1920X1080 USA Fort Lauderdale
Caribien & Bahamas

Fort Lauderdale

1920X1080 Curacao Synagogen Willemstad
Caribien & Bahamas

Curacao

1920X1080 Barbados Farverige Huse
Caribien & Bahamas

Barbados

1920X1080 San Juan Street
Caribien & Bahamas

San Juan

1920X1080 New York Vue
Caribien & Bahamas

New York

14 nætter Se rejseplan
Enchanted Princess Læs om skibet
Vi gør opmærksom på at vi netop har lanceret ny hjemmeside. Der er stadig flere småfejl som skal justeres - og vi arbejder på højtryk for at rette de sidste ting. Ring evt. på 7010 6343.

Rejseplan

10. august - 24. august

Dag 1 USA, Fort Lauderdale
Fort Lauderdale

Fort Lauderdale USA

Afgang: 15:00

Fort Lauderdale, ofte omtalt som "Venedig i Amerika" på grund af sine mange kanaler og vandveje, er en solrig perle i den sydlige del af Florida, tæt på Miami. Byen er kendt for sine betagende strande, luksuriøse feriesteder og pulserende natteliv. Fort Lauderdale tiltrækker besøgende med sine blide klima og utallige udendørsaktiviteter, herunder sejlsport og vandsport i det krystalklare Atlanterhav. Den charmerende Las Olas Boulevard byder på shopping og spisning i verdensklasse. Fort Lauderdale er også en vigtig krydstogthavn og et ideelt udgangspunkt for at udforske det sydlige Florida, herunder Miami, Everglades og de tropiske nøgleøer.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 På havet

At Sea


Dag 4 Holland, Kralendijk, Bonaire

Kralendijk, Bonaire Holland

Ankomst: 08:00 Afgang: 19:00

Bonaire er et paradis for naturelskere og dykkere med det krystalklare vand og smukke koralrev. Øen tilbyder også en afslappet atmosfære og kulturelle oplevelser for besøgende, der ønsker at dykke ind i dens historie og lokale livsstil.
Kralendijk er hovedstaden og den største by på Bonaire. Byen har farverige bygninger, butikker, restauranter og en livlig havn.Det lokale køkken på Bonaire har påvirkninger fra det caribiske, hollandske og latinamerikanske køkken. Du kan prøve retter som keshi yena (fyldt ost) og kabritu (gedekød).


Dag 5 Aruba

Aruba

Ankomst: 08:00 Afgang: 22:00

Dutch influence still lingers on this balmy Caribbean island, part of the former Netherlands Antilles until its independence in 1986. Aruba is a contrast: the island's arid interior is dotted with cactus and windswept divi-divi trees while secluded coves and sandy beaches make up its coast. Aruba's long and colorful heritage is reflected in its dialect. Called Papiamento, it is a tongue that combines elements of Spanish, French, Portuguese, Dutch, African and English.


Dag 6 Curacao, Curacao
Curacao

Curacao Curacao

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Curaçao, en skøn ø i Caribien, byder besøgende velkommen med sin farverige kultur og smukke natur. Øen er kendt for sine krystalklare turkisfarvede farvande, skønne strande og velbevarede hollandske arkitektur.

Udforsk hovedstaden Willemstad med dens charmerende bygninger og gader, dyk ned i den lokale musik og madscene, og nyd vandsport som snorkling og dykning i det varme, caribiske hav. Curaçao tilbyder en unik blanding af kultur, historie og tropisk skønhed, der gør det til en uimodståelig destination for dem, der søger eventyr og afslapning i Caribien.


Dag 7 På havet

At Sea


Dag 8 Barbados, Barbados
Barbados

Barbados Barbados

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Barbados er den østligste ø i Caribien og ligger omkring 160 kilometer øst for Saint Vincent og Grenadinerne. Øen har en rig kulturarv, der kombinerer afrikanske, britiske og caribiske indflydelser, og er kendt for sin musik, herunder calypso og reggae, samt danse som "soca" og "dancehall". Barbados har strande med hvidt sand og krystalklart vand. Populære strande inkluderer Crane Beach, Bathsheba Beach, og Mullins Beach. Barbados er kendt for sin naturskønhed, venlige befolkning og afslappede atmosfære. 


Dag 9 Dominica

Dominica

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Lying between Guadeloupe and Martinique is the island of Dominica--an unspoiled Caribbean paradise. The vibrant, rich rainforest is home to rare birds, including Sisserou and Jacquot parrots. Streams tumble down mountain slopes and thread fertile valleys on their short route to the sea. Dominica is also home to the last Carib Indians. When Columbus made landfall on his second voyage of discovery, this fierce tribe managed to keep the explorer at bay. And while the island proved a lure for both British and French planters, Dominica somehow managed to escape the trammels of civilization. This former British possession, independent since 1978, today lures visitors from around the world with its unspoiled beauty. As the islanders fondly say, "Apres Bondi, c'est la terre" (After God, it is the land). Tours may travel narrow, winding roads.


Dag 10 St Maarten

St Maarten

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

St. Maarten offers a delightful case of split personality. Legend has it that a Frenchman and a Dutchman divided ownership of the island through a walk-off: Standing back to back, the two headed in opposite directions, walking around the island until they met. Perhaps the Dutchman paused for a refreshing brew. At any rate, the French ended up claiming 21 square miles of the island to 16 square miles for the Dutch. This lively tale says much about St. Maarten's easygoing ways. No formal boundary exists between the Dutch and French sides of the island; a simple welcome sign tells you when you cross from one country to the other. But the differences are as noticeable as the spelling of the island's name. The French spell it St. Martin. And it's this split personality that lends so much to the island's charms, including an international reputation for the finest cuisine in the Caribbean.


Dag 11 Puerto Rico, San Juan
San Juan

San Juan Puerto Rico

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

San Juan, hovedstaden på Puerto Rico, byder på en enestående kombination af historie og skønhed. De farverige bygninger i det gamle San Juan, en UNESCO-verdensarvssted, skaber en malerisk kulisse for din rejse. Udforsk de velbevarede fæstninger som El Morro og San Cristóbal, der har beskyttet byen i århundreder. De smukke strande, som Condado og Isla Verde, er ideelle til afslapning og vandsport. San Juans gader summer af liv med livlige markeder og autentiske restauranter, der serverer skøn puertoricansk mad. Denne by vil fortrylle dig med sin caribiske atmosfære og historiske rigdom.


Dag 12 På havet

At Sea


Dag 13 På havet

At Sea


Dag 14 På havet

At Sea


Dag 15 USA, New York
New York

New York USA

Ankomst: 07:00

New York City, også kendt som "The Big Apple," er en verdensberømt metropol, der symboliserer pulserende energi, kulturel mangfoldighed og utallige muligheder. Beliggende i den nordøstlige del af USA, er byen en sand smeltedigel af kulturer, og dens ikoniske vartegn som Empire State Building, Central Park og Frihedsgudinden trækker besøgende fra hele verden. New York er hjemsted for utallige museer, teatre og gourmetrestauranter samt en af ​​de mest indflydelsesrige økonomiske og finansielle centre globalt. Det er et sted, der aldrig sover, og som aldrig holder op med at overraske og inspirere.

2021
Søsat
3.660
Passagerer
1.346
Besætning

Enchanted Princess

Princess Cruises

Om skibet

Enchanted Princess er en af de nyeste tilføjelser til Princess Cruises flåde og er blevet en af de mest eftertragtede skibe blandt rejsende over hele verden.

Skibet blev lanceret i 2020 og har en kapacitet på mere end 3600 passagerer og en besætning på over 1300. Enchanted Princess har en lang række faciliteter og aktiviteter til rådighed for gæsterne, inklusiv en række spisemuligheder, der spænder fra finere spisesteder som Sabatini's og Crown Grill, til mere afslappede muligheder som Slice Pizzeria og The Mix Bar.

Der er en række barer og lounges, hvor gæsterne kan nyde en drink og socialisere. For dem, der søger underholdning og aktiviteter, tilbyder skibet en bred vifte af muligheder, herunder et biograf, kasino, teater og spa. Der er også flere puljer og boblebade til rådighed for gæsterne, og for dem der ønsker at holde sig i form, er der et topmoderne fitnesscenter og en løbebane på dækket.

Enchanted Princess har en lang række af eksklusive faciliteter og oplevelser, der adskiller det fra andre skibe i flåden. The Sanctuary er en voksen oase, der tilbyder ro og afslapning væk fra resten af skibet, og The Enclave er en spa-område med en række forskellige saunaer og dampbade.

Skibet har en række specialdesignede hytter og suiter, der tilbyder luksus og komfort på højeste niveau. Enchanted Princess sejler til en række forskellige destinationer over hele verden, herunder populære steder som Alaska, Caribien og Middelhavet. Med den nyeste teknologi og innovation inden for krydstogtsindustrien, er skibet udstyret med avancerede faciliteter og tjenester, der sikrer en førsteklasses krydstogtoplevelse for gæsterne.

Alt i alt er Enchanted Princess et imponerende skib, der tilbyder gæsterne en uforglemmelig krydstogtoplevelse fyldt med luksus, underholdning og bekvemmeligheder. Det er en demonstration af den konstante udvikling og innovation inden for krydstogtsindustrien, og en skøn flydende by på havet, som er et must-see for enhver, der søger en førsteklasses krydstogtoplevelse.

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 19.432,- Fra pris
Udvendig
Udvendig Ring for pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 23.408,- Fra pris
Suite
Suite 66.290,- Fra pris

Kahytstyper

IA - Indvendig
IA - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IB - Indvendig
IB - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IC - Indvendig
IC - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

15
ID - Indvendig
ID - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IE - Indvendig
IE - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IF - Indvendig
IF - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

15
O6 - Deluxe Havudsigt
O6 - Deluxe Havudsigt

Omkring 15 kvadratmeter.

17
BA - Balkon
BA - Balkon

Omkring 20 til 21 kvadratmeter.

10
BB - Balkon
BB - Balkon

Omkring 20 til 21 kvadratmeter.

10
BC - Balkon
BC - Balkon

Omkring 20 til 21 kvadratmeter.

15
BD - Balkon
BD - Balkon

Omkring 20 til 21 kvadratmeter.

10
BE - Balkon
BE - Balkon

Omkring 20 til 21 kvadratmeter.

10
BF - Balkon
BF - Balkon

Omkring 20 til 21 kvadratmeter.

15
BW - Balkon (Begrænset)
BW - Balkon (Begrænset)

Omkring 20 til 23 kvadratmeter.

8
D4 - Premium Deluxe balkon
D4 - Premium Deluxe balkon

Omkring 22 til 28 kvadratmeter.

10
DA - Deluxe balkon
DA - Deluxe balkon

Omkring 21 til 33 kvadratmeter.

9
DB - Deluxe balkon
DB - Deluxe balkon

Omkring 21 til 33 kvadratmeter.

10
DC - Deluxe balkon
DC - Deluxe balkon

Omkring 21 til 33 kvadratmeter.

15
DE - Deluxe balkon  
DE - Deluxe balkon  

Omkring 21 til 33 kvadratmeter.

10
DF - Deluxe balkon  
DF - Deluxe balkon  

Omkring 21 til 33 kvadratmeter.

15
DW - Deluxe balkon (Blokeret)
DW - Deluxe balkon (Blokeret)

Omkring 21 til 33 kvadratmeter.

15
M1 - Club Class Mini-Suite
M1 - Club Class Mini-Suite

Omkring 27 til 30 kvadratmeter.

11
M6 - Premium Mini-Suite
M6 - Premium Mini-Suite

Omkring 23 til 51 kvadratmeter.

15
MA - Mini Suite
MA - Mini Suite

Omkring 27 kvadratmeter.

10
MB - Mini Suite
MB - Mini Suite

Omkring 27 kvadratmeter.

10
MC - Mini Suite
MC - Mini Suite

Omkring 27 kvadratmeter.

15
ME - Mini Suite
ME - Mini Suite

Omkring 27 kvadratmeter.

12
MF - Mini Suite
MF - Mini Suite

Omkring 27 kvadratmeter.

15
S0 - Sky Suite
S0 - Sky Suite

Omkring 140 kvadratmeter.

18
S2 - Ejerens Suite
S2 - Ejerens Suite

Omkring 54 til 63 kvadratmeter.

8
S3 - Penthouse Suite
S3 - Penthouse Suite

Omkring 54 til 63 kvadratmeter.

10
S4 - Penthouse Suite
S4 - Penthouse Suite

Omkring 54 til 63 kvadratmeter.

14
S5 - Premium Suite
S5 - Premium Suite

Omkring 51 kvadratmeter.

10
S6 - Vindue Suite
S6 - Vindue Suite

Omkring 44 til 48 kvadratmeter.

17
S7 - Vindue Suite
S7 - Vindue Suite

Omkring 65 kvadratmeter.

17
Dæk 4 - Gala Dæk 5 - Plaza Dæk 6 - Fiesta Dæk 7 -  Promenade Dæk 8 - Emerald Dæk 9 - Dolphin Dæk 10 - Caribe Dæk 11 - Baja Dæk 12 -  Aloha Dæk 14 - Riviera Dæk 15 - Marina Dæk 16 - Lido Dæk 17 - Sun Dæk 18 - Sky Dæk 19 - Vista

Krydstogtrejser med Enchanted Princess

Last minute
14 nætter 18/05/2024 - 01/06/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Enchanted Princess
Ring for pris
Last minute
Last minute
14 nætter 25/05/2024 - 08/06/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Enchanted Princess
Ring for pris
Last minute
7 nætter 25/05/2024 - 01/06/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Enchanted Princess
Ring for pris
Last minute
14 nætter 01/06/2024 - 15/06/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Enchanted Princess
Ring for pris
Last minute
14 nætter 08/06/2024 - 22/06/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Enchanted Princess
11.301,-
Fra pris
7 nætter 08/06/2024 - 15/06/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Enchanted Princess
Ring for pris
14 nætter 15/06/2024 - 29/06/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Enchanted Princess
Ring for pris
14 nætter 22/06/2024 - 06/07/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Enchanted Princess
Ring for pris
7 nætter 22/06/2024 - 29/06/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Enchanted Princess
Ring for pris