccione Dæk 11 - Ischia Dæk 12 - Portovenere Dæk 13 - Porto Cervo Dæk 14 - Positano Dæk 15 - Capri Dæk 16 - Sport

Krydstogtrejser med MSC Magnifica

Last minute
4 nætter 20/05/2024 - 24/05/2024
Caribien & Bahamas fra Miami med MSC Magnifica
2.437,-
Fra pris
Last minute
3 nætter 24/05/2024 - 27/05/2024
Hawaii, California & Mexico fra Miami med MSC Magnifica
2.525,-
Fra pris
Last minute
4 nætter 27/05/2024 - 31/05/2024
Caribien & Bahamas fra Miami med MSC Magnifica
2.447,-
Fra pris
Last minute
3 nætter 31/05/2024 - 03/06/2024
Hawaii, California & Mexico fra Miami med MSC Magnifica
2.345,-
Fra pris
Last minute
11 nætter 03/06/2024 - 14/06/2024
Caribien & Bahamas fra Miami med MSC Magnifica
9.451,-
Fra pris
Last minute
4 nætter 03/06/2024 - 07/06/2024
Caribien & Bahamas fra Miami med MSC Magnifica
2.957,-
Fra pris
Last minute
7 nætter 07/06/2024 - 14/06/2024
Hawaii, California & Mexico fra Miami med MSC Magnifica
7.113,-
Fra pris
Last minute
10 nætter 07/06/2024 - 17/06/2024
Hawaii, California & Mexico fra Miami med MSC Magnifica
8.799,-
Fra pris
3 nætter 14/06/2024 - 17/06/2024
Hawaii, California & Mexico fra Miami med MSC Magnifica
2.335,-
Fra pris
4 nætter 17/06/2024 - 21/06/2024
Caribien & Bahamas fra Miami med MSC Magnifica
2.967,-
Fra pris
3 nætter 21/06/2024 - 24/06/2024
Hawaii, California & Mexico fra Miami med MSC Magnifica
2.335,-
Fra pris
4 nætter 24/06/2024 - 28/06/2024
Caribien & Bahamas fra Miami med MSC Magnifica
3.137,-
Fra pris