Sol og Badeferie

Sol og badeferie er et hit hos rigtig mange mennesker - og i særdeleshed familier med børn. Alle vore ture er med fly, men på forespørgsel kan vi også tilbyde kør selv. Opholdet på rejsemålet er på egen hånd, men opstår der spørgsmål kan man kontakte vores lokale agent eller ringe til vores kontor. Vi kan tilbyde sol- og badeferie til alle rejsemål i Europa, men sælger mest til nedenstående destinationer. Vore flypriser er dynamiske og derfor skal i kontakte os for priser. I kan ringe på telefon 7010 6343 eller skrive på denne mail. 

Rejser til Costa Brava

Øster Lindet tilbyder flyrejser til Costa Brava året rundt. Nederst på siden ses et udvalg af hoteller. Har du et specifikt hotelønske, så lad os høre om det - vores hotel-database er stor og måske har vi også din favorit.  Der findes ingen online priser da flypriser ændrer sig konstant. Vore priser følger flyprisernes udvikling.  Det kan vi:  Flyrejser til Costa Brava fra Billund og Kastrup. Tilbyde et stort udvalg af hoteller.  Arrangere transport fra lufthavn til hotel t/r. Tilbyde flexible rejseperioder ....Læs mere »

Rejser til Lido di Jesolo

Øster Lindet tilbyder flyrejser til Lido di Jesolo fra maj til oktober. Det er også muligt blot at bestille hotel  i Lido di Jesolo og køre selv.  Nederst på siden ses et udvalg af vore hoteller. Har du et specifikt hotelønske, så lad os høre om det - vores hotel-database er stor og måske har vi også din favorit.  Der findes ingen online priser da flypriser ændrer sig konstant. Vore priser følger flyprisernes udvikling.  Det kan vi:  Flyrejser til Lido di Jesolo fra Billund og Kastrup ....Læs mere »

Rejser til Gardasøen

Øster Lindet tilbyder flyrejser til Gardasøen året rundt. Det er også muligt blot at bestille hotel  ved Gardasøen og køre selv. Nederst på siden ses et udvalg af hoteller. Har du et specifikt hotelønske, så lad os høre om det - vores hotel-database er stor og måske har vi også din favorit.  Der findes ingen online priser da flypriser ændrer sig konstant. Vore priser følger flyprisernes udvikling.  Det kan vi:  Flyrejser til Gardasøen fra Billund og Kastrup. Tilbyde et ....Læs mere »

Rejser til Malta

Som en eventyrlig perle i Middelhavet ligger Malta knap synlig på et verdenskort med en beskeden størrelse, der svarer til halvdelen af Bornholm. Alligevel er øen som et skatkammer, der byder på forrygende oplevelser og fantastisk natur for de rejsende. Overalt langs kysten ser du det azurblå havvand bølge ind i de smukke laguner og bruse op ad de vilde klippekyster. Midt mellem dette storslående syn er der gavmildt strøet med små strande, hvor turisterne for længst har holdt deres indtog. Men Malta er mere end det - en turbulent ....Læs mere »
8 dageFra 3.490,-

Rejser til Mallorca

Øster Lindet tilbyder flyrejser til Mallorca året rundt. Nederst på siden ses et udvalg af hoteller. Har du et specifikt hotelønske, så lad os høre om det - vores hotel-database er stor og måske har vi også din favorit.  Der findes ingen online priser da flypriser ændrer sig konstant. Vore priser følger flyprisernes udvikling.  Det kan vi:  Flyrejser til Mallorca fra Billund, Aalborg og Kastrup. Tilbyde et stort udvalg af hoteller.  Arrangere transport fra lufthavn til hotel t/r. Tilbyde flexible rejseperioder ....Læs mere »

Rejser til Tenerife

Øster Lindet tilbyder flyrejser til Tenerife fra november til april. Nederst på siden ses et udvalg af hoteller. Har du et specifikt hotelønske, så lad os høre om det - vores hotel-database er stor og måske har vi også din favorit.  Der findes ingen online priser da flypriser ændrer sig konstant. Vore priser følger flyprisernes udvikling.  Det kan vi:  Flyrejser til Tenerife fra Billund, Allborg og Kastrup. Tilbyde et stort udvalg af hoteller.  Arrangere transport fra lufthavn til hotel t/r. Tilbyde flexible rejseperioder ....Læs mere »