1920X1080 Alicante Havnefront
Middelhavet

Alicante

1920X1080 Genova Il Roseto
Middelhavet

Genova

1920X1080 Marseille Klipper
Middelhavet

Marseille

1920X1080 Malaga Udsigt
Middelhavet

Malaga

1920X1080 Cadiz City
Middelhavet

Cadiz

1920X1080 Lissabon Sporvogn
Middelhavet

Lissabon

10 nætter Se rejseplan
MSC Orchestra Læs om skibet
Kampagnetilbud

Sommerudsalg - Spar 20% 

Spar 20% på udvalgte sommerkrydstogter med MSC Cruises. Rejs i perioden fra april til november. Tilbudet gælder også for de som gerne vil tilkøbe EASY drikkepakken sammen med rejsen.

Dette tilbud gælder for nye bookinger indtil den 30. juni 2024 for krydstogter mellem den 4. april 2024 og den 6. november 2024. Rabatten er allerede fratrukket de priser, du ser. Husk, at krydstogterne som udgangspunkt vises uden drikkepakken. Vi tager forbehold for ændringer og fejl i teksten.

Vi gør opmærksom på at vi netop har lanceret ny hjemmeside. Der er stadig flere småfejl som skal justeres - og vi arbejder på højtryk for at rette de sidste ting. Ring evt. på 7010 6343.

Rejseplan

01. maj - 11. maj

Dag 1 Spanien, Alicante
Alicante

Alicante Spanien

Afgang: 17:00

Langs den smukke Costa Blanca ligger byen Alicante som indfanger essensen af solrige Middelhavsfornøjelser. Med sit strålende blå hav, gyldne strande og smukke bjerglandskab er byen en oase for afslapning og eventyr. Udforsk det charmerende gamle kvarter, Castillo de Santa Bárbara og nyd den lokale gastronomi på tapasbarer. Alicante byder på en skøn kombination af kultur og natur, og er et ideelt rejsemål for enhver, der ønsker at opleve det bedste af Spanien. 


Dag 2 Spanien, Mahon

Mahon Spanien

Mahon, hovedstaden på Menorca i Spanien, imponerer besøgende med sin naturskønhed og historiske charme. Byen er kendt for sin smukke naturlige havn og det gamle byområde med smalle gader og historiske bygninger. Udforsk de lokale kulturelle skatte som Menorca Museum og Santa Maria kirken og nyd autentisk spansk køkken med lokale delikatesser. Mahon tilbyder en harmonisk blanding af natur og historie, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske Menorcas skønhed og dykke ned i dens rige kulturarv.


Dag 3 Olbia, Italy

Olbia, Italy

Olbia, is a town in northeastern Sardinia (Italy), in the Gallura sub-region. Called Olbia in the Roman age, Civita in the Middle Ages and Terranova Pausania before the 1940s, Olbia was again the official name of the town after the period of Fascim. It is the economic centre of this part of the island (commercial centres, food industry) and is very close to the famous Costa Smeralda tourist area. It is an administrative capital (together with Tempio Pausania) of the province of Olbia - Tempio, operative since 2005.


Dag 4 Italien, Genova
Genova

Genova Italien

Genoa er beliggende ved den maleriske Liguriske havkyst i Italien, er en by med en fascinerende historie og kulturel rigdom. Dens gamle havn, en af Middelhavets største, har tjent som et vigtigt knudepunkt for handel i århundreder. Byen er kendt for sin charmerende gamle bydel med smalle brostensbelagte gader, farverige bygninger og imponerende paladser. Genoa er også fødestedet for opdagelsesrejsende Christopher Columbus og byder på et væld af museer, kunstgallerier og en levende kulinarisk scene med lækker ligurisk mad. Med sin unikke blanding af historie, kultur og skønhed er Genoa en uimodståelig destination i Italien.


Dag 5 Frankrig, Marseille
Marseille

Marseille Frankrig

Marseille, en fascinerende havneby i det sydlige Frankrig, imponerer besøgende med sin maritime skønhed og kulturelle rigdom. Byen er kendt for sin historiske arv og den pulserende atmosfære. Udforsk lokale seværdigheder som Basilique Notre-Dame de la Garde og Vieux-Port, og nyd autentisk fransk køkken med lækre retter som bouillabaisse og ratatouille. Marseille tilbyder en harmonisk blanding af kultur og havn, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske det bedste af det sydfranske kystliv og fordybe sig i historie og kultur.


Dag 6 På havet

At Sea


Dag 7 Spanien, Malaga
Malaga

Malaga Spanien

Malaga, en smuk kystby i det sydlige Spanien, imponerer besøgende med sin rige historie og solrige atmosfære. Byen er kendt for sine gyldne sandstrande og kulturelle rigdomme. Udforsk de lokale seværdigheder som Alcazaba-fæstningen og Picasso-museet og nyd autentisk spansk køkken med lækre retter som gazpacho og pescaíto frito. Malaga tilbyder en harmonisk blanding af historie og solskind, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske det bedste af den andalusiske kultur og nyde det behagelige middelhavsklima.


Dag 8 Spanien, Cadiz
Cadiz

Cadiz Spanien

Cádiz, en ældgammel havneby på Spaniens sydvestkyst, er en juvel, der bærer på årtusinder af historie. Byens charme afspejles i dens brostensbelagte gader, farverige pladser og storslåede bygninger. Cádiz, kendt som Europas ældste by, er omgivet af det glitrende Atlanterhav og tilbyder pragtfulde strande som La Victoria. Der er en oplagt mulighed for at besøge den smukke by Sevilla ca. 1 time fra Cadiz. 


Dag 9 Portugal, Lissabon
Lissabon

Lissabon Portugal

Lissabon, hovedstaden i Portugal, fortryller besøgende med sin rige historie og charmerende atmosfære. Byen er kendt for sin imponerende arkitektur, inklusive Torre de Belém og Mosteiro dos Jerónimos. Udforsk de lokale kulturelle seværdigheder som Museu Nacional do Azulejo og Alfama-kvarteret, og nyd autentisk portugisisk køkken med lækre retter som bacalhau og pastéis de nata. Lissabon tilbyder en harmonisk blanding af historie og gastronomi, hvilket gør den til en ideel destination for dem, der ønsker at udforske Portugals kulturarv og nyde dets kulinariske lækkerier.


Dag 10 På havet

At Sea


Dag 11 Spanien, Alicante
Alicante

Alicante Spanien

Ankomst: 08:00

Langs den smukke Costa Blanca ligger byen Alicante som indfanger essensen af solrige Middelhavsfornøjelser. Med sit strålende blå hav, gyldne strande og smukke bjerglandskab er byen en oase for afslapning og eventyr. Udforsk det charmerende gamle kvarter, Castillo de Santa Bárbara og nyd den lokale gastronomi på tapasbarer. Alicante byder på en skøn kombination af kultur og natur, og er et ideelt rejsemål for enhver, der ønsker at opleve det bedste af Spanien. 

2006
Søsat
3.013
Passagerer
987
Besætning

MSC Orchestra

MSC Cruises

Om skibet

MSC Orchestra er en del af Musica-klassen. Skibet udstråler smagfuld elegance og giver den perfekte rytme til en god og uforglemmelig ferie. MSC Orchestra er det andet skib i Musica-klassen og er smukt indrettet i elegant italiensk design med sort marmor, flotte træsorter og farverige gulvtæpper.

MSC Orchestra byder på rummelige og elegante interiører samt det varierede udvalg, som vores Musica-klasse er kendt for, og lover dig en drømmerejse. Ombordlivet kan være præcis, hvad du ønsker det skal være. Hvis afslapning er dit mål, er der rigelig med dæksplads til at slappe af i solen om bord på MSC Orchestra.

Alternativt kan du besøge den himmelske MSC Aurea Spa med forkælende tyrkiske bade, saunaer og en række beroligende massager. Aktive typer kan more sig i sportscentret med topmoderne fitnesscenter, 5 pools og endda en joggingbane, der giver dig mulighed for at indsnuse den friske havluft og den fantastiske havudsigt.

MSC Orchestra tager dig også med på en spændende kulinarisk rejse, der spænder fra Shanghai Chinese Restaurant med autentiske dim sum-specialiteter til Four Seasons gourmet italiensk dining oplevelse og La Piazzetta, hvor du kan smage den fineste pizza uden for Napoli.

Uanset om du danser til levende musik i leopard-stil Savannah Bar, frister lykken i Palm Beach Casino eller ser en spektakulær forestilling i Covent Garden Theatre, vil underholdningen om bord holde dig underholdt hele natten. Børn kan gå amok i Jungle Adventure-legerummet, mens teenagere får deres egen Teen’s Club.

Uanset din alder kan du garantere, at du vil have den ferie i dit liv ombord på MSC Orchestra.


Fitness (9)
Basketball Fitness Center Fodbold Gym Løbebane Tennis Tennis bane Volleyball Yoga

Afslapning (6)
Badekar Jacuzzi Massage Sauna Spa Swimming Pool

Rekreative (11)
Kortrum Legerum for børn Golf Simulator Børnepool Bibliotek Mini-golf bane Natklub Udendørs pool Shuffle Board Bordtennis Vandrutsjebane

Øvrige (7)
Kunst galleri Duty-free shop Børn og unge shopping Fotogalleri Fotobutik Sikkerhedsbox Udflugtskontor

Underholdning (8)
Børne klub Legeplads for børn Cigar klubrum Disko Karaoke Fotogalleri Show Lounges Teater

Mad og drikke (10)
A la carte restaurant Bar Cafe Chinese Restaurant Four Seasons Restaurant Italiensk restaurant Lounge Lounge bar Poolside Bar Sushi Bar

Brug for hjælp?

Lad os hjælpe dig med at finde eller booke din drømmerejse.

+45 70 10 63 43
Ansat
Priser pr. kahyt
Indvendig
Indvendig 18.518,- Fra pris
Udvendig
Udvendig 20.578,- Fra pris
Kahyt med balkon
Kahyt med balkon 22.578,- Fra pris
Suite
Suite Ring for pris
MSC Cruises kampagner
Msc Logo
20% sommerrabat på MSC Cruises
Sommerudsalg - Spar 20%  Spar 20% på udvalgte sommerkrydstogter med MSC Cruises. Rejs i perioden fra april til november. Tilbudet gælder også for de som gerne vil tilkøbe EASY drikkepakken sam...
Msc Bellissima Dubai Cruises 2022

Kahytstyper

IB - Indvendig Bella Uspecificeret
IB - Indvendig Bella Uspecificeret

Areal ca. 14-17 kvm, dæk 5-15 Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, toiletbord og hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

IR1 - Deluxe Indvendig Fantastica
IR1 - Deluxe Indvendig Fantastica

Areal ca. 14-17 kvm, dæk 5-11 Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, toiletbord og hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

5
IR2 - Deluxe Indvendig Fantastica
IR2 - Deluxe Indvendig Fantastica

Areal ca. 14 kvm, dæk 12-15 Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, toiletbord og hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

12
OB - Havudsigt Bella Uspecificeret
OB - Havudsigt Bella Uspecificeret

Areal ca. 16-17 kvm Vindue med havudsigt Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

OO - Deluxe Havudsigt Med Begrænset Udsigt Fantastica
OO - Deluxe Havudsigt Med Begrænset Udsigt Fantastica

Areal ca. 16 kvm, dæk 8 Vindue med havudsigt Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

8
OR1 - Deluxe Havudsigt Fantastica
OR1 - Deluxe Havudsigt Fantastica

Areal ca. 17 kvm, dæk 5 Vindue med havudsigt Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

5
OR2 - Deluxe Havudsigt Fantastica
OR2 - Deluxe Havudsigt Fantastica

Areal ca. 16 kvm, dæk 8 Vindue med havudsigt Afslappende lænestol Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge.

8
BA - Balkon Aurea
BA - Balkon Aurea

Areal ca 18 kvm, altan ca 5 kvm, dæk 9-11 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

9
BB - Balkon Bella Garanti
BB - Balkon Bella Garanti

Areal ca 15-28 kvm, altan ca 4-5 kvm Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

BL1 - Premium Balkon Fantastica
BL1 - Premium Balkon Fantastica

Areal ca. 18 kvm, altan ca. 4-5 kvm, dæk 8-9 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

8
BL2 - Premium Balkon Fantastica
BL2 - Premium Balkon Fantastica

Areal ca. 18 kvm, altan ca. 5 kvm, dæk 10-12 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

12
BP - Deluxe Balkon med delvis Udsigt Fantastica
BP - Deluxe Balkon med delvis Udsigt Fantastica

Areal ca. 18 kvm, altan 5 kvm, dæk 12 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

12
BR1 - Deluxe Balkon Fantastica
BR1 - Deluxe Balkon Fantastica

Areal ca 15 kvm, altan ca 5 kvm, dæk 8-9 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

8
BR2 - Deluxe Balkon Fantastica
BR2 - Deluxe Balkon Fantastica

Areal ca. 15 kvm, altan ca. 5 kvm, dæk 10-15 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

12
PREMIUM SUITE AUREA
PREMIUM SUITE AUREA

Areal ca. 26 kvm, altan ca. 4 kvm, dæk 15 Siddeområde med sofa Badeværelse med bruser, vaskerum med hårtørrer Komfortable dobbelt- eller enkeltsenge (på forespørgsel*) Interaktivt tv, telefon, trådløs internetforbindelse (mod betaling), pengeskab og minibar *Kahyt for gæster med handicap eller bevægelseshæmmede har kun enkeltsenge

15
Dæk 5 - Pianoforte Dæk 6 - Violino Dæk 7 - Saxofono Dæk 8 - Arpa Dæk 9 - Viola Dæk 10 - Lira Dæk 11 - Flauto Dæk 12 - Clarinetto Dæk 13 - Mandolino Dæk 14 - Chitarra Dæk 15 - Xilofono Dæk 16 - Sport

Andre afgange

Last minute
10 nætter 11/05/2024 - 21/05/2024
Middelhavet fra Alicante med MSC Orchestra
9.279,-
Fra pris
10 nætter 31/05/2024 - 10/06/2024
Middelhavet fra Alicante med MSC Orchestra
9.239,-
Fra pris