1920X1080 Grand Turk
Caribien & Bahamas

Grand Turk

1920X1080 San Juan Street
Caribien & Bahamas

San Juan

1920X1080 St John Anneberg Plantataion
Caribien & Bahamas

St. Thomas

1920X1080 Jamaica Dunns Falls
Caribien & Bahamas

Ocho Rios

14 nætter Se rejseplan
Carnival Dream Læs om skibet

Rejseplan

19. oktober - 02. november

Dag 1 USA, Galveston

Galveston USA

Afgang: 17:00

Galveston er en charmerende ø og by beliggende på den sydøstlige kyst af Texas i USA. Øen, der strækker sig ud i den Mexicanske Golf, er kendt for sin historie, smukke strande og unikke kultur. Byen har en blanding af gammeldags charme og moderne faciliteter, der gør den til et populært rejsemål for både lokale og besøgende. Historisk set har Galveston en betydelig rolle som havneby og var engang en af de vigtigste byer i Texas.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 USA, Key West

Key West USA

Ankomst: 12:00 Afgang: 18:00

Key West, en charmerende ø i Florida Keys, oser af afslappet atmosfære og naturskønne vidundere. Øen er kendt for sin smukke natur, inklusive de kridhvide sandstrande, det krystalklare turkisblå hav og det livlige koralrev.

Udforsk de historiske seværdigheder som Hemingway House og Mallory Square, nyd vandsport som snorkling og dykning, og tag en afslappet gåtur i Duval Street. Key West byder også på enestående solnedgange og en eklektisk blanding af kunst og kultur.

Øen er en skatkiste af afslapning og opdagelse, hvor den karibiske atmosfære og det amerikanske sydstatscharme smelter sammen i harmoni.


Dag 4 På havet

At Sea


Dag 5 Turks- og Caicosøerne, Grand Turk
Grand Turk

Grand Turk Turks- og Caicosøerne

Ankomst: 08:00 Afgang: 16:00

Grand Turk, den smukkeste ø i Turks- og Caicosøerne, er en tropisk oase med utrolige strande og krystalklart vand. Med sin maleriske kystlinje og en afslappet atmosfære er øen et paradis for solbadere og snorkelentusiaster. Grand Turk er også kendt for sin historiske betydning som Christopher Columbus' første landingssted i den nye verden. Besøgende kan udforske den charmerende hovedstad, Cockburn Town, med sine farverige bygninger og fascinerende museer. Dybhavsfiskeri, hvalsafari og svømning med vilde heste er blot nogle af de utallige eventyr, der venter på denne uforglemmelige caribiske destination.


Dag 6 Puerto Rico, San Juan
San Juan

San Juan Puerto Rico

Ankomst: 13:00 Afgang: 21:00

San Juan, hovedstaden på Puerto Rico, byder på en enestående kombination af historie og skønhed. De farverige bygninger i det gamle San Juan, en UNESCO-verdensarvssted, skaber en malerisk kulisse for din rejse. Udforsk de velbevarede fæstninger som El Morro og San Cristóbal, der har beskyttet byen i århundreder. De smukke strande, som Condado og Isla Verde, er ideelle til afslapning og vandsport. San Juans gader summer af liv med livlige markeder og autentiske restauranter, der serverer skøn puertoricansk mad. Denne by vil fortrylle dig med sin caribiske atmosfære og historiske rigdom.


Dag 7 Caribien, St. Thomas
St. Thomas

St. Thomas Caribien

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

St. Thomas, en perle i det amerikanske territorium i Det Caribiske Hav, byder besøgende velkommen til en tropisk oase. Øen er kendt for sine betagende strande, krystalklart hav og frodige bjerge. Det er et ideelt sted for naturelskere og dem, der søger afslapning i smukke omgivelser. Udforsk charmerende byer som Charlotte Amalie med sin koloniale arkitektur og farverige markeder. Dykning og snorkling i det varme hav er uundværlige oplevelser her. St. Thomas tilbyder en blanding af afslapning og eventyr og byder besøgende velkommen til en uforglemmelig øoplevelse.


Dag 8 Antillerne, Saint Kitts

Saint Kitts Antillerne

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Saint Kitts, en perle i Caribien, er et paradis for naturelskere og strandentusiaster. Øen byder på betagende strande med hvidt sand og turkisblåt hav, hvor du kan slappe af og nyde solen. Udforsk øens frodige regnskov, vandfald og vulkaner for spændende udendørs oplevelser. Besøg hovedstaden Basseterre med sin charmerende koloniale arkitektur og lokale markeder fyldt med farverige varer. Nyd den afslappede caribiske atmosfære, smag på lækre lokale retter og lær om øens rige kulturarv.


Dag 9 St. Maarten, Philipsburg

Philipsburg St. Maarten

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Philipsburg er perlen på den hollandske siden af øen St. Maarten i det Caribiske Hav. Denne charmerende by byder besøgende velkommen med sin farverige karibiske arkitektur, krystalklare strande og en pulserende atmosfære. Som en travl havneby tiltrækker Philipsburg krydstogtsskibe og besøgende fra hele verden. Her kan man nyde toldfri shopping, udforske historiske gader fyldt med butikker og restauranter, samt slappe af på de billedskønne sandstrande ved Great Bay. Philipsburg er en smeltedigel af kulturer og en perfekt base for at udforske den smukke ø St. Maarten.


Dag 10 St Croix

St Croix

Ankomst: 07:00 Afgang: 16:00

When you cruise to St. Croix, you’ll get a truly mellow island experience and a nice break from bigger, more crowded beach destinations. You would think everyone would know about St. Croix, the U.S. Virgin Island’s biggest island, but it remains a little under the radar. Tourists tend to flock to the more famous St. Thomas, but there’s plenty to see and do in St. Croix for all types of travelers on a Caribbean cruise. Beaches are abundant across the island; Butler Bay, Dorsch Beach, and Frederiksted Beach are perfect for relaxed sunbathing and family fun. For a more active time on the beach, head to Coakley Bay Beach or Cane Bay Beach, where you’ll find abundant diving and snorkeling. Buck Island Reef National Monument and Sandy Point Wildlife Refuge aren’t far from the port at Frederiksted and make a great day trip for nature lovers. Foodies will enjoy the mix of Cajun and Caribbean cuisines and find delicious combinations in St. Croix. Tour a tasty rum distillery or take a day trip across the island to Point Udell, the easternmost point of the United States.


Dag 11 På havet

At Sea


Dag 12 Jamaica, Ocho Rios
Ocho Rios

Ocho Rios Jamaica

Ankomst: 08:00 Afgang: 16:00

Ocho Rios, beliggende på Jamaicas nordkyst, er en tropisk perle med strålende sandstrande og en fortryllende kystlinje. Byen byder velkommen med sin naturskønhed og autentiske jamaicanske charme. Udforsk lokale seværdigheder som Dunn's River Falls, Mystic Mountain og Green Grotto Caves, og lad dig fortrylle af øens pulserende kultur og reggaerytmer. Nyd lækre jamaicanske retter som jerk chicken og ackee and saltfish. Ocho Rios tilbyder en harmonisk blanding af eventyr og afslapning med spændende udflugter og smage den lokale kulinariske skat.


Dag 13 På havet

At Sea


Dag 14 På havet

At Sea


Dag 15 USA, Galveston

Galveston USA

Ankomst: 08:00

Galveston er en charmerende ø og by beliggende på den sydøstlige kyst af Texas i USA. Øen, der strækker sig ud i den Mexicanske Golf, er kendt for sin historie, smukke strande og unikke kultur. Byen har en blanding af gammeldags charme og moderne faciliteter, der gør den til et populært rejsemål for både lokale og besøgende. Historisk set har Galveston en betydelig rolle som havneby og var engang en af de vigtigste byer i Texas.

2008
Søsat
3.646
Passagerer
1.369
Besætning

Carnival Dream

Carnival Cruise Line

Om skibet

Carnival Dream er et imponerende krydstogtskib, der er en stolt del af Carnival Cruise Line's flåde. Skibet er en del af Carnival's Dream-klasse og har gennem årene opnået stor popularitet for sine luksuriøse faciliteter og underholdningsmuligheder.

Carnival Dream tilbyder en uforglemmelig krydstogtoplevelse for gæster i alle aldre og interesser. Med en imponerende længde på omkring 306 meter og kapacitet til mere end 3.600 passagerer, er Carnival Dream et rummeligt skib, der giver masser af plads til at udforske og nyde de mange faciliteter ombord. En af de mest bemærkelsesværdige træk ved Carnival Dream er dens fantastiske udvalg af underholdningsmuligheder.

Skibet tilbyder Broadway-stil shows, komedieklubber, biografer og en livlig nattelivsscene, hvilket sikrer, at der altid er noget sjovt at lave uanset tidspunktet på dagen. For familier er Carnival Dream særligt tiltalende, da det har en bred vifte af aktiviteter for børn og teenagere. Skibet har et stort vandland med vandrutsjebaner og puljer, og der er også en omfattende børneklub og teenzone, hvor de unge kan lave sjove aktiviteter og danne venskaber.

Restauranterne ombord på Carnival Dream er en kulinarisk drøm. Gæsterne kan vælge mellem en hovedrestaurant, der serverer gourmetmåltider, og specialiserede spisesteder, der tilbyder alt fra saftige bøffer til sushi. Der er også en generøs buffetrestaurant, hvor man kan nyde en bred vifte af retter i en uformel atmosfære. Carnival Dream har også et veludstyret spa-område, fitnesscenter og muligheder for skønhedsbehandlinger, så gæsterne kan forkæle sig selv og slappe af under deres krydstogt. Udendørs er der flere swimmingpools, solterrasser og private cabanas, der giver mulighed for at nyde solen og havet i stil.

Kahytterne ombord varierer fra indvendige kahytter til luksuriøse suiter med privat balkon, hvilket giver passagererne mulighed for at vælge indkvartering, der passer bedst til deres behov og præferencer. Besætningen ombord på Carnival Dream er kendt for deres venlighed og gæstfrihed og arbejder hårdt for at sikre, at passagererne har en mindeværdig og behagelig krydstogtoplevelse.


Afslapning (8)
Skønheds salon Cloud 9 Spa Jacuzzi Sauna Spa Soldæk Swimming Pool Thalassotherapy Pool

Teknologi (1)
Internet Cafe

Mad og drikke (22)
24-timers roomservice Alchemy Bar Bar BBQ Bistro BlueIguana Tequila Bar Cafe Carnival WaterWorks Dining Room Grill Guy's Burger Joint Lido Restaurant Lounge Lounge bar Piano Bar Piazza Dining Pizzeria del Capitano RedFrog Rum Bar Seafood Shack The Atrium The Chef's Art Steakhouse Waves Bar

Øvrige (12)
Kunst galleri Atrium BlueIguana Cantina Bonsai Sushi Boutique Gave butik Medicinsk Center Fotogalleri Shopping Gallery Butikker Udflugtskontor The Fun Shops

Rekreative (7)
Aft Pool Kortrum Børnesjov Pool Circle C børneklub Bibliotek Mini-golf bane Bordtennis

Fitness (5)
Basketball Fitness Center Gym Tennis bane Wellness Center

Underholdning (17)
Bar/lounge område Burgundy Aft Lounge Camp Ocean Casino Cherry on Top Børne klub Legeplads for børn Dance Club Dansegulv Underholdnings team Spille klub Casino Live Bands Main Show Lounge Ocean Plaza Serenity Retreat - kun for voksne The Song Lounge Teater

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 19.312,- Fra pris
Udvendig
Udvendig Ring for pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon Ring for pris
Suite
Suite 70.468,- Fra pris

Kahytstyper

1A - Indvendig Øvre/Nedre
1A - Indvendig Øvre/Nedre

Dobbeltseng og enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. To koøjevinduer. Dedikeret steward på værelset. Blødt, behageligt sengetøj (Carnival Comfort Collection). Værdiboks på værelset til værdigenstande. Masser af skabs- og skuffeplads. Fjernsyn. Klimakontrol på værelset. Badekåber efter anmodning.

4A - Indvendig kahyt
4A - Indvendig kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

1
4B - Indvendig Kahyt
4B - Indvendig Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

4C - Indvendig Kahyt
4C - Indvendig Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

4D - Indvendig Kahyt
4D - Indvendig Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

4E - Indvendig Kahyt
4E - Indvendig Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

4F - Indvendig Kahyt
4F - Indvendig Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

4G - Indvendig Kahyt
4G - Indvendig Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

4H - Indvendig Kahyt
4H - Indvendig Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

4J - Indvendig Med Billede Vindue (Begrænset Udsigt)
4J - Indvendig Med Billede Vindue (Begrænset Udsigt)

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng), en pullman-seng og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Billedvindue mod det offentlige observationsdæk. Dedikeret steward på værelset. Blødt, behageligt sengetøj (Carnival Comfort Collection). Værdiboks på værelset til værdigenstande. Masser af skabs- og skuffeplads. Fjernsyn. Klimakontrol på værelset. Badekåber efter anmodning.

4S - Sky 9 Spa Indvendig
4S - Sky 9 Spa Indvendig

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 2 skabe. Eksklusive Cloud 9 Spa-faciliteter: Prioriterede spa-reservationer, gratis fitnesstimer, ubegrænset adgang til de termiske suiter, eksklusive rabatter på behandlinger på havnedage og meget mere. Unikt velkomstritual. Prioriterede spa-reservationer. Ubegrænset brug af termiske suiter og hydroterapipool. Gratis skrubbesæt til brug i vores termiske suiter. To gratis fitnesstimer (pr. gæst). Gratis analyse af kropssammensætning. Eksklusive rabatter på behandlinger på havnedage. Cloud 9 Spa badekåber og tøfler. Opgraderede Elemis-toiletartikler på værelset. Dedikeret steward på værelset. Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection). Værdiboks på værelset til værdigenstande. Masser af skabs- og skuffeplads. Fjernsyn. Klimakontrol på værelset.

IS - Garanti Indvendig Kahyt
IS - Garanti Indvendig Kahyt

Dette er en overkommelig måde at sejle på uden at udelade komforten eller bekvemmeligheden! Fantastisk til at krølle op efter en lang dag med sjov. Dedikeret kahytsassistent Blødt, hyggeligt sengetøj Masser af skabs- og skuffeplads Værdiboks til værdigenstande Television Hytteklimakontrol

6A - Havudsigt Kahyt
6A - Havudsigt Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser plus separat toilet med håndvask og badekar. 3 skabe. Billedvindue. Dedikeret steward på værelset. Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection). Værdiboks på værelset til værdigenstande. Masser af skabs- og skuffeplads. Fjernsyn. Klimakontrol på værelset. Badekåber efter anmodning.

6L - Deluxe Havudsigt Kahyt
6L - Deluxe Havudsigt Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser plus separat badeværelse med håndvask og junior badekar. 3 skabe. Billedvindue. Dedikeret steward på værelset. Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection). Værdiboks på værelset til værdigenstande. Masser af skabs- og skuffeplads. Fjernsyn. Klimakontrol på værelset. Badekåber efter anmodning.

1
6M - Deluxe Havudsigt Kahyt
6M - Deluxe Havudsigt Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser plus separat badeværelse med håndvask og junior badekar. 3 skabe. Billedvindue. Dedikeret steward på værelset. Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection). Værdiboks på værelset til værdigenstande. Masser af skabs- og skuffeplads. Fjernsyn. Klimakontrol på værelset. Badekåber efter anmodning.

6N - Deluxe Havudsigt Kahyt
6N - Deluxe Havudsigt Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser plus separat badeværelse med håndvask og junior badekar. 3 skabe. Billedvindue. Dedikeret steward på værelset. Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection). Værdiboks på værelset til værdigenstande. Masser af skabs- og skuffeplads. Fjernsyn. Klimakontrol på værelset. Badekåber efter anmodning.

1
6S - Havudsigt (Begrænset Udsigt)
6S - Havudsigt (Begrænset Udsigt)

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. Rigeligt med skabsplads. Billedvindue mod det offentlige observationsdæk. Eksklusive Cloud 9 Spa-faciliteter: Prioriterede spa-reservationer, gratis fitnessklasser, ubegrænset adgang til de termiske suiter, eksklusive rabatter på behandlinger på havnedage og meget mere. Kabine med ambulant adgang: Denne kahyt er designet til brug for gæster med bevægelsesbegrænsninger, som ikke har brug for regelmæssig brug af kørestol, scooter eller andre lignende hjælpemidler. For eksempel er den ideel til gæster, der kun bruger et hjælpemiddel (som en stok eller rollator) til at krydse længere afstande, og som kan drage fordel af visse tilgængelige funktioner som grebsstænger for at hjælpe med balancen. Unikt velkomstritual Prioriterede spa-reservationer Ubegrænset brug af Thermal Suites og Thalassotherapy Pool Gratis skrubbesæt til brug i vores termiske suiter To gratis fitnesstimer (pr. gæst) Gratis analyse af kropssammensætning Eksklusive rabatter på behandlinger på havnedage Cloud 9 Spa-badekåber og tøfler Opgraderede Elemis-toiletartikler på værelset Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset.

OV - Garanti Havudsigt
OV - Garanti Havudsigt

Et panoramavindue giver dig udsigt til landskaber, du ikke finder noget sted på land, alt sammen fra din komfortable kahyt. Dedikeret steward på værelset Carnival Comfort Collection® sengetøj Masser af skabs- og skuffeplads Værdiboks på værelset til værdigenstande Fjernsyn Klimakontrol på værelset

PT - Koøje
PT - Koøje

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. To koøjevinduer. Dedikeret steward på værelset. Blødt, behageligt sengetøj (Carnival Comfort Collection). Værdiboks på værelset til værdigenstande. Masser af skabs- og skuffeplads. Fjernsyn. Klimakontrol på værelset. Badekåber efter anmodning.

7C - Cove Balkon
7C - Cove Balkon

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset. Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection). Værdiboks på værelset til værdigenstande. Masser af skabs- og skuffeplads. Fjernsyn. Klimakontrol på værelset. Badekåber efter anmodning.

8A - Balkon Kahyt
8A - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng), en pullman-seng og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8B - Balkon Kahyt
8B - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8C - Balkon Kahyt
8C - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8D - Balkon Kahyt
8D - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8E - Balkon Kahyt
8E - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8F - Balkon Kahyt
8F - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8G - Balkon Kahyt
8G - Balkon Kahyt

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8J - Udvidet Balkon
8J - Udvidet Balkon

Kahytterne har en større balkon, der giver mere plads til at slappe af på, og ikke mindst nogle af de bedste udsigter fra agterenden, du kan finde noget sted. Gør dig klar til at slappe af, mens du betragter Carnival Dreams blide kølvand fra din rummelige balkon. Dedikeret steward på værelset Carnival Comfort Collection® sengetøj Masser af skabs- og skuffeplads Værdiboks på værelset til værdigenstande Fjernsyn Klimakontrol på værelset

8L - Stævn Udsigt Udvidet Balkon
8L - Stævn Udsigt Udvidet Balkon

Kahytterne har en større balkon, der giver mere plads til at slappe af på, og ikke mindst nogle af de bedste udsigter fra agterenden, du kan finde noget sted. Gør dig klar til at slappe af, mens du betragter Carnival Dreams blide kølvand fra din rummelige balkon. Dedikeret kabinepersonale Blødt, hyggeligt sengetøj Masser af skabs- og skuffeplads Værdiboks på værelset til værdigenstande Fjernsyn Klimakontrol på værelset

8M - Agter Udsigt Udvidet Balkon
8M - Agter Udsigt Udvidet Balkon

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat, bagudvendt balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8N - Agter Udsigt Udvidet Balkon
8N - Agter Udsigt Udvidet Balkon

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat, bagudvendt balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset Badekåber efter anmodning

8P - Sky 9 Spa Balkon
8P - Sky 9 Spa Balkon

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. Rigeligt med skabsplads. Privat balkon med havestole og bord. Eksklusive Cloud 9 Spa-faciliteter: Prioriterede spa-reservationer, gratis fitnesstimer, ubegrænset adgang til de termiske suiter, eksklusive rabatter på behandlinger på havnedage og meget mere. Unikt velkomstritual Prioriterede spa-reservationer Ubegrænset brug af de termiske suiter og thalassoterapipoolen Gratis skrubbesæt til brug i vores termiske suiter To gratis fitnesstimer (pr. gæst) Gratis analyse af kropssammensætning Eksklusive rabatter på behandlinger på havnedage Cloud 9 Spa-badekåber og tøfler Opgraderede Elemis-toiletartikler på værelset Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset

8S - Sky 9 Spa Balkon
8S - Sky 9 Spa Balkon

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Sofa og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. Rigeligt med skabsplads. Privat balkon med havestole og bord. Eksklusive Cloud 9 Spa-faciliteter: Prioriterede spa-reservationer, gratis fitnesstimer, ubegrænset adgang til de termiske suiter, eksklusive rabatter på behandlinger på havnedage og meget mere. Unikt velkomstritual Prioriterede spa-reservationer Ubegrænset brug af de termiske suiter og thalassoterapipoolen Gratis skrubbesæt til brug i vores termiske suiter To gratis fitnesstimer (pr. gæst) Gratis analyse af kropssammensætning Eksklusive rabatter på behandlinger på havnedage Cloud 9 Spa-badekåber og tøfler Opgraderede Elemis-toiletartikler på værelset Dedikeret steward på værelset Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset

9C - Premium Vista Balkon
9C - Premium Vista Balkon

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize). Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser. 3 skabe. Privat balkon med havestole og bord. Dedikeret steward på værelset. Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande. Masser af skabs- og skuffeplads. Fjernsyn. Klimakontrol på værelset. Badekåber efter anmodning.

BL - Garanti Balkon
BL - Garanti Balkon

Kahytten er kendt for at have den mest fantastiske udsigt. Dertil er der en balkon, som er endnu bredere end standartbalkonen. Dedikeret steward på værelset Carnival Comfort Collection® sengetøj Masser af skabs- og skuffeplads Værdiboks på værelset til værdigenstande Fjernsyn Klimakontrol på værelset

DS - Deluxe Suite
DS - Deluxe Suite

En Grand Suite om bord på Carnival Dream har endnu mere plads end standardsuiten - masser af plads på værelset! Denne kahyt er udstyret til en oplevelse uden sidestykke: VIP-check-in, en stor balkon og endda et praktisk påklædningsområde med toiletbord. Prioriteret check-in og hurtig boarding Prioriteret tildeling af tid i Main Dining Room Prioriteret landgang i alle havne To store flasker vand Topmadras med pude Badekåber Dedikeret steward på værelset Carnival Comfort Collection® sengetøj Masser af skabs- og skuffeplads Værdiboks på værelset til værdigenstande Fjernsyn Klimakontrol på værelset

GS - Grand Suite
GS - Grand Suite

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og dobbelt sovesofa. Sofa, lænestole og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser/ boblebad/bidet/ dobbelt håndvask. Walk-in påklædningsområde med sminkebord (og lille vask), sæde og rigelig skabsplads Privat stor balkon med terrassestole og bord. Prioriteret check-in og boarding Prioriterede middagsreservationer til udvalgte specialrestauranter Prioriteret spisetid i hovedrestauranten (Early, Late eller Your Time Dining) Prioriteret landgang i alle havne To store flasker vand Topmadrasser med puder Badekåber Dedikeret steward på værelset Blødt, behageligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset

JS - Junior Suite
JS - Junior Suite

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa, lænestol og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser/boblebad/dobbelte håndvaske. Walk-in påklædningsområde med toiletbord, sæde og masser af skabsplads. Privat altan i standardstørrelse med udsigt; havestole og bord. Prioriteret check-in og boarding Prioriterede middagsreservationer til udvalgte specialrestauranter Prioriteret tildeling af spisetid i hovedrestauranten (tidlig, sen eller din tid) Prioriteret afmønstring i alle havne To store flasker vand Topmadrasser med puder Badekåber Dedikeret steward på værelset Blødt, behageligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset

KS - Carnival Excel Hjørne Suite
KS - Carnival Excel Hjørne Suite

En Grand Suite om bord på Carnival Dream har endnu mere plads end standardsuiten - masser af plads på værelset! Denne kahyt er udstyret til en oplevelse uden sidestykke: VIP-check-in, en stor balkon og endda et praktisk påklædningsområde med toiletbord. Prioriteret check-in og hurtig boarding Prioriteret tildeling af tid i Main Dining Room Prioriteret landgang i alle havne To store flasker vand Topmadras med pude Badekåber Dedikeret steward på værelset Carnival Comfort Collection® sengetøj Masser af skabs- og skuffeplads Værdiboks på værelset til værdigenstande Fjernsyn Klimakontrol på værelset

OS - Hav Suite
OS - Hav Suite

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og dobbelt sovesofa. Sofa, lænestol og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser/boblebad/dobbelte håndvaske. Walk-in påklædningsområde med toiletbord, sæde og masser af skabsplads. Privat stor balkon med havestole og bord. Prioriteret check-in og boarding Prioriterede middagsreservationer til udvalgte specialrestauranter Prioriteret tid i hovedspisesalen (tidlig, sen eller din tid) Prioriteret landgang i alle havne To store flasker vand Topmadrasser med puder Badekåber Dedikeret steward på værelset Blødt, behageligt sengetøj (Carnival Comfort Collection) Værdiboks på værelset til værdigenstande Masser af skabs- og skuffeplads Fjernsyn Klimakontrol på værelset

SS - Sky 9 Spa Suite
SS - Sky 9 Spa Suite

To enkeltsenge (kan konverteres til kingsize-seng) og en enkelt sovesofa. Sofa, lænestol og sofabord. Skrivebord og sæde. Fuldt badeværelse med bruser/boblebad/dobbelte håndvaske. Walk-in påklædningsområde med toiletbord, sæde og masser af skabsplads. Privat stor balkon med havestole og bord. Eksklusive Cloud 9 Spa-faciliteter: Prioriterede spa-reservationer, gratis fitnesstimer, ubegrænset adgang til de termiske suiter, eksklusive rabatter på behandlinger på havnedage og meget mere. Unikt velkomstritual. Prioriterede spa-reservationer. Ubegrænset brug af termiske suiter og hydroterapipool. Gratis skrubbesæt til brug i vores termiske suiter. To gratis fitnesstimer (pr. gæst). Gratis analyse af kropssammensætning. Eksklusive rabatter på behandlinger på havnedage. Cloud 9 Spa badekåber og tøfler. Opgraderede Elemis-toiletartikler på værelset. Prioriteret check-in og ombordstigning. Prioriterede middagsreservationer til udvalgte specialrestauranter. Prioritet til spisetid i hovedrestauranten (Early, Late eller Your Time Dining). Prioriteret afmønstring i alle havne. To store flasker vand. Topmadrasser med puder. Dedikeret steward på værelset. Blødt, hyggeligt sengetøj (Carnival Comfort Collection). Værdiboks på værelset til værdigenstande. Masser af skabs- og skuffeplads. Fjernsyn. Klimakontrol på værelset.

ST - Suite (Garanti)
ST - Suite (Garanti)

En suite ombord på Carnival Dream har endnu mere plads end standardsuiten - masser af plads på dit værelse! Denne kahyt er fyldt til en uovertruffen oplevelse: VIP-indtjekning, en enorm balkon og endda et praktisk påklædningsområde med forfængelighed. Prioriteret check-in og boarding Priority Main Dining Room tidstildeling Prioriteret afstigning i hjemmehavn og anløbshavne, der kræver vandtransport eller med ankomsttider senere end kl. 9.30 To store flasker vand Pude-topmadras Badekåber Dedikeret kahytsassistent Blødt, hyggeligt sengetøj Masser af skabs- og skuffeplads Værdiboks til værdigenstande Television Hytteklimakontrol

Sky Sun Spa Panorama Lido Vista Verandah Empress Upper Promenade Atlantic Lobby Main Sun Dæk 1 - Riviera

Andre afgange

14 nætter 18/10/2025 - 01/11/2025
Caribien & Bahamas fra Galveston med Carnival Dream
10.913,-
Fra pris
14 nætter 18/01/2026 - 01/02/2026
Caribien & Bahamas fra Galveston med Carnival Dream
11.053,-
Fra pris