Costa Cruises

Med 13 flotte skibe er Costa Cruises en af de største europæiske krydstogts operatøre på markedet. Dermed er de også i stand til at tilbyde dig det største udvalg af ruter, hvoraf størstedelen er i Europa, men de byder sædvanligvis også på spændende ture i Det Indiske Ocean, Caribien, Asien og Emiraterne. Skibene findes i alle størrelser fra 1700 til over 4000 passagerer. Hver eneste af Costas krydstogtskibe er designet til at kombinere komfort, underholdning og fornøjelse i umiskendelig italiensk stil. Alle fartøjer er udsmykket i en blanding af klassisk Italiensk og international stil. Farverne er stærke med mange dekorative detaljer - og ofte med kunst og kultur for øje. Skibssproget er engelsk.

Costa Cruises er italiensk og byder på en topmoderne og stilsikker flåde med høj komfort. Det vidunderlige køkken er inspireret af lækkerier fra Italien. Spa, sports- og fritidsfaciliteter er i top ligesom den fantastiske underholdning ombord er af høj klasse. Costa Cruises sørger for, at ferien bliver underholdende for gæster i alle aldre, og ikke  mindst til en pris som ikke får smilet til at blegne. Her er der valuta for pengene.

Drikkevarepakker

Når man sejler med Costa er der mulighed for at tilkøbe en drikkepakke inden afrejse. Der er flere pakker at vælge mellem, så man kan tilkøbe den, som matcher bedst til ens ønsker. Drikkevarepriser ombord er restaurationspriser.
Bemærk: Børn 0-17 år / Voksne 18+

My soft drinks

Med My Soft Drinks Pakken har du adgang til et stort udvalg af alkoholfrie drikkevarer på dit krydstogt. Pakken er gyldig i alle barer på skibet. Nyd kolde og varme drikke hvert øjeblik i løbet af dagen. Pakken gælder til alt fra frugtjuice til iste, fra alkoholfrie cocktails til den populære Crodino. Desuden gælder den til vand, softdrinks, kaffe, te og varm chokolade.
Voksne: Kr. 175 pr. dag (Kr. 210 ved bestilling ombord)
Børn: Kr. 115 pr. dag (Kr. 135 ved bestilling ombord)

My drinks

My Drinks Pakken er den mest populære og mest solgte drikkepakke på Costa. Med den i hånden er der adgang til et kæmpe udvalg af drikke i alle skibets barer. Vælg mellem forfriskende læskedrikke som Pepsi Cola, 7UP,  soda med appelsinsmag, iste eller frugtjuice. Nyd en Cappuccino, varm chokolade eller den bedste Vergnano-kaffe. Hver dag er der 2 flasker 0,5 liter vand pr. kahyt - disse kan hentes i baren. Og i alle barer er der ubegrænsede glas vand. Dertil kommer Heineken fadøl, vin pr. glas og Casa Sant’Orsola og Cinzano spumante vine. Ikke-alkoholiske frugtdrikke, Aperol Spritz og Crodino til aperitiffer. Klassiske cocktails fra gin & tonics til mojitos og Bacardi Breezers. Til efter middagen er der en brandy, whisky, cognac eller/og måske en likør som Amaro Averna, Amaretto Disaronno, Sambuca, Amaro Del Capo. Udvalget er virkelig stort og passer de fleste. 
Voksne: Kr. 260 pr. dag (Kr. 315 ved bestilling ombord)

My drinks PLUS

Opgraderer du til My Drinks Plus Pakken er udvalget endnu større. Du har naturligvis alle de samme drikkevarer inkluderet som i My Drinks Pakken. Men dertil kommer et større udvalg af øl - f.eks. også Corona, Becks etc. (dette kan variere fra skib til skib). Udvalget af cocktails er større. 
Voksne: Kr. 345 pr. dag (Kr. 428 ved bestilling ombord)

Generelt

Drikkevarepakker skal bestilles på samme tidspunkt som rejsen eller senest 4 uger før afrejse. Pakkerne skal bookes af alle gæster, der bor i den samme kahyt, eller som blot rejser sammen og ønsker at spise ved samme bord. Drikkepakkerne kan benyttes i alle barer ombord, men de kan ikke bruges i specialrestauranterne, hvis man vælger at spise der. Vi gør opmærksom på, at ikke alle pakker kan købes på alle krydstogter. Ved køb ombord på skibet, er priserne ekskl. 15% i drikkepenge.


 

Spa & wellness

Costa Cruises skibe er opdelt i 2 wellness Programmer. Hvilke muligheder du har afhænger af hvilket skib du sejler med.


Harmony and relaxation

Program "Harmony and relaxation" findes på skibene Costa Magica, Costa Fortuna, Costa Mediterranea, Costa Atlantica, Costa Victoria og Costa Classica.
I flotte og afslappede omgivelser byder disse skibe på professionelle behandlinger indenfor terapeutisk massage, krops- og ansigtsbehandling, personlig træning og fitnesstimer samt i skønhedssalonen.

Tidsbestilling og priser på behandlinger og lektioner bestilles ombord.


Samsara Spa

Program Samara Spa findes på skibene Costa Diadema, Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Serena, Costa neoRomatica.

Ud over de mange muligheder for massage, krops- og ansigtsbehandling, skønhedssalon, fitnesstimer etc. er der Samsara Spa området. Et lækkert asiatisk inspireret Spa område indrettet med orientens risvægge, bonsai, vindspil, teak Buddhaer, lanterner og drager. Området udover det allerede nævnte ægte ayurvediske behandlinger med olier, urter og salte. Desuden giver Samsara Spa adgang til dampbad og sauna værelser, liggestole og regnskovsbrusere. Lige ved siden af ​​ligger det store træningscenter og fitness-område med maskiner, vægte og kick-bolde.

Tidsbestilling og priser på behandlinger og lektioner bestilles ombord.


 

Før afrejse

Et krydstogt handler om hygge og afslapning kombineret med store og afvekslende oplevelser uden du skal stresse med at pakke ud og pakke igen. Det er din ferie vi snakker om, så det hele skal være i orden inden afrejse. For at være så godt forberedt som muligt er der her nogle praktiske informationer, som vi anbefaler du læser inden afrejse.


Ombordstigning

Ombordstigningen begynder på tidspunktet angivet på din krydstogtsbillet. Check-ind lukker halvanden time før skibet skal afgå, med undtagelse af amerikanske havne, hvor check-ind lukker to timer før afgang. For nogle destinationer er det muligt at checke ind online på hjemmesiden, men dette er ikke et krav.


Online check-in

Du kan lave online check-in hjemmefra på www.costacruise.dk. Dette skal ske senest kl. 00.00 to dage (48 timer) før afrejsedatoen. Ved online check-in skal bookingnr, fornavn og efternavn skrives præcis som på de udstedte billetter. Bemærk venligst, at alle passagerer i samme kahyt skal registreres samtidig.

Ved ombordstigning skal skilte og anvisninger for Costa WEB CHECK-IN følges.

Ved ombordstigning bør passagerere gøre følgende (i den angivne rækkefølge):

 • Levere bagagen til de udpegede medarbejdere, der vil sørge for at den bliver bragt direkte til ens kahyt. Al bagage skal mærkes på forhånd med navn og efternavn, skibets navn, kahytnummer og afrejsedato samt afrejsehavn.
 • Gå til check-in skranken med din krydstogtsbillet og alle personlige rejsedokumenter.
 • Efter kontrol af dokumenterne vil passagererne modtage et Cruise Card. Dette er et magnetkort, der anvendes om bord til betaling af udflugter, barregninger, vaskeri, kahyt-service, frisør skønhedssaloner, toldfri butikker, fotograf og servicegebyr. For at aktivere.

indkøb med et Cruise Card skal passagererne enten registrere deres kreditkort eller give et kontantbeløb. Personlige checks accepteres ikke. Følgende kreditkort kan registreres om bord: Visa, Mastercard og American Express. Dette kontantløse system gælder på alle skibe


Ombordstigning ved krydstogt kombineret med COSTA flyrejse

Bemærk at dette kun gælder såfremt der specifikt står at flyrejsen er arrangeret af krydstogtselskabet. De fleste flybilletter er med billigste fly til nærmeste havn - ofte med lavprisselskaber. I disse tilfælde gælder nedenstående ikke.

For krydstogter, der også omfatter flyforbindelser, skal passagerer checke ind ved lufthavnens check-in-skranke mindst to timer før flyet afgår. Ved ankomsten til den internationale lufthavn på destinationen vil passagererne blive modtaget af repræsentanter for krydstogtet, og der er arrangeret transfer til havnen.


Rejsedokumenter og visa

Alle: Alle rejsende inkl. børn skal medbringe gyldigt pas på rejsen. Passet skal være gyldigt min. 6 mdr. efter hjemkomst. Alle rejsende er selv ansvarlige for at have Visa til de lande hvor dette er påkrævet. Bemærk på krydstogter til med stop i St. Petersburg (Rusland) er visa ikke nødvendigt hvis man deltager i skibets udflugter.

USA: Internationale rejsende, som ønsker at rejse til USA er nu omfattet af skærpede sikkerhedskrav. Alle kvalificerede rejsende, der ønsker at rejse til USA med fly eller skib under det såkaldte Visa Waiver Program (VWP), hvor man er fritaget for at ansøge om visum, skal have en elektronisk rejsetilladelse forud for ombordstigning. For at undersøge, hvilke land eder deltager i VWP, og for yderligere information, bedes du gå til hjemmesiden https://esta.cbp.dhs.gov/


Bagage på krydstogtet

Gæsterne opfordres til at begrænse deres bagage til én indchecket kuffert per person, som ikke bør overstige 75x50x29cm i størrelse og 30 kg i vægt, og ét stykke håndbagage per person, som ikke bør overstige 55x35x25cm.
Barnevogne og kørestole kan altid medtages. Al bagage skal opbevares i kahytten. Husk at medbringe dine kuffertmærker i din håndbagage, da de er nødvendige ved ombordstigningen og vedhæft dem, når du ankommer til ombordstigningshavnen.
Bemærk venligst, at værdifuldt bagage medføres om bord på passagerens eget ansvar. Passagerer rådes til at bære al form for medicin, dokumenter og andre lignende personlige ejendele i deres håndbagage.


Bagage på fly

Internationale flyselskabers bagageregler indebærer begrænsninger på bagagens størrelse og vægt; den tilladte bagagemængde bør bekræftes ved reservation. Flyselskaber forbeholder sig ret til at opkræve et tillæg for ekstra bagage. Costa Cruises påtager sig intet ansvar for problemer, der opstår i lufthavnen ved afgang eller ankomst.

Som en sikkerhedsforanstaltning kan vagtpersonalet undersøge en passager og/eller hans/hendes bagage og konfiskere eventuelle atrikler, som rederiet finder er en sikkerhedsrisiko for passagerer, besætning eller skib (såsom våben, dykkerknive, elkedle, strygejern). Om bord har personalet rett il at fjerne eventuelle drikkevarer i passagerernes bagage. Disse vil blive returneret aftenen inden man går man går fra borde. Passagerer har ikke lov til at medbringe uemballerede fødevarer om bord.


Sundhedstilstand og lægelige krav

Passagerer med fysiske eller psykiske handicap henvises til paragraf 7 i bestillingsbetingelserne. Passageren indestår for, at han eller hun er egnet til at rejse til vands og i luften og at hans/hendes adfærd eller tilstand ikke vil forringe sikkerheden eller bekvemmeligheden for skibe, fly og/eller de øvrige passagerer. Alle passagerer med en tilstand, der kanpåvirke egnetheden til at rejse, skal indsende en lægeerklæring forus for reservationen. Uden dette certifikat kan ombordstigning forbydes. Enhver specifik transport og/eller logi og/eller behov for for bistand skal meddeles på reservationstidspunktet, og er afhængig af tilgængelighed. Skibene er ikke udstyret med specialiserede værelser/udstyr/lægehjælp.

Gravide kvinder skal på reservationstidspunktet fremlægge en lægeerklæring, der bekræfter deres egnethed til at rejse om bord på et krydstogtskib i den givne periode og den aktuelle rejseplan. Costa Cruises kan ikke under nogen omstændigheder acceptere reservation af en gæst, eller have en gæst ombord, der vil være i 24. svangerskabsuge eller mere ved slutningen af krydstogtet. Costa Cruises er ikke på nogen måde ansvarlig for konsekvenserne som følger af en passagers manglende evne til at rejse, uanset hvorvidt denne manglende evne er indlysende eller ej. Der gives ingen tilbagebetaling eller erstatning til passagerer, som ikke kan starte eller fortsætte rejsen på grund af deres egen manglende evne.


Vaccinationer

Kontakt din egen læge for at få råd og vejledning, før du rejser. Costa Cruises fralægger sig ethvert ansvar for passagerer, som ikke følger de anbefalinger og anvisninger, der er forbundet med forebyggelse af infektionssygdomme.

Lægetjeneste

Alle skibe har et veludstyret medicinsk center, som overvåges af en læge og medicinsk personale. Det medicinske center er åbent på de tidspunkter, der er angivet i ”Today”. Nødtjenester er til rådighed døgnet rundt ved at ringe til nødhjælpsnummeret. Selv om udvalget af medicin om bord er omfattende, er det ikke sikkert at at det dækker dine præcise personlige behov, og derfor foreslår vi alltid, at gæsterne medbringer en forsyning af deres egen, receptpligtige medicin. Man skal betale for lægelige tjenester om bord. Taksterne er opslået i det medicinske center og vil automatisk blive debiteret til dit Cruise Card.

Sunde solvaner

De vigtige råd til fornuftige vaner på en solferie er: 

 • Ta’ flere pauser fra solen i det tidsrum, hvor solen er stærkest, typisk mellem klokken 11 og 16. Søg skygge under en parasol, nyd en lang frokost i skyggen, ta’ en shoppingtur midt på dagen - eller gør som de lokale og hold siesta!
 • Dæk bar hud med tøj, der dækker til knæ og albuer. Brug hat med bred skygge og husk solbriller.
 • Brug solcreme på bar hud, hvor tøj eller skygge ikke dækker. På en solferie anbefales høj faktor (30+) og i rigelige mængder: Én krop – én håndfuld

Costa Club medlemmer

Det eneste, du behøver for at få  udbytte af de privilegier, der er forbeholdt Costa Club-medlemmer under krydstogtet, er et COSTA CLUB Kort. Kortet skal vises, hver gang du køber noget eller benytter dig af en service, hvor medlemsskabet giver rabat.
Efter krydstogtet kan du checke dine COSTA CLUB point på MY COSTA på hjemmesiden www.costacruises.dk.

Under krydstogtet

Måltider

Tidspunkterne for servering af måltider tager udgangspunkt i den aktuelle geografiske position og skibets sejlplan og oplyses i det daglige program.

 • Morgenmad serveres i skibets restauranter og i buffeten mellem ca. 06.30 og frem til ca. 10.30. Morgenmad kan også serveres i kahytten via roomservice og mod betaling.
 • Frokost serveres i restauranterne og i buffeten mellem ca. 12.00 og ca. 14.30.
 • Middagen serveres i restauranterne i to seatings - se tiderne på dit Cruise Card. Som et alternativ til hovedrestauranten kan der forudbestilles bord på en af special restauranterne ombord. Her betales et tillæg for at spise.

Buffetrestaranten er åben hver dag indtil kl. 17.30. På dage med Galla-aften og sen afgang fra havn er buffetrestauranten dog længere åben, således man kan spise sin aftensmad her i stedet for i skibets restaurant. På de fleste skibe er der også en flot midnatsbuffet en gang i løbet af ugen. Endvidere er der dagligt sandwiches fra ca. kl. 17.00 til 18.30.

Ægte italienske pizzaer serveres mod tillæg fra kl. 18.30 til kl. 23.00. Der kan vælges mellem 14 forskellige pizzaer frisklavet af en ægte italiens pizzabager. Prisen er 4 Euro for en hel pizza. Inkl. i prisen er også adgang til salatbar og en dessert.
Middagsreservationer til specialrestauranterne foretages via hovmesteren eller ved at ringe til receptionen. Der betales et symbolsk beløb for at spise i en af disse restauranter.


Specialmad

Der er mulighed for at imødekomme særlige kostbehov når dette oplyses ved booking - herunder  kost til diabetikere, glutenfri kost og andre særlige allergier.
Komplet glutenfri menuer er tilgængelige til morgenmad, frokost og aftensmad (hvis dette spises i restauranten ).
For at sikre en effektiv service, bedes du ville genbekræfte dine krav med kundeservice kontoret når du er kommet ombord på skibet.
Passagerer, der har til hensigt at medbringe specialprodukter bedes venligst oplyse Service Manager eller Maitre ombord, straks efter boarding.


Rygepolitik

Indendørs er det ikke tilladt at ryge cigaretter, cigarer eller pibe om bord, undtagen i "Cigar Lounge" område.Elektroniske cigaretter må kun anvendes i på balkon i kahytter og i "Cigar Lounge" område. På offentlige områder udendørs er rygning tilladt i særligt udpegede områder, hvor der står askebægere til formålet. Vi vil gerne minde om, at rygning ikke er tilladt i kahytter, men kun udendørs på private balkoner.For at undgå risikoen for brand, skal cigaretter være slukket og efterladt i askebægre og aldrig smidt overbord. Vi vil også gerne minde om, at ombord på skibene Costa Mediterranea, Costa Classica,Costa Atlantica og Costa Victoria er der ingen indendørs rygerum.


Butikker og service ombord

I skibenes butikker kan du købe parfume, tøj, tilbehør, kosmetik, smykker, ure, souvenirs etc. Serien af ​​Costa bøger er også tilgængelig ombord. Butikkerne er åbne under sejlads. Flotte Costa produkter kan også købes om bord: f.eks. beklædningsgenstande, designer gaver, gaver til børn. For chokolade elskere, er der lækkerier af Costa egen chokolade. På alle skibe er der frisør- og skønhedssaloner, sauna og massageafdeling, motionscenter, vaskeri og fotograf. Priserne oplyses om bord.


Påklædning

At rejse med Costa Cruises er en behagelig blandning af afslappende øjeblik, fester, middage, sportaktiviteter og udflugter i land. Så når du pakker din taske, sørg for at du pakker tøj, der passer til ethvert tilfælde. Generelt er stilen og atmosfæren ombord afslappende.

 • Hverdagstøj anbefales til ’hverdagen’ om bord, og til udflugter.
 • For uformelle aftener, anbefaler vi sommerkjoler til damer og en lettere jakke til herrer.
 • For gallaaftener er dresscoden mere formel. Vi foreslår smoking eller mørkt jakkesæt og slips til herrer og en finere dragt, formel kjole eller cocktailkjole til damer.

Vi anbefaler også, at du medbringer en pullover eller sjal til at håndtere forskellen i temperatur mellem det airconditionerede indre af skibet og dæk områder. Og selvfølgelig skal badetøjet også pakkes ned.
For udflugter til religiøse steder, anbefaler vi passende beklædning (dækket knæ og skuldre, ingen nedringede toppe).


Servicegebyr

Under dit krydstogt vil du opleve personale overalt på skibet der yder dig en fremragende service. De er understøttet af lige så meget personale der arbejder bag facaden for at sikre at du nyder hvert et øjeblik ombord. Costa Cruises tilfører et dagligt Hotel servicegebyr til din konto ombord, baseret på din valgte rejserute og antallet af dage du modtager services. Hotel servicegebyret sikrer at de fastholder den højeste kvalitetsstandard på services for deres gæster. De daglige beløb herunder er kalkuleret med tanke på dette og kan ikke ændres. 

Voksne betaler mellem 9-12 Euro pr. nat. Børn fra 15 år betaler voksen pris. 
Børnepriserne varierer fra rute til rute, men store børn betaler typisk halv pris og de mindste under 4 år er gratis.

Costa Cruises anbefaler ikke at give drikkepenge til enkelte besætningsmedlemmer.

Servicegebyr i baren
Et 15 % servicegebyr pålægges per automatik på alle indkøb i baren.

Servicegebyr i spa
Et 15 % servicegebyr pålægges per automatik på alle spa-behandlinger der købes ombord og betales samlet ved krydstogtets afslut.


Afstignings procedure

Særskilte formaliteter og procedurer er udformet med henblik på at bringe bagagen fra båden på en smidig måde. Dagen før landgang vil de nødvendige informationer kunne læses i "Today". Er du i tvivl vil din kahytsvært og hans medarbejdere forklare, hvordan processen forløber på en enkel og hurtig måde. Costa opstiller en rækkefølge for landgangen, som er baseret på, at nogle passager har en tilslutningsafgang de skal nå. Har du et tidligt fly som du skal nå, så giv besked så tidligt som muligt til receptionen.

Dagen før ankomst til landgangshavnen afleveres der kuffertmærker i forskellige farver i din kahyt. Disse skal udfyldes med komplet navn og adresse og fastgøres på kufferter/bagage, som stilles ud i korridoren aftenen før landgang. Kufferterne vil blive indsamlet og håndteret på en sikker måde. De vil blive båret fra skibet. Toldpersonale vil gennemgå kufferterne, og hvis de forlanger det, skal man åbne kufferten og fremvise dens indhold. Hav altid dine værdigenstande i håndbagagen.


Liggestole

Alle passagerer kan frit benytte liggestolene. (Man kan ikke reservere dem på forhånd). Passagerer opfordres til ikke at efterlade deres personlige ejendele ved længere tids fravær (mere end 30 minutter). Der er også badelagner til rådighed i poolområderne, og de skal returneres til området efter brug. Håndklæder, der ikke returneres, vil evt. blive skrevet på gæsternes konto.


Dagens program

Et detaljeret program (Today) over næste dags aktiviteter afleveres hver aften i kahytterne, således at passagererne kan holde sig informeret om begivenheder og forlystelser på skibet.


Aktiviteter og fitness

Der er et topmoderne fitnessområde om bord. Under krydstogtet arrangeres bridge-, canasta-, bordtennis-, tennis-, volleyball- og shuffleboardturneringer, pool-lege, sangfestivaler, skattejagter, quizzer, kostumeballer m.m. På vores teater vises imponerende internationale forestillinger, og professionelle musikere bidrager med underholdning i alle skibets foyerer. Kasinoet om bord byder på de mest populære attraktioner, der findes i kasinoer rundt om i verden, for spillere på alle niveauer. Prøv lykken ved den enarmede tyveknægt, blackjack, rouletten eller pokerbordene.


Aktiviteter for børn

Vi tager os særligt af børnene om bord og er meget opmærksomme på deres behov. Fra morgen til aften sørger vores aktivitetspersonale for at underholde dine børn (børn skal være renlige), så børnene får en sjov ferie. Det giver samtidg dig masser af tid til at nyde dit krydstogt og hvis i ønsker det til også at deltage i udflugterne. Costas underholdning personale er til rådighed til at passe dine børn og teenagere i alderen 3 (selv om deres fødselsdag er i løbet af krydstogtet) til 17 år hver dag fra 9:00 til 11:30. En gratis gruppe babysitter er også tilgængelig på Squok Club fra kl. 23:30 til kl. 01:30 på anmodning. Disse tider kan være genstand for små variationer afhængig af krydstogt-programmet.

Der er fire klubber:

 • Mini, fra 3 til 6 år
 • Maxi den 7.-11
 • Teen Junior 12.-14
 • Teenager fra 15 til 17

Klubaktiviteter og aldersgrupperinger kan variere fra skib til skib, og antallet af deltagere. Der er ingen børnepasning eller underholdning for børn under 3 år


Udflugter

De organiserede udflugterne er planlagt til at passe ind med skibets sejltiderne. De er frivillige og kan kun forudbestilles om bord på skibet, selv om de kan bookes før afrejse (indtil ca. 10 dage før sejlads) på vores hjemmeside. Pladsen er begrænset på nogle udflugter (især i Nordeuropa), så vi anbefaler bestilling i god tid (straks du kommer ombord). Bestilte udflugter  refunderes ikke. Prisen inkluderer transport, turguide på valgte sprog, samt entre til museer og monumenter, medmindre andet er angivet i de relevante udflugtsbeskrivelser. Måltider og drikkevarer er kun inkluderet i prisen, når det udtrykkeligt er angivet. Tour tidsplan og priser kan til enhver tid ændres uden forudgående varsel af arrangøren, før udflugten finder sted. Udflugter vil kun finde sted, hvis der er opnået et minimum antal deltagere. Hvis der er for få mennesker vil udflugten blive annulleret og betaling vil blive refunderet - der er ikke nogen form for kompensation. For yderligere oplysninger, se venligst beskrivelserne af de enkelte udflugter på vores hjemmeside. Nogle udflugter er ikke velegnet til gæster med motoriske problemer eller ganbesværede.

Børn i alderen 4-14 får følgende rabatter:

 • 30% rabat på udflugterne i Middelhavet, Nordeuropa og Røde Hav
 • 25% rabat på udflugterne i Dubai og Emiraternes Fjernøsten, indiske Ocean, Sydamerika og sydamerikanske transatlantisk. krydstogter
 • 10% rabat på udflugterne i Vestindien og Caribien transatlantiske krydstogter.
 • Børn under 3 år er gratis på udflugter iflg. med en forælder (ingen sæde).

Andre services

Der opkræves ekstra betaling for følgende servicer: fotograf, kasino, videospil, 4D-biograf og Formel 1-simulator, golf-simulator, bowling, internetstationer, frisør, barber, skønhedssalon, tyrkisk bad, sauna og massage samt vask og strygning.
Postkontor: Post kan bringes til informationskontoret om bord, hvor der vil blive sørget for den nødvendige frankering (passageren vil blive opkrævet herfor), og posten vil blive sendt til vores lokale repræsentant for postbesørgelse.
Telefon, fax og e-mailservice er til rådighed til de takster, der er opslået om bord.


Fotogalleri og fotostudio

Vi tilbyder fotoservice om bord under hele krydstogtet. Professionelle fotografer fanger rejsens højdepunkter både om bord på skibet og i land og foreviger fester og andre specielle lejligheder. Du kan når som helst se deres fotografier i fotogalleriet. Du er velkommen til at tale med den fotoansvarlige, hvis du har særlige ønsker.

Portræt
Vores fotografer kan også tage portrætter af dig og din familie eller venner i studiet med en af vores førsteklasses baggrunde eller i et smukt miljø i en anden del af skibet, for eksempel på den store trappe. Det er ikke nødvendigt at bestille tid. Alle portrætter vises i fotogalleriet og er til salg under krydstogtet.


El

Elektricitet om bord på alle skibe er 110/220 V i kahytten. Passagerer kan bede vores information om en stikkontaktadaptere. Bemærk venligst, at ingen varmeudviklende enheder (som elkedler, flaskevarmer til babyer, elektrisk varmetæppe, etc.) er tilladt ombord


Værdigenstande

Der findes værdibokse i alle kahytter. Rederiet påtager sig intet ansvar for tab eller tyveri af penge eller værdigenstande, der opbevares i kahytten, i bagagen eller som efterlades uden opsyn.


Valuta om bord

På krydstogterne i Middelhavet, De Kanariske Øer, Nordeuropa, Abu Dhabi og de Arabiske Emirater og på de transatlantiske krydstogter fra Europa benyttes euro som betalingsmiddel om bord. På krydstogter i Caribien, Nordamerika, Sydamerika, Sydafrika og de transatlantiske krydstogter til Europa er valutaen om bord US dollars ($). For at forenkle opholdet om bord registreres alle indkøb om bord på det såkaldte Cruise Card, som du modtager, når du checker ind. Dine samlede indkøb betales derefter ved krydstogtets afslutning.


Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe nogen form for kæledyr ombord. Dog er førehunde tilladt. Der skal dog hentes tilladelse til disse førehunde hos MSC ved booking start.


Parkering

Der er adgang til parkering i de fleste af vore afrejsehavne. Parkeringen er mod betaling og bør bestilles i forvejen. Rejsebureauerne kan give yderligere information om detaljer og priser.


Wifi

Det er nemt at surfe på nettet på Costas skibe mod betaling! Hvis du har en bærbar computer, tablet, smart telefon eller en anden trådløs mobiltelefon, kan du medbringe det på ferien og holde forbindelsen til verden. Alle skibe har Wi-Fi-service, der giver en high speed trådløs forbindelse til internettet til enhver tid. Når du kommer ombord kan det vælge det wifi abonnement som passer til dig - enten pay-per-use eller en af ​​de forskellige forudbetalte abonnementer der tilbydes. Udgifterne bliver opkrævet direkte til din Costa Card. Herefter vil du frit kunne surfe på nettet i alle de fælles områder, på pooldæk og i kahytter, der er omfattet af Wi-Fi-service.


Mobiltelefon og GSM

GSM dækning er mulig når skibet er i Internationalt farvand og giver mulighed for at foretage og modtage telefonopkald og SMS. Prisen afhænger af din udbyders priser og beløbet opkræves også af din udbyder. For yderligere oplysninger kontaktes din udbyder – eller søg evt. oplysninger under 'Maritime Roaming'.


 

Costa Cruises - Sustainability

Bæredygtighed - er også muligt for krydstogter Går du med en lille krydstogtsdrøm i maven...., men får dårlig samvittighed overfor miljøet og verdenssamfundet. Så skal du prøve at læse lidt videre..... Mange tror at krydstogter forurener enormt og ødelægger mange autentiske steder på jorden ligesom de forbruger af alt i overflod. Intet kunne være mere forkert i nutidens krydstogtsturisme. Rederierne har brugt millioner på bæredygtighed Krydstogtsrederierne har i årevis ....

Costa Cruises - Golf & Cruise

  Kombiner din golf rejse med et krydstogt Forestil dig et krydstogt til middelhavet - kombineret med din favoritsport. Costa Cruises har lanceret denne nye ferieform - dedikeret til golf entusiasterne. På bare én uge har du mulighed for, at spille på flere af Europas mest prestigefyldte golf baner. Italien skal i 2023 for første gang afholde Ryder Cup, på en bane du har muligheden for at spile på - Marco Simone Golf & Country Club. Italien, Frankring og Spanien er alle lande med smukke landskaber og Middelhavet imellem er mindst ....