1920X1080 Genova Il Roseto
Middelhavet

Genova

1902X1080 Cannes Udsigt
Middelhavet

Cannes

Barcelona Sunsetvue Medbjergbane
Middelhavet

Barcelona

1920X1080 Ibiza Dalt Vila
Middelhavet

Ibiza

1920X1080 Sardinien Cagliari
Middelhavet

Sardinien - Cagliari

1920X1080 Rom Vatikan
Middelhavet

Rom

7 nætter Se rejseplan
MSC Musica Læs om skibet
Kampagnetilbud

Sommerudsalg - Spar 20% 

Spar 20% på udvalgte sommerkrydstogter med MSC Cruises. Rejs i perioden fra april til november. Tilbudet gælder også for de som gerne vil tilkøbe EASY drikkepakken sammen med rejsen.

Dette tilbud gælder for nye bookinger indtil den 30. juni 2024 for krydstogter mellem den 4. april 2024 og den 6. november 2024. Rabatten er allerede fratrukket de priser, du ser. Husk, at krydstogterne som udgangspunkt vises uden drikkepakken. Vi tager forbehold for ændringer og fejl i teksten.

Vi gør opmærksom på at vi netop har lanceret ny hjemmeside. Der er stadig flere småfejl som skal justeres - og vi arbejder på højtryk for at rette de sidste ting. Ring evt. på 7010 6343.

Rejseplan

21. maj - 28. maj

Dag 1 Italien, Genova
Genova

Genova Italien

Afgang: 19:00

Genoa er beliggende ved den maleriske Liguriske havkyst i Italien, er en by med en fascinerende historie og kulturel rigdom. Dens gamle havn, en af Middelhavets største, har tjent som et vigtigt knudepunkt for handel i århundreder. Byen er kendt for sin charmerende gamle bydel med smalle brostensbelagte gader, farverige bygninger og imponerende paladser. Genoa er også fødestedet for opdagelsesrejsende Christopher Columbus og byder på et væld af museer, kunstgallerier og en levende kulinarisk scene med lækker ligurisk mad. Med sin unikke blanding af historie, kultur og skønhed er Genoa en uimodståelig destination i Italien.


Dag 2 Frankrig, Cannes
Cannes

Cannes Frankrig

Ankomst: 07:00 Afgang: 17:00

Cannes er en berømt by beliggende på den franske Riviera i det sydøstlige Frankrig og er kendt som en luksuriøs feriedestination med sine smukke strande, paladshoteller, eksklusive butikker og gourmetrestauranter. Byen tiltrækker besøgende, der ønsker at opleve den glamourøse livsstil ved den franske Riviera.

Cannes byder også på en rig kulturel arv med museer, teatre og historiske bygninger. Den gamle bydel, kendt som "Le Suquet," har charmerende middelhavsarkitektur og smalle gader fyldt med butikker og restauranter.
Cannes har en travl havn, Port de Cannes, der er fyldt med luksusyachter og er et populært sted for sejladsentusiaster.


Dag 3 Spanien, Barcelona
Barcelona

Barcelona Spanien

Ankomst: 09:00 Afgang: 20:00

Barcelona - en charmerende metropol og hovedstad i det katalanske Nordspanien. Byen er en sand perle hvor historie og nutid forenes i perfekt harmoni. Særligt Gaudís fascinerende mesterværker som La Sagrada Família og Park Güell, tager enhver med storm. Byen stråler af kulturel rigdom med kunstgallerier, museer og et livligt gademiljø. De gyldne sandstrande langs kysten og den fortryllende gotiske kvarter skaber en atmosfære, der indfanger hjertet og sindet. Barcelona er ikke blot en by, det er en oplevelse.


Dag 4 Spanien, Ibiza
Ibiza

Ibiza Spanien

Ankomst: 10:00 Afgang: 23:30

Ibiza, den legendariske ø i Middelhavet, er synonym med endeløs fest og naturskønhed.Denne spanske perle byder på strålende hvide strande, krystalklart vand og verdenskendte natklubber, der tiltrækker festglade gæster fra hele verden. Men øen er også en oase for fred og afslapning, med maleriske landsbyer, lokale markeder og smukke solnedgange. Udforsk det UNESCO-beskyttede Dalt Vila, nyd det lokale køkken og oplev øens boheme atmosfære. Ibiza tilbyder en perfekt balance mellem livlige natteliv og en afslappet dagligdag, hvilket gør det til et alsidigt rejsemål, der har noget for enhver smag.


Dag 5 På havet

At Sea


Dag 6 Italien, Sardinien - Cagliari
Sardinien - Cagliari

Sardinien - Cagliari Italien

Ankomst: 08:00 Afgang: 17:00

Cagliari er en fascinerende by med en interessant historie og smukke naturområder i nærheden. Byen har en lang historie, der går tilbage til oldtiden, og har været beboet i mere end 2.000 år. Den har været hjemsted for forskellige civilisationer, herunder fønikerne, romerne og araberne, hvilket har efterladt en rig kulturarv. Byen har en livlig kulturscene med teatre, museer og gallerier. Besøgende kan udforske det arkæologiske museum, der indeholder artefakter fra Sardinien's lange historie, eller nyde kunst i Galleria Comunale d'Arte.

Området omkring Cagliari byder på smukke strande med krystalklart vand. Poetto Beach er den mest berømte og tilgængelige strand, der strækker sig over flere kilometer langs kysten. I nærheden af byen finder du naturreservater som Parco Naturale Regionale Molentargius - Saline, der er hjemsted for flamingoer og andre fuglearter. Området byder også på fantastisk vandreture i bakkerne og skovene omkring byen.


Dag 7 Italien, Rom
Rom

Rom Italien

Ankomst: 08:00 Afgang: 19:00

Som krydstogtsgæst ankommer man til  havnebyen Civitavecchia - porten til Rom - beliggede 65 km inde i landet. Rom er som en fortryllende rejse gennem fortiden, hvor de små kringlede gader emmer af historiske vingesus. Snart passere man Trevi Fontænen og Pantheon mens der nydes  en frisk espresso. Videre går det til Den Spanske Trappe og de mondæne shoppinggader. Hurtigt kan scenen skifte og foran dig ligger Colloseum med Forum Romanum lige overfor. Eller Vatikanstaten med Peterskirken og det Sixtinske af Michelangelo. Dette er kun begyndelsen...


Dag 8 Italien, Genova
Genova

Genova Italien

Ankomst: 08:00

Genoa er beliggende ved den maleriske Liguriske havkyst i Italien, er en by med en fascinerende historie og kulturel rigdom. Dens gamle havn, en af Middelhavets største, har tjent som et vigtigt knudepunkt for handel i århundreder. Byen er kendt for sin charmerende gamle bydel med smalle brostensbelagte gader, farverige bygninger og imponerende paladser. Genoa er også fødestedet for opdagelsesrejsende Christopher Columbus og byder på et væld af museer, kunstgallerier og en levende kulinarisk scene med lækker ligurisk mad. Med sin unikke blanding af historie, kultur og skønhed er Genoa en uimodståelig destination i Italien.

2005
Søsat
3.013
Passagerer
987
Besætning

MSC Musica

MSC Cruises

Om skibet

MSC Musica er det første af MSC Cruises' skibe i Musica-klassen, som består af fire skibe. Det er den hyggelige mellemklasse, hvor du har kombinationen af et stort skib med masser af faciliteter og små hyggelige kroge.

Atmosfæren på MSC Musica er altid i top og blandt de bedste på MSC´s skibe. Drømmer du om en aktiv ferie med mange sportslige faciliteter, eller trænger du blot til en ferie med afslapning ved pool kanten, så er MSC Musica det helt rigtige skib.

Så snart du træder om bord på MSC Musica, bliver du mødt af det fantastiske centrale foyer, som er udsmykket med et imponerende vandfald i tre-etagers og et piano, som ser ud til at svæve på et krystalgulv over et vandbassin.

MSC Musica har en række afslappende faciliteter såsom MSC Aurea Spa, der tilbyder traditionelle Balinesiske massager og ultramoderne skønhedsbehandlinger, en sauna, tyrkisk bad, fitnesscenter, thalassoterapi rum og afslapningsområde.

Der er også et åbent pool-område, fire boblebade, et solarium og en sky-lit indendørs pool med tag, der giver gæsterne mulighed for at bade uanset vejret. For mere energisk underholdning, er der tennisbaner, mini-golf, et højteknologisk fitnesscenter og en joggingbane samt 10-pin bowling og billard.

Der er også separate Kids og Teens Clubs og indendørs og udendørs legområder, som børn og unge kan nyde. De designer-venues om bord er lige så fantastiske om aftenen, uanset om du danser til et band i den forbløffende Crystal Lounge, nyder en cigar i den stilfulde Havana Club cigar lounge eller forkæler dig selv med en vinsmagning.

Prøv dit held i Sanremo Casino eller nyd et fremragende live-show i den fantastiske La Scala Theatre. Køkkenet om bord på skibet tilbyder frisk tilberedt mad, så du kan forkæle dig selv med alt fra italienske specialiteter i Il Giardino til japanske lækkerier fra Kaito Sushi Bar.

Alt i alt er MSC Musica et fantastisk skib med et væld af faciliteter og aktiviteter, der appellerer til alle gæster, uanset deres interesser.


Mad og drikke (7)
Sushi Bar Wine bar Mexikansk Middelhavet Cafe Bar A la carte restaurant

Afslapning (5)
Skønheds salon Jacuzzi Sauna Spa Damprum

Øvrige (6)
Shopping Gallery Sikkerhedsbox Fotogalleri Medicinsk Center Duty-free shop Kunst galleri

Rekreative (4)
Bibliotek Golf Simulator Kortrum 9-huls minigolf

Fitness (4)
Tennis bane Løbebane Fitness Center Aerobics/Yoga

Underholdning (5)
Teater Dansegulv Biograf Cigar Bar Legeplads for børn

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 11.078,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 12.718,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 14.338,- Fra pris
Suite
Suite 30.898,- Fra pris
MSC Cruises kampagner
Msc Logo
20% sommerrabat på MSC Cruises
Sommerudsalg - Spar 20%  Spar 20% på udvalgte sommerkrydstogter med MSC Cruises. Rejs i perioden fra april til november. Tilbudet gælder også for de som gerne vil tilkøbe EASY drikkepakken sam...
Msc Bellissima Dubai Cruises 2022

Kahytstyper

IR2 - Deluxe Indvendig Fantastica
IR2 - Deluxe Indvendig Fantastica

Areal ca. 14 kvm, dæk 12-15 Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, toiletbord og hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

12
IR1 - Deluxe Indvendig Fantastica
IR1 - Deluxe Indvendig Fantastica

Areal ca. 14 kvm, dæk 5-11 Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, toiletbord og hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

5
IB - Indvendig Bella Uspecificeret
IB - Indvendig Bella Uspecificeret

Areal ca. 14 kvm, dæk 5-15 Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, toiletbord og hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

OR2 - Deluxe Havudsigt Fantastica
OR2 - Deluxe Havudsigt Fantastica

Areal ca. 16 kvm, dæk 8 Vindue med havudsigt Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

8
OR1 - Deluxe Havudsigt Fantastica
OR1 - Deluxe Havudsigt Fantastica

Areal ca. 17 kvm, dæk 5 Vindue med havudsigt Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

5
OO - Deluxe Havudsigt Med Begrænset Udsigt Fantastica
OO - Deluxe Havudsigt Med Begrænset Udsigt Fantastica

Areal ca. 16 kvm, dæk 8 Vindue med havudsigt Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

8
OB - Havudsigt Bella Uspecificeret
OB - Havudsigt Bella Uspecificeret

Areal ca. 16-17 kvm Vindue med havudsigt Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

BR2 - Deluxe Balkon Fantastica
BR2 - Deluxe Balkon Fantastica

Areal ca. 15 kvm, altan ca. 5 kvm, dæk 10-15 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

10
BR1 - Deluxe Balkon Fantastica
BR1 - Deluxe Balkon Fantastica

Areal ca 15 kvm, altan ca 5 kvm, dæk 8-9 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

8
BP - Deluxe Balkon med Partial Udsigt Fantastica
BP - Deluxe Balkon med Partial Udsigt Fantastica

Areal ca. 18 kvm, altan ca. 5 kvm, dæk 12 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

12
BL2 - Premium Balkon Fantastica
BL2 - Premium Balkon Fantastica

Areal ca. 18 kvm, altan ca. 5 kvm, dæk 10-12 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

10
BL1 - Premium Balkon Fantastica
BL1 - Premium Balkon Fantastica

Areal ca. 18 kvm, altan ca. 4-5 kvm, dæk 8-9 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

8
BB - Balkon Bella Uspecificeret
BB - Balkon Bella Uspecificeret

Areal ca 15-18 kvm, altan ca 4-5 kvm Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

BA - Balkon Aurea
BA - Balkon Aurea

Areal ca 18 kvm, altan 5 kvm, dæk 9-11 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

10
SL1 - Premium Suite Aurea
SL1 - Premium Suite Aurea

Areal ca. 26 kvm, altan ca. 4 kvm, dæk 15 Altan Siddeområde med sofa Rummeligt garderobeskab Badeværelse med badekar, forfængelighed område med hårtørrer Komfortable dobbeltsenge eller enkeltsenge (på forespørgsel) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar

15
Dæk 16 - Sport Dæk 11 - Adagio Dæk 6 - Brillante Dæk 15 - Cantata Dæk 14 - Capriccio Dæk 8 - Forte Dæk 5 - Grazioso Dæk 9 - Intermezzo Dæk 7 - Maestoso Dæk 10 - Minuetto Dæk 12 - Virtuoso Dæk 13 - Vivace

Andre afgange

Last minute
7 nætter 14/05/2024 - 21/05/2024
Middelhavet fra Genova med MSC Musica
5.369,-
Fra pris
7 nætter 28/05/2024 - 04/06/2024
Middelhavet fra Genova med MSC Musica
4.929,-
Fra pris