Yacht Cruise Kroatien

Eksklusiv Cruising i den kroatiske skærgård 

Til trods for at Kroatien blot er 600 km lang, byder landet på en kystlinje på knap 2.000 km. Lægger man dertil omkredsen af 1.185 øer, når vi op på en kystlinje på 6.000 km. Rundt i dette paradis er det muligt at sejle på lækre krydstogter - vel at mærke med små skibe til 30-100 pers. Således kan man komme ind i langt de fleste havne, og oplevelsen ombord bliver væsentlig mere personlig og luksuriøs. Læs om vore mange ture.

M/S Ambassador - Dubrovnik til Split

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Ambassador fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig  tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet med skibet M/S Ambassador, som har plads til max 40 gæster. ....Læs mere »

M/S Ambassador - Split til Dubrovnik

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Ambassador fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig  tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet med skibet M/S Ambassador, som har plads til max 40 gæster. ....Læs mere »

M/S Captain Bota - Split til Split - sydruten

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Captain Bota fra Split ud på eventyr til Kroatiens mange øer. Turene er af en uges varighed og foran dig venter en luksusoplevelse med en kombination af fortryllende små øer, der ligger som perler på en snor, og store kulturelle indtryk ved landets absolutte highlights.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet med skibet M/S Captain Bota, som har plads til 38 gæster. Krydstogtet er en perfekt kombination ....Læs mere »

M/S Mama Marija - Dubrovnik til Split

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Mama Marija fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed, som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet med skibet M/S Mama Marija, som har plads til max 36 gæster. ....Læs mere »

M/S Mama Marija - Split til Dubrovnik

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Mama Marija fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet med skibet M/S Mama Marija, som har plads til max 36 gæster. ....Læs mere »

M/S Splendid - Dubrovnik til Split

på cruise i den kroatiske skærgård Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Splendid fra Dubrovnik til Split eller omendt. Oplev Kroatiens rige arv samt skønheden på øerne og langs kysten. Forkæl alle dine sanser, udforsk de inspirerende små øer, tag på slentretur i fiskerlandsbyer og smag på de lokale middelhavsretter fra hyggelige restauranter, inden dagen afsluttes med en sjus i nattelivet. En vidunderlig tur venter.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet med skibet M/S Splendid, ....Læs mere »

M/S Splendid - Split til Dubrovnik

på cruise i den kroatiske skærgård Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Splendid fra Split til Dubrovnik eller omendt. Oplev Kroatiens rige arv samt skønheden på øerne og langs kysten. Forkæl alle dine sanser, udforsk de inspirerende små øer, tag på slentretur i fiskerlandsbyer og smag på de lokale middelhavsretter fra hyggelige restauranter, inden dagen afsluttes med en sjus i nattelivet. En vidunderlig tur venter.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet med skibet M/S ....Læs mere »

M/S Summer - Dubrovnik til Split

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Summer fra  Dubrovnik til Split eller omvendt. Oplev Kroatiens rige arv samt skønheden på øerne og langs kysten. Forkæl alle dine sanser, udforsk de inspirerende små øer, tag på slentretur i fiskerlandsbyer og smag på de lokale middelhavsretter fra hyggelige restauranter, inden dagen afsluttes med en sjus i nattelivet.  En vidunderlig  tur venter. Tag på opdagelse ....Læs mere »

M/S Summer - Split til Dubrovnik

fra SPLIT TIL Dubrovnik - eller omvendt Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Summer fra  Dubrovnik til Split eller omvendt. Oplev Kroatiens rige arv samt skønheden på øerne og langs kysten. Forkæl alle dine sanser, udforsk de inspirerende små øer, tag på slentretur i fiskerlandsbyer og smag på de lokale middelhavsretter fra hyggelige restauranter, inden dagen afsluttes med en sjus i nattelivet.  En vidunderlig  tur venter. Tag på opdagelse i Adriaterhavet ....Læs mere »

M/S Swallow - Split til Split - nordruten

FRA SPLIT TIL SPLIT Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Swallow fra Split ud på eventyr til Kroatiens vidunderlige øer nord for Split. Turene er af en uges varighed og foran dig venter en luksusoplevelse med en kombination af fortryllende små øer, der ligger som perler på en snor, og store kulturelle indtryk ved landets absolutte highlights.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet med skibet M/S Swallow, som har plads til 38 gæster. Krydstogtet er en perfekt kombination af svalende svømmestop, ....Læs mere »