Villa Lorena, Opatija - Kroatien (Hotelklasse: 3+ stjerner)

BELIGGENDE I OPATIJA I KVARNER-BUGTEN

Boligen har 5 soverværelser og er velegnet til 10 personer. Mulighed for 2 ekstra opredninger i stuen.

Villa Lorena ligger i Optija, et af de mest besøgte turistmål i Kroatien. Villaen ligger i et nyt og stilfuldt villakvarter med grønne arealer rundt om. Området er let hævet over byen og der er godt et par kilometer ned i byen og 500m til nærmeste indkøb. Opatija er fra gammel tid en fashionabel kurby, hvor det meste drejer sig om livet ved den lange strandpromenade. Byen minder meget om Den Franske Riviera. Gennem mange år har turister valfartet til den smukt beliggende by på Istriens østkyst. Til forskel fra de mange middelalderlige badebyer på Istrien, er Opatija både elegant og en betydeligt yngre by. På din rejse til Opatija kommer du formodentlig til at tilbringe meget af tiden på Lungomare, den 12 km lange strandpromenade, hvor den ene grandiose 1800-talsbygning afløser den anden.

Indretning
Dejlig hus på 210m2 til max 12 personer. Huset er i 3 etager. I kælderen er der garage og spillerum med bordtennis, bordfodbold etc. Dertil kommer 2 soveværelser og et badeværelse. Fra kælderen er der direkte udgang til haven ligesom der går en indvendig trappe op til stueetagen. Her ligger husets hjerte med stort og åbent  køkken/alrum med spiseafdeling samt stue med TV. I køkkenet er der komfur, opvaskemaskine, køleskab, fryser, kaffemaskine og mikroovn. I stuen kan en sofa laves om til en sovesofa til 2 personer. Der er store panoramavinduer ud mod have som skaber et lyst rum med en dejlig udsigt. Der er en dejlig stor og bred balkon ud mod haven i stueetagen. På 1. sal ligger yderligere 3 værelser samt 2 badeværelser. Det ene værelse er masterbedroom. Også på 1. sal er der balkon. Huset har ialt 5 soveværelser, hvoraf det største er på 18m2, mens de øvrige er forholdsvis små på 8-10m2. Alle soveværelser er indrettet med en dobbeltseng. Desuden er der vaskemaskine og aircondition i boligen.

I haven er der en udendørs delvis overdækket og åben terrasse/balkon hvor der er udsigt over poolen. Terassen er på ca. 110m2 og er udstyret med havemøbler og en grill.  Der er stor pool på 32m2 samt lækkert udendørs boblebad. Poolen er lukket i vinterhalvåret. Liggestole og parasoller er til rådighed rundt om poolen. Der er mulighed for at spille forskellige spil som badminton, tennis (nær ved) samt bordfodbold. Til børn er der gyngestativ. Dette hus er røgfrit. Der er fri wifi.

Sengelinned og slutrengøring er inkl. i prisen. Dog skal lejligheden afleveres i pæn stand som det er modtaget. Brug af vand, gas og elektricitet er også inklusiv.
Huset kan også lejes på skæve ugedage mod forespørgsel. Minimumsleje er 5 dage. Ring og hør om ledige datoer såfremt skæve ugedage ønskes.

Beliggenhed
Huset ligger i Opatija ca. 2000m fra centrum. Der er 2500m til nærmeste strand - en typisk koratisk strand med småsten og velanlagte badeplateauer. Her kan der lejes liggestole og parasoller ligesom der er adgang til bruser. Opatija har været et populært rejsemål lige siden det 18. århundrede og er kendt for den smukke arkitektur og de mange parker. Byen er præget af de gamle østrigske villaer, den rene havluft og den 12 km lange promenade helt fra Volosko til Lovran. I nærheden ligger mange flere mindre byer, der også har et interessant kulturelt program. Hele byen er en vidunderlig blanding af kyst- og bjerglandskab, der er berømt langt over landets grænser.

Fakta

  Max antal personer: 10 + 2   Pool: Ja
  Antal sovevær: 5 stk   Grill: Ja
  Størrelse: 210m2   Wifi: Ja
  Antal etager: 3   Aircondition: Ja
  Husdyr tilladt: Ja mod 5,- euro   Parkering: Ja
  Slutrengøring: Inkl. i prisen   Depositum: 500,- Euro