1920X1080 Trieste Canal Grande
Middelhavet

Trieste

1920X1080 Dubrovnik Oldtown
Middelhavet

Dubrovnik

1920X1080 Corfu
Middelhavet

Korfu

1920X1080 Santorini Smuka
Middelhavet

Santorini

1920X1080 Kusadasi Kystlinje
Middelhavet

Kusadasi

1920X1080 Istanbul Hagia Sophia
Middelhavet

Istanbul

1920X1080 Athen Havn
Middelhavet

Athen

1920X1080 Mykonos Icruise Ndsejling
Middelhavet

Mykonos

1902X1080 Paphos Kirke
Middelhavet

Limassol

1920X1080 Napoli Med Vesuv
Middelhavet

Napoli

1920X1080 Rom Vatikan
Middelhavet

Cicitavecchia - Rom

20 nætter Se rejseplan
Majestic Princess Læs om skibet
Vi gør opmærksom på at vi netop har lanceret ny hjemmeside. Der er stadig flere småfejl som skal justeres - og vi arbejder på højtryk for at rette de sidste ting. Ring evt. på 7010 6343.

Rejseplan

01. maj - 21. maj

Dag 1 Italien, Trieste
Trieste

Trieste Italien

Afgang: 22:00

Trieste er en fortryllende by beliggende i det nordøstlige Italien, som er en smeltedigel af kulturer og historie. Dets position som et krydsningspunkt mellem Middelhavet og Centraleuropa har formet dens unikke karakter. Byen byder på en fascinerende blanding af arkitektur, fra elegante paladser til charmerende kvarterer med østrigsk indflydelse. Triestes livlige cafékultur og havnefrontpromenade, hvor du kan nyde udsigten over Adriaterhavet, gør byen til en uforglemmelig destination. Med sin rige historie, kultur og gastronomi er Trieste et skatkammer af oplevelser.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 Kroatien, Dubrovnik
Dubrovnik

Dubrovnik Kroatien

Ankomst: 07:00 Afgang: 18:00

Dubrovnik, den perle ved Adriaterhavet, byder på enestående skønhed og historisk charme. De velbevarede bymure og de imponerende gamle bygninger vidner om en rik fortid som handels- og søfartsby. Byens strålende blå hav og middelhavsklima gør det til et drømmested for besøgende. Udforsk de snoede gader, beundr de majestætiske fæstningsværker og nyd det lokale køkken og gæstfrihed. Dubrovnik er en by hvor historie og naturskønhed forenes i en unik oplevelse.


Dag 4 Grækenland, Korfu
Korfu

Korfu Grækenland

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Forkæl dig selv med en tur til Korfu, og du vil opleve den uforglemmelige spænding ved at sejle til en af ​​Grækenlands smukkeste øer. Byen Korfu skylder meget af sin charme til den vidunderlige gamle bydel, en gammel bydel lavet af smalle, brostensbelagte gyder med caféer og håndværkerbutikker. En labyrint at fortabe sig i, og hvor hvert eneste syn vil være et uudsletteligt minde om dit krydstogt til Korfu. I den gamle by, besat med venetianske arkitektoniske påvirkninger, men bedst repræsenteret i Campiello-distriktet, gå ikke glip af en udflugt til 1500-tallets fæstning, der står på en klippeudsigt med udsigt over havet. For foden af ​​den gamle bydel ligger den smukke Spianada, engang en venetiansk paradeplads, nu en grøn byplads med udsigt over Museum of Asian Art.

Under et Middelhav krydstogt ankommer du til havnen på Korfu, Neo Limani, som ligger få minutters gang fra byens centrum, og derfor et hurtigt hop fra kajen. Indgangen til byen ligger ved foden af ​​den nye fæstning. På dette tidspunkt kan du ved at stoppe ved Korfu vandre rundt i de smalle gader med turistbutikker. Fuldend din rundvisning på øen med total fordybelse i det frodige grønne område: oliventræer, appelsintræer, cypresser samt kulturelle begivenheder i hjertet af den befæstede by er normen!


Dag 5 På havet

At Sea


Dag 6 Grækenland, Santorini
Santorini

Santorini Grækenland

Ankomst: 07:00 Afgang: 22:00

Santorini, en af de mest ikoniske græske øer, er kendt for sin betagende naturskønhed og unikke arkitektur. De karakteristiske hvide bygninger med blå kupler, der kigger ud over det azurblå Ægæiske Hav, skaber et idyllisk og malerisk landskab. Øen har også en rig historie, der kan udforskes i de antikke ruiner, herunder den mytiske by Akrotiri, begravet under vulkansk aske i århundreder. Santorini er berømt for sin storslåede solnedgange, der kan nydes fra byen Oia. Besøgende kan også forkæle sig selv med lækre græske retter og udforske de smukke strande og krystalklart vand. Santorini er en uforglemmelig destination for afslapning og romantik.


Dag 7 Tyrkiet, Kusadasi
Kusadasi

Kusadasi Tyrkiet

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Kusadasi, en kystby i Tyrkiet, charmerer besøgende med sin solrige atmosfære og smukke strande. Byen er kendt for sit krystalklare ægæiske hav og charmerende havnepromenade. Udforsk de lokale kulturelle perler som det antikke Efesos og Kusadasi Slot, og nyd autentisk tyrkisk køkken med delikatesser og grillretter. Kusadasi tilbyder en harmonisk blanding af sol og hav, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at nyde Tyrkiets naturskønhed og smage på dets kulinariske oplevelser.


Dag 8 På havet

At Sea


Dag 9 Tyrkiet, Istanbul
Istanbul

Istanbul Tyrkiet

Ankomst: 08:00 Afgang: 22:00

Istanbul, Tyrkiets storslåede bro mellem Europa og Asien, er en by af utallige lag historie, kultur og skønhed. Den imponerende skyline kombinerer minareter og moderne skyskrabere.

Besøg den gamle bydel, Sultanahmet, hvor du finder historiske skatte som Hagia Sophia og Den Blå Moské. Udforsk de livlige basarer, nyd autentiske tyrkiske retter, og tag en sejltur på Bosporusstrædet.

Istanbul er en by, hvor Øst møder Vest, og hvor den antikke og nutidige verden smelter sammen i en fascinerende blanding.


Dag 10 På havet

At Sea


Dag 11 Grækenland, Athen
Athen

Athen Grækenland

Ankomst: 06:00 Afgang: 19:00

Athen, Grækenlands historiske hjerte, er en by fyldt med antikke skatte og en levende kulturarv. Fra Akropolis' majestætiske ruiner til det livlige Plaka-kvarter, tilbyder Athen en blanding af gamle og moderne oplevelser. Udforsk verdensberømte museer som Det Nationale Arkæologiske Museum og smag på autentisk græsk mad i lokale taverner. Byens sjæl pulserer med historie, og dens gæstfrihed er uovertruffen. 


Dag 12 Grækenland, Mykonos
Mykonos

Mykonos Grækenland

Ankomst: 08:00 Afgang: 18:00

Mykonos, perlen i Det Ægæiske Hav, byder besøgende velkommen med sit maleriske ø-landskab og krystalklare farvande. Denne græske ø er kendt for sine charmerende hvide bygninger med blå kupler, snoede gader og livlige natteliv. Udforsk lokale seværdigheder som det ikoniske Petros of Mykonos og vindmøllerne i Mykonos Town. Nyd autentisk græsk mad med retter som moussaka og souvlaki. Mykonos inviterer dig til at fordype dig i det græske ø-liv og nyde paradiset ved Det Ægæiske Hav.


Dag 13 På havet

At Sea


Dag 14 Cypern, Limassol
Limassol

Limassol Cypern

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Limassol, en kystby på Cypern, imponerer besøgende med sin naturskønhed og afslappede atmosfære. Byen er kendt for sine smukke strande, inklusive Lady's Mile Beach, og sin rige historie. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Limassol Castle og Kolossi Castle og nyd autentisk cypriotisk køkken med lokale delikatesser. Limassol tilbyder en harmonisk blanding af natur og historie, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at slappe af ved Middelhavet og udforske øens fascinerende kulturarv.


Dag 15 Jerusalem/Bethlehem (Ashdod)

Jerusalem/Bethlehem (Ashdod)

Ankomst: 06:00 Afgang: 21:00

Ashdod produces textiles, cosmetics, and half the electrical power generated in Israel. Yet it is best known as the portal to the Holy Land. According to Scripture, Ashdod was once home to giants. It was here that the Philistines brought the captured Ark, celebrating their victory over the Israelites. Today, the city itself is a giant of industry, surpassing Haifa as the largest port in Israel. More importantly, Ashdod is your gateway to Jerusalem. This city in the hills of Judea is sacred to three of the world's great faiths. For Jews, the Western Wall - the sole surviving remnant of the Second Temple - embodies their cultural and religious identity. Christians walk the Via Dolorosa and observe the Stations of the Cross, renewing Christ's sacrifice. For Moslems, the city is home to the third holiest shrine in all Islam. From a spot near the El-Aqsa Mosque, Muhammad ascended into Heaven to receive the teaching of Allah.


Dag 16 Israel, Haifa

Haifa Israel

Ankomst: 07:00 Afgang: 21:00

Haifa er en levende by med en rig historie, der inviterer besøgende til at udforske dens kulturelle rigdom og mangfoldige atmosfære. Tag på opdagelse i det UNESCO-listede Bahá'í Gardens, der pryder skråningerne af Karmelbjerget, og nyd panoramaudsigten over byen og havet. Haifas gamle bydel, med sin karakteristiske arkitektur og markeder, reflekterer byens kulturelle arv. Besøg det verdensberømte Teknikmuseet eller slentre langs Carmel-stranden for en afslappende dag ved havet. Oplev Haifa - hvor kultur og natur mødes i en unik harmoni


Dag 17 På havet

At Sea


Dag 18 Crete (Aghios Nikolaos)

Crete (Aghios Nikolaos)

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00

The nearby Lassithi Plateau is the highest inhabited plateau in all Greece. Nearby Mt. Dikti rises some 7,218 feet (2,200m) above sea level. White-washed houses climb the slopes of this charming port on the Gulf of Mirabello. The small harbor is surrounded by restaurants, cafés, and shops prepared to dispense everything under the sun - from necessities to souvenirs. Aghios Nikolaos is also your gateway to the Minoan ruins at Knossos and to the famous windmills of the Lassithi Plateau.


Dag 19 På havet

At Sea


Dag 20 Italien, Napoli
Napoli

Napoli Italien

Ankomst: 07:00 Afgang: 19:00

Napoli er en perle i det sydlige Italien, som er en by, der oser af historie, kultur og charme. Berømt for sin enestående beliggenhed ved Middelhavets kyst, byder Napoli på smukke udsigter over havet og de majestætiske Vesuv. Byen er kendt for sin rige kulinariske arv, hvor autentisk pizza og saftige pasta retter stjæler hjertet på enhver besøgende. Napoli er også hjemsted for en skattekiste af historiske skatte, herunder UNESCO-verdensarvsteder og fascinerende museer, der vidner om byens imponerende fortid og kulturelle betydning.


Dag 21 Italien, Cicitavecchia - Rom
Cicitavecchia - Rom

Cicitavecchia - Rom Italien

Ankomst: 06:00

Som krydstogtsgæst ankommer man til  havnebyen Civitavecchia - porten til Rom - beliggede 65 km inde i landet. Rom er som en fortryllende rejse gennem fortiden, hvor de små kringlede gader emmer af historiske vingesus. Snart passere man Trevi Fontænen og Pantheon mens der nydes  en frisk espresso. Videre går det til Den Spanske Trappe og de mondæne shoppinggader. Hurtigt kan scenen skifte og foran dig ligger Colloseum med Forum Romanum lige overfor. Eller Vatikanstaten med Peterskirken og det Sixtinske af Michelangelo. Dette er kun begyndelsen...

2017
Søsat
3.560
Passagerer
1.346
Besætning

Majestic Princess

Princess Cruises

Om skibet

Majestic Princess er et af de mest imponerende skibe fra Princess Cruises. Med en kapacitet på op til 3560 passagerer, er der masser af faciliteter og aktiviteter ombord på skibet for at underholde og imødekomme enhver rejsendes ønsker og behov.

Skibet blev lanceret i 2017 og har siden da sejlet på en række forskellige ruter. Det har en moderne og elegant indretning med masser af luksuriøse faciliteter og bekvemmeligheder.

Majestic Princess har 19 dæk, som tilbyder et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning. Fra det storslåede The Piazza på Plaza Deck til de smukke promenadedæk og de fine restauranter, er der noget for enhver smag ombord på skibet. Gæsterne kan nyde en bred vifte af spisemuligheder, herunder en international buffet, en italiensk pizzeria, en sushi-restaurant og en steakhouse.

Der er også en række barer og lounges, hvor man kan nyde en cocktail eller et glas vin mens man nyder udsigten over havet. Majestic Princess har også et stort antal aktiviteter og underholdning, såsom biograf, kasino, teater og live musik. Der er masser af muligheder for at slappe af, inklusive spa, fitnesscenter og poolområder. Skibet har også en række suiter og kahytter, der kan imødekomme forskellige behov og budgetter. Fra luksussuiter med private balkoner til mere overkommelige indvendige kahytter, kan gæsterne vælge den indkvartering, der passer bedst til deres rejsebehov.

Alt i alt er Majestic Princess et fantastisk skib, der har masser af faciliteter og aktiviteter at tilbyde. Det er den perfekte måde at udforske verden på, mens man nyder al den luksus og bekvemmeligheder, som skibet har at tilbyde.


Øvrige (2)
Boutique Medicinsk Center

Underholdning (2)
Film under stjernerne udendørs teater Teater

Fitness (1)
Fitness Center

Afslapning (3)
Badekar Lido Pool Lotus Spa

Mad og drikke (7)
Buffet Crown Grill Dining Room International Cafe Pizzeria Seaview Cafe Vines Wine & Seafood Bar

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 33.913,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 42.282,- Fra pris
Suite
Suite 60.883,- Fra pris

Kahytstyper

IA - Indvendig
IA - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IB - Indvendig
IB - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IC - Indvendig
IC - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

8
ID - Indvendig
ID - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IE - Indvendig
IE - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IF - Indvendig
IF - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

8
BA - Balkon
BA - Balkon

Omkring 20 kvadratmeter.

10
BB - Balkon
BB - Balkon

Omkring 20 kvadratmeter.

10
BC - Balkon
BC - Balkon

Omkring 20 kvadratmeter.

15
BD - Balkon
BD - Balkon

Omkring 20 kvadratmeter.

10
BE - Balkon
BE - Balkon

Omkring 20 kvadratmeter.

10
BF - Balkon
BF - Balkon

Omkring 20 kvadratmeter.

8
BW - Balkon (Begrænset)
BW - Balkon (Begrænset)

Omkring 20 kvadratmeter.

8
D4 - Premium Deluxe balkon
D4 - Premium Deluxe balkon

Omkring 22 til 28 kvadratmeter.

10
DA - Deluxe balkon
DA - Deluxe balkon

Omkring 21 kvadratmeter.

9
DB - Deluxe balkon
DB - Deluxe balkon

Omkring 21 kvadratmeter.

10
DC - Deluxe balkon
DC - Deluxe balkon

Omkring 21 kvadratmeter.

15
DD - Deluxe balkon
DD - Deluxe balkon

Omkring 21 kvadratmeter.

10
DE - Deluxe balkon  
DE - Deluxe balkon  

Omkring 21 kvadratmeter.

12
DF - Deluxe balkon  
DF - Deluxe balkon  

Omkring 21 kvadratmeter.

8
DW - Deluxe balkon (Begrænset udsigt)
DW - Deluxe balkon (Begrænset udsigt)

Omkring 21 kvadratmeter.

8
M1 - Club Class Mini-Suite
M1 - Club Class Mini-Suite

Omkring 29 kvadratmeter.

11
M6 - Premium Mini-Suite
M6 - Premium Mini-Suite

Omkring 31 kvadratmeter.

15
MA - Mini Suite
MA - Mini Suite

Omkring 21 til 27 kvadratmeter

10
MB - Mini Suite
MB - Mini Suite

Omkring 21 til 27 kvadratmeter

10
MC - Mini Suite
MC - Mini Suite

Omkring 21 til 27 kvadratmeter

8
ME - Mini Suite
ME - Mini Suite

Omkring 21 til 27 kvadratmeter

12
MF - Mini Suite
MF - Mini Suite

Omkring 21 til 27 kvadratmeter

8
S2 - Ejer Suite
S2 - Ejer Suite

Omkring 54 til 63 kvadratmeter.

8
S3 - Penthouse Suite
S3 - Penthouse Suite

Omkring 54 til 63 kvadratmeter.

10
S4 - Penthouse Suite
S4 - Penthouse Suite

Omkring 54 til 63 kvadratmeter.

14
S5 - Premium Suite
S5 - Premium Suite

Omkring 54 til 63 kvadratmeter.

10
Dæk 4 - Gala Dæk 5 - Plaza Dæk 6 - Fiesta Dæk 7 -  Promenade Dæk 8 - Emerald Dæk 9 - Dolphin Dæk 10 -  Caribe Dæk 11 - Baja Dæk 12 -  Aloha Dæk 14 - Riviera Dæk 15 - Marina Dæk 16 - Lido Dæk 17 - Sun Dæk 18 - Sports Dæk 19 - Sky

Krydstogtrejser med Majestic Princess

Last minute
7 nætter 26/05/2024 - 02/06/2024
Nordamerika & Canada fra Seattle med Majestic Princess
Ring for pris
Last minute
7 nætter 02/06/2024 - 09/06/2024
Nordamerika & Canada fra Seattle med Majestic Princess
Ring for pris
Last minute
7 nætter 09/06/2024 - 16/06/2024
Nordamerika & Canada fra Seattle med Majestic Princess
Ring for pris
7 nætter 16/06/2024 - 23/06/2024
Nordamerika & Canada fra Seattle med Majestic Princess
8.946,-
Fra pris
7 nætter 23/06/2024 - 30/06/2024
Nordamerika & Canada fra Seattle med Majestic Princess
9.330,-
Fra pris
7 nætter 30/06/2024 - 07/07/2024
Nordamerika & Canada fra Seattle med Majestic Princess
Ring for pris
7 nætter 07/07/2024 - 14/07/2024
Nordamerika & Canada fra Seattle med Majestic Princess
7.821,-
Fra pris
7 nætter 14/07/2024 - 21/07/2024
Nordamerika & Canada fra Seattle med Majestic Princess
7.821,-
Fra pris
7 nætter 21/07/2024 - 28/07/2024
Nordamerika & Canada fra Seattle med Majestic Princess
9.332,-
Fra pris
7 nætter 28/07/2024 - 04/08/2024
Nordamerika & Canada fra Seattle med Majestic Princess
8.945,-
Fra pris
7 nætter 04/08/2024 - 11/08/2024
Nordamerika & Canada fra Seattle med Majestic Princess
8.945,-
Fra pris
7 nætter 11/08/2024 - 18/08/2024
Nordamerika & Canada fra Seattle med Majestic Princess
9.085,-
Fra pris