Yacht Cruise Kroatien

Eksklusiv Cruising i den kroatiske skærgård 

Til trods for at Kroatien blot er 600 km lang, byder landet på en kystlinje på knap 2.000 km. Lægger man dertil omkredsen af 1.185 øer, når vi op på en kystlinje på 6.000 km. Rundt i dette paradis er det muligt at sejle på lækre krydstogter - vel at mærke med små skibe til 30-100 pers. Således kan man komme ind i langt de fleste havne, og oplevelsen ombord bliver væsentlig mere personlig og luksuriøs. Læs om vore mange ture.

M/S Ambassador / Mama Marija II - Dubrovnik til Split

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Ambassador og M/S Mama Marija II fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig  tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet på Yacht Cruise skibe med plads til max ....Læs mere »
8 dageFra 11.990,-

M/S Ambassador / Mama Marija II - Split til Dubrovnik

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Ambassador og M/S Mama Marija II fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig  tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet på Yacht Cruise med plads til max ....Læs mere »
8 dageFra 11.790,-

M/S Mama Marija / Summer - Dubrovnik til Split

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Mama Marija og M/S Summer fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed, som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet på Yacht Cruise skib med plads til max 36 gæster. ....Læs mere »
8 dageFra 10.690,-

M/S Mama Marija / Summer - Split til Dubrovnik

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra april til oktober sejler M/S Mama Marija og M/S Summer fra Split til Dubrovnik eller omvendt. Luksusture af en uges varighed som bringer dig til nye horisonter og highlights. En vidunderlig tur med en kombination af fortryllende små laguner, der er perfekte til et svømmestop, og de store historiske vingesus i landets kulturelle byer.  Tag på opdagelse i Adriaterhavet på Yacht Cruise med plads til max 36 gæster. ....Læs mere »
8 dageFra 9.990,-

M/S Splendid / Captain Bota / San Spirito / Invictus - Dubrovnik til Split

på cruise i den kroatiske skærgård Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Splendid, M/S Captain Bota, M/S San Spirito og M/S Invictus fra Dubrovnik til Split eller omendt. Oplev Kroatiens rige arv samt skønheden på øerne og langs kysten. Forkæl alle dine sanser, udforsk de inspirerende små øer, tag på slentretur i fiskerlandsbyer og smag på de lokale middelhavsretter fra hyggelige restauranter, inden dagen afsluttes med en sjus i nattelivet. En vidunderlig tur venter.  Tag på opdagelse ....Læs mere »
8 dageFra 8.090,-

M/S Splendid / Captain Bota / San Spirito / Invictus - Split til Dubrovnik

PÅ CRUISE I DEN KROATISKE SKÆRGÅRD Hver lørdag fra maj til oktober sejler M/S Splendid, M/S Captain Bota, M/S San Spirito og M/S Invictus fra Split til Dubrovnik eller omendt. Oplev Kroatiens rige arv samt skønheden på øerne og langs kysten. Forkæl alle dine sanser, udforsk de inspirerende små øer, tag på slentretur i fiskerlandsbyer og smag på de lokale middelhavsretter fra hyggelige restauranter, inden dagen afsluttes med en sjus i nattelivet. En vidunderlig tur venter.  Tag på ....Læs mere »
8 dageFra 8.890,-