Villa Antiqua, Mali Losinj - Kroatien (Hotelklasse: 3+ stjerner)

BELIGGENDE ved Osor på Øen Cres-Losinj

Boligen har 3 soveværelser og er velegnet til 7 voksne. I det ene soveværelse er der mulighed for 2 ekstra opredninger.

Villa Antiqua er beliggende ved Osor kanalen i den antikke by af samme navne. Kanalen deler øerne Cres og Losinj i Kvarnerbugten. Området er en af de smukkeste dele ved Adriaterhavet. Tidligere var disse to øer sammenhængende men kanalen blev gravet i romertiden for at gøre sejladsen kortere mellem de forskellige have på de 2 øer. Passagen over kanalen er mulig via en svingbro, der betjenes manuelt. På Cres og Losinj kan man  opleve masser fantastisk natur og dejlige strande. 

Villaen er placeret på en ca. 660m2 privatgrund ca. 250m fra havet i den lille by Osor. En antik væg fra venetianske æra danner den østlige grænse af have og er samtidig en del af byens  gamle mure, mens den sydlige grænse er en antik væg fra romertiden. Disse mure skaber en god ro og masser af privatliv i den lidt vilde have. I haven kan man nyde skyggen fra de gamle fyrretræer, se bugten med sejlbåde i baggrunden, eller måske bare gå en tur til stranden, Der sejles til fastlandet (Brestova) fra fra færgehavnen  Porozina, der ligger en times kørsel fra huset.

Indretning
Villa Antiqua har et boligareal på 130m2 og er indrettet til 7 personer. I stueetagen er der køkken, stue, badeværelse og et soveværelse. På 1. sal er der 2 soveværelser, hall og et badeværelse. Køkkenet er fuldt udstyret med bl.a. kogeplader, kaffemaskine, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, vaskemaskine, køleskab, ismaskine og ovn samt udgang til terrassen. Den hyggelige  opholdstue med spiseplads, pejs, satellit-tv. To soveværelser har Kingsize senge og det tredje soveværelse har dobbeltseng og en ekstra seng. Her er der mulighed for 2 opreninger på en sovesofa. Alle værelser har aircondition og gratis Wi-Fi.  De to moderne badeværelser har brusebad og toilet. Der er også en babyseng i villaen.

Hele grunden oser af hygge og afslapning i ægte middelalderlig stil. Den rustikke have er indrettet med havemøbler, solsenge, parasol, grill, der naturligt giver små oaser omkring poolen og terrasserne. Haven er ikke så park friseret men mere vild og frodig med små oaser og kroge overalt. De store træer giver mulighed for at nyde lidt skyggen i de varme middagstimer mens man nyder udsigten. Villaen har gratis parkering ved huset og det er muligt at medbringe kæledyr. Ring og hør om ledige datoer.

Beliggenhed
Huset ligger i landsbyen Osor, den gamle hovedstad, der bliver kaldt for  "byen hvor tiden står stille". Her kan du besøge og cafeer og restauranter. Midt i Osors  ligger den gamle katedral, det gamle torv og klokketårnet fra den tidlige 15. og 16. århundrede. En lille by i middelalderstil hvor det oser af atmosfære og historie. Byen ligger i gåafstand fra villaen.

Der er mange muligheder for at opleve det ægte Kroatien med ophold på Cres. Øen Cres byder på de smukkeste strande, fortryllende natur og gastronimiske oplevelser og hyggelige byer. Gå ikke glip af at prøve øens Scampi, fisk og lam samt den lokalt producerede vin og olivenolie.  

Fakta

  Max antal personer: 7+2   Pool: ja
  Antal sovevær: 3 stk   Grill: Ja
  Størrelse: 130m2   Wifi: Ja
  Antal etager: 2   Aircondition: Ja
  Husdyr tilladt: ja   Parkering: Ja
  Slutrengøring:    Depositum: