Villa Golubinka, Hvar - Kroatien (Hotelklasse: 3 stjerner)

BELIGGENDE I Zastražišće - På sydkysten af Øen Hvar

Boligen har 2 soveværelser. Velegnet til 4 personer. Mulighed for 3 ekstra opredninger.

Nær Zastrazisce - midt på sydkysten af øen Hvar - ligger dette skønne, rustikke feriehus. Hvis naturen og nærhed til havet er et ønske så finder man ikke et bedre sted! Det er i absolut første række til stranden med en panoramaudsigt ud over det sædvanlige. Golubinka bugten er fantastisk smuk og indbydende til at bade i. Huset er bygget i original kroatisk sandstenarkitektur med grove træmøbler og en indretning i landlig stil. Alligevel byder villaen på alle moderne bekvemmeligheder. Villaen gennemgik en stor modernisering i 2016.  For foden af grunden ligger stranden, (sten/grusstrand) med det krystalklare vand, der indbyder til en frisk dukkert.

Huset ligger på en 130.000m2 uberørt naturgrund omgivet af fyrtræersskov og klipper - og med en blændende udsigt. Her er masser af plads og der lægges op til et ophold, hvor der kan slappes af fra det stressende og travle byliv. Der er 3 km til nærmeste hovedvej og det anbefales at ankomme i en SUV. Er det ikke muligt, kører ejeren jer gerne frem til huset (inkl.). Bemærk - det er muligt at leje en SUV af ejeren under opholdet.

Indretning
Villa Golibinka ligger med direkte havudsigt i første parket. En ægte kroatisk landvilla på 92m2 til max 7 personer. Huset er i 2 etager og blev i 2016 tilpasset den moderne livsstil. I stueetagen er der et veludstyret køkken bl.a. med bar og  spiseplads, en hyggelig opholdstue med pejs, et lille toilet og udsigt over bugten. I stuen kan der laves 2 ekstra sovepladser. Køkkenet er udstyret med gas kogeplader, ovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine og kaffemaskine. På føste sal er der 2 soveværelser med en dobbeltseng i hver. Endvidere er der mulighed for en opredning på en ekstra sovesofa i det ene værelser. Dertil kommer et antal af badeværelser med bruser etc.

Men når man bor så naturskønt vil en stor del af livet foregå udendørs. Her er der en 180m2 terrasse hvoraf der 35m2 er overdækket terrasse med skygge og evt. ly for en tordenbyge. Terrassen er udstyret med havemøbler, grill og en skøn skøn Jacuzzi. Næsten uanset hvor man sidder er der en fantastisk udsigt og omkring 1 minuts gang til vandet. Villaen har parkering lige ved huset. Der er mulighed for at medbringe en hund ved forudforespørgsel (gratis). Hele huset har aircondition, gulv- og centralvarmesystem, samt wifi. Al elektricitet kommer fra solceller og i tilfælde af færre solskinsdage, er der også en generator. Bemærk - villaen har ikke pool. 

Ønsker man en lille båd under sit ophold så har udlejer en som kan lejes til en absolut rimelig pris. Den er ikke stor men man kan sejle langs kysten og rundt til forskellige øer. Der er en 5 HK motor på båden. Ring og hør om ledige datoer.

Beliggenhed
Huset ligger nær Zastrazisce på øen Hvar. Man sejler til øen med færge fra den kroatiske by Split. Ved ankomst til Stari Grad på Hvar er der ca. 40 km til Villa Golibonka. Fra villaen er ca. 3,5 km til indkøb i byen Zastrazisca. Her er der butik, restaurant, cafebar, posthus, bageri og et marked.  Den nærmeste større by er Jelsa, der ligger 23 km fra huset. Her findes der et bredere udvalg af butikker, restauranter og desuden apotek, bank, læge og museum. Her er der også mulighed for at tanke bilen.

Der er mange muligheder for udflugter til f.eks. øerne i området, Nationalparken Biokova, Split eller Dubrovnik eller tii byen Hvar. Her kan du opleve palmefyldte promenader, der mest at alt minder om den franske riviera med elegante restauranter. Øen lægger også op til en aktivt ferie med de mange anlagte cykelstier. 

Fakta

  Max antal personer: 4+2   Pool: Nej
  Antal sovevær: 2 stk   Grill: Ja
  Størrelse: 92m2   Wifi: Ja
  Antal etager: 1   Aircondition: Ja
  Husdyr tilladt: Ja   Parkering: Ja
  Slutrengøring:    Depositum: