1920 X 1080 Southampton Southampton's Ocean Village Marina
Middelhavet

Southampton

1902X1080 Vigo Ceis Islands
Middelhavet

Vigo

1920X1080 Malaga Udsigt
Middelhavet

Malaga

1920X1080 Mallorca Katedral Le Seu
Middelhavet

Palma de Mallorca

1920X1080 Toscana Firenze
Middelhavet

Livorno

1920X1080 Rom Vatikan
Middelhavet

Cicitavecchia - Rom

1920X1080 Napoli Med Vesuv
Middelhavet

Napoli

1920X1080 Athen Havn
Middelhavet

Athen

1920X1080 Mykonos Icruise Ndsejling
Middelhavet

Mykonos

1920X1080 Santorini Smuka
Middelhavet

Santorini

1920X1080 Kusadasi Kystlinje
Middelhavet

Kusadasi

1920X1080 Malta Gozo
Middelhavet

La Valletta

1920X1080 Taormina San Giuseppe Church
Middelhavet

Sicilien - Messina

1920X1080 Cadiz City
Middelhavet

Cadiz

1920X1080 Lissabon Sporvogn
Middelhavet

Lissabon

31 nætter Se rejseplan
Sky Princess Læs om skibet
Vi gør opmærksom på at vi netop har lanceret ny hjemmeside. Der er stadig flere småfejl som skal justeres - og vi arbejder på højtryk for at rette de sidste ting. Ring evt. på 7010 6343.

Rejseplan

13. september - 14. oktober

Dag 1 England, Southampton
Southampton

Southampton England

Southampton, en betydningsfuld havneby i det sydlige England, er kendt for sin maritime betydning og som en af Europas førende krydstogthavne. Byen har en rig historie med gamle bymure, middelalderlige gader og forbindelser til Titanic. Southampton huser University of Southampton og tilbyder et bredt udvalg af shoppingmuligheder og kulturelle attraktioner som teatre og museer. Med en veludviklet transportinfrastruktur, herunder havn, jernbane og lufthavn, er Southampton en alsidig destination, der appellerer til både lokalbefolkningen og besøgende.


Dag 2 På havet

At Sea


Dag 3 Spanien, Vigo
Vigo

Vigo Spanien

Vigo er en malerisk havneby beliggende i det nordvestlige Spanien, som er en destination, der kombinerer historisk charme med en maritim atmosfære. Byen er kendt for sin smukke naturlige omgivelser, hvor Atlanterhavets bølger møder grønne bakker. Vigo har et rigt kulturarv med gamle kirker, slotte og museer, men det er også en livlig moderne by med livlige markeder og fiskerihavne. Det lokale køkken, især skaldyrretter, er en kulinarisk fornøjelse. Med sin unikke blanding af tradition og innovation er Vigo en skjult skat i Spanien, der er klar til at charme besøgende med sin autentiske karakter og maritime sjæl.


Dag 4 På havet

At Sea


Dag 5 Spanien, Malaga
Malaga

Malaga Spanien

Malaga, en smuk kystby i det sydlige Spanien, imponerer besøgende med sin rige historie og solrige atmosfære. Byen er kendt for sine gyldne sandstrande og kulturelle rigdomme. Udforsk de lokale seværdigheder som Alcazaba-fæstningen og Picasso-museet og nyd autentisk spansk køkken med lækre retter som gazpacho og pescaíto frito. Malaga tilbyder en harmonisk blanding af historie og solskind, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske det bedste af den andalusiske kultur og nyde det behagelige middelhavsklima.


Dag 6 På havet

At Sea


Dag 7 Spanien, Palma de Mallorca
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca Spanien

Palma de Mallorca er hovedstaden på den spanske ø Mallorca i Middelhavet, der er en strålende blanding af historie og moderne skønhed. Denne charmerende by, omgivet af azurblåt hav og bjerglandskaber, byder besøgende velkommen med sin pragtfulde gotiske katedral, Almudaina-paladset og smalle brostensbelagte gader i den gamle bydel. Palma er også kendt for sine billedskønne strande, luksuriøse havneområder og et pulserende natteliv. Her kan du nyde Middelhavets lækkerier på de lokale restauranter og opleve den autentiske spansk kultur og gæstfrihed i en spektakulær ø-kulisse.


Dag 8 På havet

At Sea


Dag 9 Italien, Livorno
Livorno

Livorno Italien

Livorno, en kystby i det vestlige Italien, fortryller besøgende med sin maritime charme og historiske betydning. Byen er kendt for sin smukke havnepromenade og de historiske bygninger omkring Piazza della Repubblica. Nyd autentiske italienske kulinariske oplevelser med lækre retter som cacciucco og Livorno-fiskesuppe. Man kan fra Livorno nemt fromme til fantastiske Firenze eller smukke Pisa. 


Dag 10 Italien, Cicitavecchia - Rom
Cicitavecchia - Rom

Cicitavecchia - Rom Italien

Som krydstogtsgæst ankommer man til  havnebyen Civitavecchia - porten til Rom - beliggede 65 km inde i landet. Rom er som en fortryllende rejse gennem fortiden, hvor de små kringlede gader emmer af historiske vingesus. Snart passere man Trevi Fontænen og Pantheon mens der nydes  en frisk espresso. Videre går det til Den Spanske Trappe og de mondæne shoppinggader. Hurtigt kan scenen skifte og foran dig ligger Colloseum med Forum Romanum lige overfor. Eller Vatikanstaten med Peterskirken og det Sixtinske af Michelangelo. Dette er kun begyndelsen...


Dag 11 Italien, Napoli
Napoli

Napoli Italien

Napoli er en perle i det sydlige Italien, som er en by, der oser af historie, kultur og charme. Berømt for sin enestående beliggenhed ved Middelhavets kyst, byder Napoli på smukke udsigter over havet og de majestætiske Vesuv. Byen er kendt for sin rige kulinariske arv, hvor autentisk pizza og saftige pasta retter stjæler hjertet på enhver besøgende. Napoli er også hjemsted for en skattekiste af historiske skatte, herunder UNESCO-verdensarvsteder og fascinerende museer, der vidner om byens imponerende fortid og kulturelle betydning.


Dag 12 På havet

At Sea


Dag 13 På havet

At Sea


Dag 14 Grækenland, Athen
Athen

Athen Grækenland

Athen, Grækenlands historiske hjerte, er en by fyldt med antikke skatte og en levende kulturarv. Fra Akropolis' majestætiske ruiner til det livlige Plaka-kvarter, tilbyder Athen en blanding af gamle og moderne oplevelser. Udforsk verdensberømte museer som Det Nationale Arkæologiske Museum og smag på autentisk græsk mad i lokale taverner. Byens sjæl pulserer med historie, og dens gæstfrihed er uovertruffen. 


Dag 15 Grækenland, Mykonos
Mykonos

Mykonos Grækenland

Mykonos, perlen i Det Ægæiske Hav, byder besøgende velkommen med sit maleriske ø-landskab og krystalklare farvande. Denne græske ø er kendt for sine charmerende hvide bygninger med blå kupler, snoede gader og livlige natteliv. Udforsk lokale seværdigheder som det ikoniske Petros of Mykonos og vindmøllerne i Mykonos Town. Nyd autentisk græsk mad med retter som moussaka og souvlaki. Mykonos inviterer dig til at fordype dig i det græske ø-liv og nyde paradiset ved Det Ægæiske Hav.


Dag 16 Grækenland, Santorini
Santorini

Santorini Grækenland

Santorini, en af de mest ikoniske græske øer, er kendt for sin betagende naturskønhed og unikke arkitektur. De karakteristiske hvide bygninger med blå kupler, der kigger ud over det azurblå Ægæiske Hav, skaber et idyllisk og malerisk landskab. Øen har også en rig historie, der kan udforskes i de antikke ruiner, herunder den mytiske by Akrotiri, begravet under vulkansk aske i århundreder. Santorini er berømt for sin storslåede solnedgange, der kan nydes fra byen Oia. Besøgende kan også forkæle sig selv med lækre græske retter og udforske de smukke strande og krystalklart vand. Santorini er en uforglemmelig destination for afslapning og romantik.


Dag 17 Tyrkiet, Kusadasi
Kusadasi

Kusadasi Tyrkiet

Kusadasi, en kystby i Tyrkiet, charmerer besøgende med sin solrige atmosfære og smukke strande. Byen er kendt for sit krystalklare ægæiske hav og charmerende havnepromenade. Udforsk de lokale kulturelle perler som det antikke Efesos og Kusadasi Slot, og nyd autentisk tyrkisk køkken med delikatesser og grillretter. Kusadasi tilbyder en harmonisk blanding af sol og hav, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at nyde Tyrkiets naturskønhed og smage på dets kulinariske oplevelser.


Dag 18 Grækenland, Rhodes

Rhodes Grækenland

Rhodos, en perle i det østlige Middelhav, byder på skønhed og historie. Øen er kendt for sine solrige strande, turkisblåt vand og et utal af historiske steder. Udforsk de gamle ruiner, herunder Rhodos' middelalderlige by, og oplev den unikke kombination af græsk og italiensk kultur. Nyd lækre græske retter på lokale taverner og slap af på de maleriske strande. Rhodos er det ideelle sted for rejsende, der søger sol, historie og ægte middelhavscharme.


Dag 19 På havet

At Sea


Dag 20 Israel, Haifa

Haifa Israel

Haifa er en levende by med en rig historie, der inviterer besøgende til at udforske dens kulturelle rigdom og mangfoldige atmosfære. Tag på opdagelse i det UNESCO-listede Bahá'í Gardens, der pryder skråningerne af Karmelbjerget, og nyd panoramaudsigten over byen og havet. Haifas gamle bydel, med sin karakteristiske arkitektur og markeder, reflekterer byens kulturelle arv. Besøg det verdensberømte Teknikmuseet eller slentre langs Carmel-stranden for en afslappende dag ved havet. Oplev Haifa - hvor kultur og natur mødes i en unik harmoni


Dag 21 Ashdod

Ashdod

Ashdod is the sixth-largest city and the largest port in Israel accounting for 60% of the country's imported goods. Ashdod is located in the Southern District of the country, on the Mediterranean coast where it is situated between Tel Aviv to the north 32 kilometres away, and Ashkelon to the south 20 km away.


Dag 22 På havet

At Sea


Dag 23 På havet

At Sea


Dag 24 Malta, La Valletta
La Valletta

La Valletta Malta

La Valletta, hovedstaden på Malta, byder besøgende velkommen med sin historiske rigdom og middelhavscharme. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur, herunder St. John's Co-Katedralen og det store palads. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Nationalmuseet for Arkæologi og Den Store Havneområde og nyd autentiske maltesiske kulinariske oplevelser. La Valletta tilbyder en harmonisk blanding af historie og middelhavsliv, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske Maltas skønhed og rige kulturarv.


Dag 25 Italien, Sicilien - Messina
Sicilien - Messina

Sicilien - Messina Italien

Messina, en charmerende by på Sicilien, Italien, imponerer besøgende med sin rige kulturarv og naturskønhed. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur og enestående udsigt over Middelhavet. Udforsk lokale seværdigheder som Messina Katedralen og Fontana di Orione og nyd autentisk siciliansk køkken med delikatesser som arancini og cannoli. Messina tilbyder en harmonisk blanding af historie og skønhed.


Dag 26 På havet

At Sea


Dag 27 På havet

At Sea


Dag 28 Spanien, Cadiz
Cadiz

Cadiz Spanien

Cádiz, en ældgammel havneby på Spaniens sydvestkyst, er en juvel, der bærer på årtusinder af historie. Byens charme afspejles i dens brostensbelagte gader, farverige pladser og storslåede bygninger. Cádiz, kendt som Europas ældste by, er omgivet af det glitrende Atlanterhav og tilbyder pragtfulde strande som La Victoria. Der er en oplagt mulighed for at besøge den smukke by Sevilla ca. 1 time fra Cadiz. 


Dag 29 Portugal, Lissabon
Lissabon

Lissabon Portugal

Lissabon, hovedstaden i Portugal, fortryller besøgende med sin rige historie og charmerende atmosfære. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur, inklusive Torre de Belém og Mosteiro dos Jerónimos. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Museu Nacional do Azulejo og Alfama-kvarteret, og nyd autentisk portugisisk køkken med lækre retter som bacalhau og pastéis de nata. Lissabon tilbyder en harmonisk blanding af historie og gastronomi, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske Portugals kulturarv og nyde dets kulinariske lækkerier.


Dag 30 På havet

At Sea


Dag 31 På havet

At Sea


Dag 32 England, Southampton
Southampton

Southampton England

Southampton, en betydningsfuld havneby i det sydlige England, er kendt for sin maritime betydning og som en af Europas førende krydstogthavne. Byen har en rig historie med gamle bymure, middelalderlige gader og forbindelser til Titanic. Southampton huser University of Southampton og tilbyder et bredt udvalg af shoppingmuligheder og kulturelle attraktioner som teatre og museer. Med en veludviklet transportinfrastruktur, herunder havn, jernbane og lufthavn, er Southampton en alsidig destination, der appellerer til både lokalbefolkningen og besøgende.

2019
Søsat
3.660
Passagerer
1.346
Besætning

Sky Princess

Princess Cruises

Om skibet

Sky Princess er et af de nyeste og mest moderne skibe i Princess Cruises flåde. Skibet blev lanceret i 2019 og er blevet designet med fokus på luksus og innovation. Med plads til mere end 3.600 passagerer er Sky Princess et af de største skibe i flåden, og det er udstyret med en række faciliteter og aktiviteter, der vil tilfredsstille selv den mest kræsne gæst.

En af de mest imponerende funktioner på Sky Princess er dens udendørs teater, der er den største skærm på havet. Teatret er det perfekte sted at se en film under stjernerne eller se en liveoptræden af en musikgruppe eller komiker. Der er også en række barer og restauranter, herunder en poolbar, hvor gæsterne kan nyde en forfriskning i solen.

Sky Princess er hjemsted for en række sports- og fritidsfaciliteter. Gæsterne kan tage en dukkert i en af de to pools, slappe af i boblebadet eller nyde en tur i vandrutschebanen. Der er også et state-of-the-art fitnesscenter og mulighed for at spille basketball eller minigolf. For de mere afslappede gæster er der et bibliotek og et kunstgalleri, hvor man kan slappe af og nyde en bog eller se på nogle smukke kunstværker.

Kahytterne på Sky Princess er rummelige og moderne og er udstyret med den nyeste teknologi. Der er et udvalg af forskellige kategorier af kahytter, herunder balkonkahytter og suiter med havudsigt. Uanset hvilken type kahyt man vælger, vil man opleve en høj grad af komfort og luksus.

Sky Princess sejler på en række forskellige ruter og besøger nogle af verdens mest spændende destinationer, herunder Caribien og Middelhavet. Gæsterne kan tage på guidede ture til historiske steder, opleve fantastiske landskaber og udforske lokal kultur og gastronomi. Besætningen ombord på Sky Princess er kendt for deres høje niveau af service og gæstfrihed. Fra kokkene i restauranterne til besætningen, der holder skibet i tip-top stand, er alle ansatte dedikerede til at sikre, at gæsterne har en uforglemmelig oplevelse ombord på skibet.

Samlet set er Sky Princess et fantastisk krydstogtskib, der tilbyder en blanding af luksus og underholdning. Med sin moderne teknologi og faciliteter, dedikerede personale og fantastiske ruter, er Sky Princess et populært valg blandt rejsende, der ønsker at opleve det bedste, krydstogtverdenen har at tilbyde.


Mad og drikke (10)
Chef's Table Churchill Lounge Crown Grill Dining Room French Restaurant International Cafe Sabatini's Italian Trattoria Seaview Cafe Vines Wine & Seafood Bar Wine Cellar

Teknologi (1)
Internet Cafe

Afslapning (6)
Skønheds salon Badekar Lotus Spa Massage The Retreat The Sanctuary(kun voksne)

Underholdning (8)
Bar/lounge område Captain’s Club Legeplads for børn Film under stjernerne udendørs teater Fotogalleri Princess Theatre Vista Show Lounge Børn og unge center

Fitness (2)
Fitness Center Løbebane

Øvrige (4)
Fremtidens krydstogtsalg Medicinsk Center Udflugtskontor Windjammer Marketplace

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 53.923,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 81.763,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 74.803,- Fra pris
Suite
Suite 104.383,- Fra pris

Kahytstyper

IA - Indvendig
IA - Indvendig

Omkring 14 til 16 kvadratmeter.

9
IB - Indvendig
IB - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

15
IC - Indvendig
IC - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

15
ID - Indvendig
ID - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

10
IE - Indvendig
IE - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

15
IF - Indvendig
IF - Indvendig

Omkring 15 kvadratmeter.

15
O6 - Deluxe (Begrænset Havudsigt)
O6 - Deluxe (Begrænset Havudsigt)

Omkring 15 kvadratmeter.

17
BA - Balkon
BA - Balkon

Omkring 20 til 21 kvadratmeter.

9
BB - Balkon
BB - Balkon

Omkring 20 til 21 kvadratmeter.

15
BC - Balkon
BC - Balkon

Omkring 20 til 21 kvadratmeter.

15
BD - Balkon
BD - Balkon

Omkring 20 til 21 kvadratmeter.

9
BE - Balkon
BE - Balkon

Omkring 20 til 21 kvadratmeter.

15
BF - Balkon
BF - Balkon

Omkring 20 til 21 kvadratmeter.

15
BW - Balkon (Begrænset Udsigt)
BW - Balkon (Begrænset Udsigt)

Omkring 21 til 33 kvadratmeter.

8
D4 - Premium Deluxe Balkon
D4 - Premium Deluxe Balkon

Omkring 22 til 28 kvadratmeter.

15
DA - Deluxe Balkon
DA - Deluxe Balkon

Omkring 21 til 23 kvadratmeter.

9
DB - Deluxe Balkon
DB - Deluxe Balkon

Omkring 21 til 23 kvadratmeter.

9
DC - Deluxe Balkon
DC - Deluxe Balkon

Omkring 21 til 23 kvadratmeter.

15
DE - Deluxe Balkon
DE - Deluxe Balkon

Omkring 21 til 23 kvadratmeter.

15
DF - Deluxe Balkon
DF - Deluxe Balkon

Omkring 21 til 23 kvadratmeter.

15
DW - Deluxe Balkon (Begrænset udsigt)
DW - Deluxe Balkon (Begrænset udsigt)

Omkring 21 til 33 kvadratmeter.

15
M1 - Club Class Mini-Suite
M1 - Club Class Mini-Suite

Omkring 27 til 30 kvadratmeter.

11
M6 - Premium Mini-Suite
M6 - Premium Mini-Suite

Omkring 23 til 51 kvadratmeter.

15
MA - Mini Suite
MA - Mini Suite

Omkring 27 kvadratmeter.

10
MB - Mini Suite
MB - Mini Suite

Omkring 27 kvadratmeter.

15
MC - Mini Suite
MC - Mini Suite

Omkring 27 kvadratmeter.

15
ME - Mini Suite
ME - Mini Suite

Omkring 27 kvadratmeter.

12
MF - Mini Suite
MF - Mini Suite

Omkring 27 kvadratmeter.

15
S0 - Top Dæk Suite
S0 - Top Dæk Suite

Omkring 140 kvadratmeter.

18
S2 - Ejer Suite
S2 - Ejer Suite

Omkring 54 til 63 kvadratmeter.

8
S3 -  Penthouse Suite
S3 - Penthouse Suite

Omkring 54 til 63 kvadratmeter.

15
S4 -  Penthouse Suite
S4 - Penthouse Suite

Omkring 54 til 63 kvadratmeter.

17
S5 - Premium Suite
S5 - Premium Suite

Omkring 49 kvadratmeter.

9
S6 - Vista Suite
S6 - Vista Suite

Omkring 44 til 48 kvadratmeter.

17
S7 - Vindue Suite
S7 - Vindue Suite

Omkring 65 kvadratmeter.

17
Dæk 4 - Gala Dæk 5 - Plaza Dæk 6 - Fiesta Dæk 7 - Promenade Dæk 8 - Emerald Dæk 9 - Dolphin Dæk 10 - Caribe Dæk 11 - Baja Dæk 12 - Aloha Dæk 14 - Riviera Dæk 15 - Marina Dæk 16 - Lido Dæk 17 - Sun Dæk 18 - Sky Dæk 19 - Vista

Krydstogtrejser med Sky Princess

Last minute
8 nætter 24/05/2024 - 01/06/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Southampton med Sky Princess
Ring for pris
Last minute
14 nætter 01/06/2024 - 15/06/2024
Baltikum fra Southampton med Sky Princess
30.350,-
Fra pris
Last minute
28 nætter 01/06/2024 - 29/06/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Southampton med Sky Princess
Ring for pris
14 nætter 15/06/2024 - 29/06/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Southampton med Sky Princess
Ring for pris
14 nætter 29/06/2024 - 13/07/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Southampton med Sky Princess
27.083,-
Fra pris
7 nætter 13/07/2024 - 20/07/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Southampton med Sky Princess
Ring for pris
21 nætter 13/07/2024 - 03/08/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Southampton med Sky Princess
Ring for pris
14 nætter 20/07/2024 - 03/08/2024
Baltikum fra Southampton med Sky Princess
Ring for pris
7 nætter 03/08/2024 - 10/08/2024
Nordkap & Norske fjorde fra Southampton med Sky Princess
Ring for pris
14 nætter 10/08/2024 - 24/08/2024
Middelhavet fra Southampton med Sky Princess
13.041,-
Fra pris
8 nætter 24/08/2024 - 01/09/2024
Øvrige Norddeuropa fra Southampton med Sky Princess
21.143,-
Fra pris
22 nætter 24/08/2024 - 15/09/2024
Øvrige Norddeuropa fra Southampton med Sky Princess
30.403,-
Fra pris