1920X1080 USA Fort Lauderdale
Caribien & Bahamas

Fort Lauderdale

1920X1080 Curacao Synagogen Willemstad
Caribien & Bahamas

Curacao

1920X1080 Cartagenaindias Vej
Caribien & Bahamas

Cartagena de Indias

1920X1080 Colon
Caribien & Bahamas

Colon

1920X1080 Caymanstigraysvim
Caribien & Bahamas

Grand Cayman

12 nætter Se rejseplan
Emerald Princess Læs om skibet
Vi gør opmærksom på at vi netop har lanceret ny hjemmeside. Der er stadig flere småfejl som skal justeres - og vi arbejder på højtryk for at rette de sidste ting. Ring evt. på 7010 6343.

Rejseplan

12. november - 24. november

Dag 1 USA, Fort Lauderdale
Fort Lauderdale

Fort Lauderdale USA

Afgang: 15:00

Fort Lauderdale, ofte omtalt som "Venedig i Amerika" på grund af sine mange kanaler og vandveje, er en solrig perle i den sydlige del af Florida, tæt på Miami. Byen er kendt for sine betagende strande, luksuriøse feriesteder og pulserende natteliv. Fort Lauderdale tiltrækker besøgende med sine blide klima og utallige udendørsaktiviteter, herunder sejlsport og vandsport i det krystalklare Atlanterhav. Den charmerende Las Olas Boulevard byder på shopping og spisning i verdensklasse. Fort Lauderdale er også en vigtig krydstogthavn og et ideelt udgangspunkt for at udforske det sydlige Florida, herunder Miami, Everglades og de tropiske nøgleøer.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 På havet

At Sea


Dag 4 Aruba

Aruba

Ankomst: 09:00 Afgang: 22:00

Dutch influence still lingers on this balmy Caribbean island, part of the former Netherlands Antilles until its independence in 1986. Aruba is a contrast: the island's arid interior is dotted with cactus and windswept divi-divi trees while secluded coves and sandy beaches make up its coast. Aruba's long and colorful heritage is reflected in its dialect. Called Papiamento, it is a tongue that combines elements of Spanish, French, Portuguese, Dutch, African and English.


Dag 5 Curacao, Curacao
Curacao

Curacao Curacao

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Curaçao, en skøn ø i Caribien, byder besøgende velkommen med sin farverige kultur og smukke natur. Øen er kendt for sine krystalklare turkisfarvede farvande, skønne strande og velbevarede hollandske arkitektur.

Udforsk hovedstaden Willemstad med dens charmerende bygninger og gader, dyk ned i den lokale musik og madscene, og nyd vandsport som snorkling og dykning i det varme, caribiske hav. Curaçao tilbyder en unik blanding af kultur, historie og tropisk skønhed, der gør det til en uimodståelig destination for dem, der søger eventyr og afslapning i Caribien.


Dag 6 På havet

At Sea


Dag 7 Colombia, Cartagena de Indias
Cartagena de Indias

Cartagena de Indias Colombia

Ankomst: 07:00 Afgang: 15:00

Cartagena de Indias, også kendt som Cartagena, er en smuk by beliggende på den caribiske kyst i Colombia.
Byen er kendt for sine imponerende bymure, kendt som "Las Murallas," som blev bygget for at beskytte byen mod pirater og angreb. Disse mure er stadig i stor grad intakte og er et vartegn for Cartagena. Den har en rig kulturel arv med påvirkninger fra indfødte folk, afrikanske slaver og europæiske kolonister. Dette har resulteret i en unik blanding af musik, dans og gastronomi, der er typisk for regionen.
Cartagena har nogle smukke strande langs den caribiske kyst, herunder Bocagrande og Playa Blanca. Disse strande er ideelle til afslapning, svømning og vandsport.
Cartagena de Indias er en unik by fyldt med historie, kultur og skønhed. Udforsk dens gader, nyt den lokale mad og tag dig tid til at lære om dens fascinerende historie for at få det mest mulige ud af dit besøg.


Dag 8 Panama Canal Transit, Panama Panama, Colon

Panama Canal Transit, Panama

Ankomst: 06:00 Afgang: 15:30

Colon

Colon Panama

Ankomst: 17:30 Afgang: 20:00

Colón er en by beliggende på den caribiske kyst af Panama. Den ligger ved indgangen til Panamakanalen og har historisk set været en vigtig havneby for handel. Byen er et vigtigt knudepunkt og spillede en central rolle i opførelsen af ​​Panamakanalen, der forbinder Atlanterhavet med Stillehavet og blev åbnet i begyndelsen af det 20. århundrede, den fungerer som den nordlige indgang til kanalen. Besøgende kan se skibene passere gennem sluserne ved Miraflores og Gatun og lære om kanalens historie på besøgscentre.

Colón og dets omgivelser har smukke caribiske strande, herunder Playa Grande og Isla Grande, som er populære destinationer for solbadning og vandsport. De er også kendt for sine toldfrie butikker og indkøbscentre, hvor besøgende kan købe varer som smykker, elektronik og parfumer til lavere priser. 

Det er en by med en rig historie og økonomisk betydning på grund af dens placering ved indgangen til Panamakanalen. Derfor er byen stadig en vigtig destination for besøgende, der ønsker at udforske kanalen og nyde de caribiske strande.


Dag 9 Limon

Limon

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Costa Rica's Limon Province boasts pristine beaches, sprawling banana plantations and dense rainforest. These Caribbean lowlands are still sparsely populated--nearly a third of the province's population lives around Puerto Limon--and conservation efforts have led to growing eco-tourism. Limon Province offers other charms as well. Afro-Caribbean influences abound, from the lilting speech and reggae rhythms brought by Jamaican settlers to the colorful bungalows lining small fishing villages. Limon is a zesty little slice of heaven.


Dag 10 På havet

At Sea


Dag 11 Caymanøerne , Grand Cayman
Grand Cayman

Grand Cayman Caymanøerne

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Grand Cayman er den største ø i Cayman Islands, er en tropisk juvel i Caribien. Med sit turkisblå hav, hvide sandstrande og en blomstrende koralrev, tiltrækker øen eventyrlystne rejsende og strandentusiaster fra hele verden. Udover den naturskønne skønhed byder Grand Cayman også på en levende kulturscene, udsøgt mad og en skattefri shoppingoplevelse. Dybhavsdykning, snorkling ved Stingray City og udforskning af huler er blot nogle af de utallige aktiviteter, du kan nyde her. Med sin afslappede atmosfære og luksuriøse resorts er Grand Cayman en destination, der inviterer til afslapning og eventyr.


Dag 12 På havet

At Sea


Dag 13 USA, Fort Lauderdale
Fort Lauderdale

Fort Lauderdale USA

Ankomst: 07:00

Fort Lauderdale, ofte omtalt som "Venedig i Amerika" på grund af sine mange kanaler og vandveje, er en solrig perle i den sydlige del af Florida, tæt på Miami. Byen er kendt for sine betagende strande, luksuriøse feriesteder og pulserende natteliv. Fort Lauderdale tiltrækker besøgende med sine blide klima og utallige udendørsaktiviteter, herunder sejlsport og vandsport i det krystalklare Atlanterhav. Den charmerende Las Olas Boulevard byder på shopping og spisning i verdensklasse. Fort Lauderdale er også en vigtig krydstogthavn og et ideelt udgangspunkt for at udforske det sydlige Florida, herunder Miami, Everglades og de tropiske nøgleøer.

2007
Søsat
3.080
Passagerer
1.200
Besætning

Emerald Princess

Princess Cruises

Om skibet

Emerald Princess er en af de mest imponerende og populære skibe i Princess Cruises flåde. Med en kapacitet på over 3100 passagerer og et besætningsmedlemstal på over 1200, er dette skib fyldt med en bred vifte af faciliteter og aktiviteter, der vil tilfredsstille selv de mest krævende rejsende.

Skibet blev lanceret i 2007 og er siden blevet opdateret og renoveret for at tilføje endnu mere luksus og bekvemmelighed for gæsterne. Emerald Princess er fyldt med en række spændende funktioner, der gør det til en af de mest populære krydstogtskibe i verden.

På Emerald Princess kan gæsterne nyde en bred vifte af spisemuligheder, herunder fine spisesteder som Crown Grill og Sabatini's, samt mere afslappede spisemuligheder som Horizon Court og Trident Grill. Der er også en række barer og lounges, hvor gæsterne kan nyde en drink og slappe af efter en dag med oplevelser.

Skibet har også en lang række af underholdning og aktiviteter, herunder biograf, kasino, teater og spa. Der er også flere puljer og boblebade, hvor gæsterne kan slappe af og nyde solen. For dem der ønsker at holde sig i form, er der et moderne fitnesscenter og en løbebane på dækket.

En af de mest imponerende faciliteter på Emerald Princess er The Sanctuary, som er en eksklusiv voksen oase, der tilbyder ro og afslapning væk fra resten af skibet. Der er også et aktivitetscenter med alt fra kunst- og håndværkstimer til vinsmagning. Emerald Princess sejler til en række forskellige destinationer over hele verden, hvilket giver gæsterne mulighed for at opleve forskellige kulturer og seværdigheder.

Skibet er udstyret med den nyeste teknologi og innovation inden for krydstogtsindustrien, og er dermed i stand til at tilbyde gæsterne en førsteklasses krydstogtoplevelse.

Alt i alt er Emerald Princess et fantastisk skib, der vil tilbyde gæsterne en uforglemmelig krydstogtoplevelse fyldt med luksus, underholdning og bekvemmeligheder. Det er et vidnesbyrd om den store udvikling og innovation, der har fundet sted inden for krydstogtsindustrien, og er en imponerende flydende by på havet.


Rekreative (4)
Golf Simulator Bibliotek Shuffle Board Svøm-mod-strømmen pool

Øvrige (8)
Kunst galleri Boutique Kapel Konferencefaciliteter Duty-free shop Fremtidens krydstogtsalg Udflugtskontor Bryllupskapel

Underholdning (9)
Legeplads for børn Club Fusion Dansegulv Explorers Lounge Film under stjernerne udendørs teater Fotogalleri Princess Theatre Skywalkers Nightclub Teater

Afslapning (7)
Lotus Spa Sauna Spa Splash Pool Swimming Pool Terrassepool The Sanctuary(kun voksne)

Mad og drikke (22)
24-timers roomservice Adagio Bar Bar Botticelli Dining Room Cafe Caribe Crooners Bar Crown Grill Da Vinci Dining Room Dining Room Explorers' Lounge Grill Horizon Court Ice Cream Bar International Cafe Lounge bar Michelangelo Dining Room Pizzeria Sabatini’s Italian restaurant Speakeasy cigar lounge Trident Grill Vines Wine & Seafood Bar Wheelhouse Bar

Fitness (3)
Fitness Center Gym Løbebane

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 20.863,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 23.038,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 33.043,- Fra pris
Suite
Suite 38.263,- Fra pris

Kahytstyper

IA - Indvendig
IA - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IB - Indvendig
IB - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IC - Indvendig
IC - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

15
ID - Indvendig
ID - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IE - Indvendig
IE - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IF - Indvendig
IF - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

15
OB - Havudsigt to nedre senge
OB - Havudsigt to nedre senge

Omkring 16 kvadratmeter.

8
OC - Havudsigt med to nedre senge
OC - Havudsigt med to nedre senge

Omkring 16 kvadratmeter.

5
OE - Havudsigt to nedre senge
OE - Havudsigt to nedre senge

Omkring 16 kvadratmeter.

8
OF - Havudsigt to nedre senge
OF - Havudsigt to nedre senge

Omkring 16 kvadratmeter.

5
OV - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)
OV - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 14 til 16 kvadratmeter.

8
OW - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)
OW - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 14 til 16 kvadratmeter.

8
OY - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)
OY - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 14 til 16 kvadratmeter.

8
OZ - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)
OZ - Havudsigt to nedre senge (Begrænset udsigt)

Omkring 14 til 16 kvadratmeter.

15
B1 - Premium Balkon
B1 - Premium Balkon

Omkring 22 til 27 kvadratmeter.

10
B2 - Premium Balkon
B2 - Premium Balkon

Omkring 22 til 27 kvadratmeter.

10
B4 - Premium Balkon
B4 - Premium Balkon

Omkring 22 til 27 kvadratmeter.

10
BA - Balkon to nedre senge
BA - Balkon to nedre senge

Omkring 21 til 25 kvadratmeter.

11
BB - Balkon to nedre senge
BB - Balkon to nedre senge

Omkring 21 til 25 kvadratmeter.

11
BC - Balkon to nedre senge
BC - Balkon to nedre senge

Omkring 21 til 25 kvadratmeter.

15
BD - Balkon to nedre senge
BD - Balkon to nedre senge

Omkring 21 til 25 kvadratmeter.

10
BE - Balkon to nedre senge
BE - Balkon to nedre senge

Omkring 21 til 25 kvadratmeter.

10
BF - Balkon to nedre senge
BF - Balkon to nedre senge

Omkring 21 til 25 kvadratmeter.

15
M1 - Club Class Mini-Suite
M1 - Club Class Mini-Suite

Choose a luxurious Mini-Suite with balcony which is substantially larger than a Balcony stateroom and receive a complimentary welcome glass of bubbly. Mini-Suites include a separate sitting area with sofa bed and two flat-panel televisions. For families or groups needing a little extra space, Mini-Suites offer an appealing and affordable option. Approximately 323 sq. ft., including balcony Balcony with 2-4 chairs, table and ottoman Bathroom tub and massage shower head Floor-to-ceiling sliding glass doors Separate sitting area with sofa bed & coffee table Complimentary welcome glass of bubbly on embarkation day Luxury mattress topper and pillows Two flat-panel televisions Comfortable queen or two twin beds Refrigerator 100% cotton, high-thread count linens Complimentary 24-hour room service† Spacious closet Desk with chair Hair dryer & bathroom amenities Digital security safe

9
MB - Mini Suite med Balkon
MB - Mini Suite med Balkon

Omkring 42 til 46 kvadratmeter.

9
MD - Mini Suite med Balkon
MD - Mini Suite med Balkon

Omkring 42 til 46 kvadratmeter.

9
ME - Mini Suite med Balkon
ME - Mini Suite med Balkon

Omkring 42 til 46 kvadratmeter.

9
S2 - Suite
S2 - Suite

Omkring 48 til 49 kvadratmeter.

12
S3 - Suite
S3 - Suite

Omkring 48 til 49 kvadratmeter.

10
S4 - Penthouse Suite Med Balkon
S4 - Penthouse Suite Med Balkon

Omkring 49 kvadratmeter.

14
S5 - Premium Suite Med Balkon
S5 - Premium Suite Med Balkon

Omkring 52 kvadratmeter.

15
S6 - Vista Suite Med Balkon
S6 - Vista Suite Med Balkon

Omkring 42 kvadratmeter.

10
S8 - Familie Suite Med Balkon
S8 - Familie Suite Med Balkon

Omkring 56 kvadratmeter.

9
Dæk 12 - Aloha Dæk 11 - Baja Dæk 10 - Caribe Dæk 9 - Dolphin Dæk 8 - Emerald Dæk 6 - Fiesta Dæk 4 - Gala Dæk 15 - Lido Dæk 5 - Plaza Dæk 7 - Promenade Dæk 14 - Riviera Dæk 18 - Sky Dæk 17 - Sports Dæk 16 - Sun Dæk 19 - Star

Andre afgange

12 nætter 31/10/2024 - 12/11/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Emerald Princess
10.431,-
Fra pris
12 nætter 24/11/2024 - 06/12/2024
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Emerald Princess
10.431,-
Fra pris
12 nætter 12/03/2025 - 24/03/2025
Caribien & Bahamas fra Fort Lauderdale med Emerald Princess
9.561,-
Fra pris