Villa Damiana, Zminj - Kroatien (Hotelklasse: 4+ stjerner)

BELIGGENDE Centralt på Istrien nær Rovinj-Poreč

Boligen har 4 soveværelser. Velegnet til 10 personer med ekstra opredninger i soveværelset.

Centralt placeret i hjertet af den lille maleriske landsby Damijanici på Istrien ligger dette autentiske feriehus. Villa Damiana har gennem generationer været ejet af den samme familie. Huset er over 300 år gammel og er nænsom renoveret efter gamle traditioner og byggestil, og samtidig moderniseret efter nutidens luksuriøse tidsånd. Villaen er i naturlig hvid sandsten og terracotta kombineret med lærketræ. Villaen er omgivet af terrasser med et samlet areal på 150m2, der givet et flot view udover den skrående store grund på 2000m2 med pool og beplantninger. 

Indretning
Villa Damiana har et boligareal på 300m2 og passer til max 10 personer. I stueetagen er der et muret køkken, som er fuldt udstyret med kaffemaskine opvaskemaskine, mikrobølgeovn, vaskemaske, køleskab og ovn samt en spiseafdeling.. Stueetagen indeholder også en rummelig opholdstue med lyse indbydende møbler, pejs, TV og gratis WI-FI. Herfra fører en dobbeltdør dig ud til terrassen og baghaven. På føste sal er der 4 soveværelser med dobbeltsenge hvoraf det ene værelse har udgang til en lille terrasse. Et andet værelser har mulighed for en opredning. Huset har 4 badeværelser med bad og toilet. Desuden har et badeværelse Jacuzzi. 

Hele den store grund oser af hygge og afslapning. Gårdhaven og terrassen er omkrandset af lavendelplanter, laurbær, rosmarin, lime, valnød og egetræer. En liflig duft spreder sig afhængig af årstiden. Dele af terrassen er overdækket med mulighed for at gøre brug af en udendørs pejs/grill og spise udendørs i skyggen. Bagest i haven er et lækkert og indbydende poolområde. Hele området er udstyret med havemøbler, solsenge, parasol, der naturligt giver små oaser omkring pool og terrasser.  Villaen har gratis parkering ved huset. Huset er udstyret med aircondition og centralvarme. Ring og hør om ledige datoer.

Beliggenhed
Huset ligger i landsbyen Damijanici 2 km den historiske by Zminj. I Zminj er der mulighed for indkøb og restaurant besøg. Gåturen mellem de 2 byer er smuk og idyllisk går gennem et frugtbart område med bl.a. morbær marker, vinmarker etc. Området er oplagt til aktiv ferie med mulighed for vandring og cykelture eller besøge en af de mange vingårde. Beliggenheden for Villa Damiana er Istriens hjerte, så uanset hvor på øen du ellers ønsker at komme så har du omkring 20 km - et glimrende udgangspuntk for udflugter.

Den centrale placering på Istrien betyder at de berømte dbyer Rovinj, Bale, Porêc og Rabac alle ligger mellem 20-30 km derfra og er absolut et besøg værd. Her er alt fra smukke strande til små middelalderbyer, som oser romerske historie. I Kvarnerbugten er der også den mondæne kurby Opatija, eller måske en tur til Brijuni National Parken, eller Jules Vernes yndlingsdestination Pazin. Mod nord ligger Livade Buzet med trøfler og gourmet mad. 

Fakta

  Max antal personer: 10   Pool: ja
  Antal sovevær: 4 stk   Grill: Ja
  Størrelse: 300m2   Wifi: Ja
  Antal etager: 2   Aircondition: Ja, mod gebyr
  Husdyr tilladt: nej   Parkering: Ja
  Slutrengøring:    Depositum: