Yacht Cruise Kroatien

Eksklusiv Cruising i den kroatiske skærgård 

Til trods for at Kroatien blot er 600 km lang, byder landet på en kystlinje på knap 2.000 km. Lægger man dertil omkredsen af 1.185 øer, når vi op på en kystlinje på 6.000 km. Rundt i dette paradis er det muligt at sejle på lækre krydstogter - vel at mærke med små skibe til 30-100 pers. Således kan man komme ind i langt de fleste havne, og oplevelsen ombord bliver væsentlig mere personlig og luksuriøs. Læs om vore mange ture.

M/S Ambassador / Oscar / Mama Marija II - Dubrovnik til Split

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Ambassador, M/S Oscar og M/S Mama Marija fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig  tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet med på et flot Yacht Cruise skib ....Læs mere »

M/S Ambassador / Oscar / Mama Marija II - Split til Dubrovnik

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Ambassador, M/S Oscar og M/S Mama Marija II fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig  tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet på Yacht Cruise med plads til max ....Læs mere »

M/S Captain Bota / Invictus / San Spirito - Split til Split - sydruten

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Captain Bota, M/S Invictur og M/S San Spirito fra Split ud på eventyr til Kroatiens mange øer. Turene er af en uges varighed og foran dig venter en luksusoplevelse med en kombination af fortryllende små øer, der ligger som perler på en snor, og store kulturelle indtryk ved landets absolutte highlights.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet på Yacht Cruise skibe med plads til 38 gæster. Krydstogtet er en perfekt kombination ....Læs mere »

M/S Mama Marija / Summer - Dubrovnik til Split

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Mama Marija og M/S Summer fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed, som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet på Yacht Cruise skib med plads til max 36 gæster. ....Læs mere »

M/S Mama Marija / Summer - Split til Dubrovnik

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Mama Marija og M/S Summer fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet på Yacht Cruise skib med plads til max 36 gæster. ....Læs mere »

M/S Splendid - Dubrovnik til Split

på cruise i den kroatiske skærgård Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Splendid fra Dubrovnik til Split eller omendt. Oplev Kroatiens rige arv samt skønheden på øerne og langs kysten. Forkæl alle dine sanser, udforsk de inspirerende små øer, tag på slentretur i fiskerlandsbyer og smag på de lokale middelhavsretter fra hyggelige restauranter, inden dagen afsluttes med en sjus i nattelivet. En vidunderlig tur venter.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet med skibet M/S Splendid, ....Læs mere »

M/S Splendid - Split til Dubrovnik

på cruise i den kroatiske skærgård Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Splendid fra Split til Dubrovnik eller omendt. Oplev Kroatiens rige arv samt skønheden på øerne og langs kysten. Forkæl alle dine sanser, udforsk de inspirerende små øer, tag på slentretur i fiskerlandsbyer og smag på de lokale middelhavsretter fra hyggelige restauranter, inden dagen afsluttes med en sjus i nattelivet. En vidunderlig tur venter.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet med skibet M/S ....Læs mere »