Sol og Badeferie

Sol og badeferie er et hit hos rigtig mange mennesker - og i særdeleshed familier med børn. Alle vore ture er med fly, men på forespørgsel kan vi også tilbyde kør selv. Opholdet på rejsemålet er på egen hånd, men opstår der spørgsmål kan man kontakte vores lokale agent eller ringe til vores kontor. Vi kan tilbyde sol- og badeferie til alle rejsemål i Europa, men sælger mest til nedenstående destinationer. Vore flypriser er dynamiske og derfor skal i kontakte os for priser. I kan ringe på telefon 7010 6343 eller skrive på denne mail. 

Rejser til Spanien

Spanien byder på nogle af Europas bedste strande, der hvert år tiltrækker i tusindvis af danskere. Det er uden sammeligning det mest populære ferieland for solelskende og livsnydende danskere. Krydres dette med lokalbefolkningens afslappede livsstil, hvor der altid er tid til at nyde en god tapas med vin udendørs i det milde klima, så er ferieoplevelsen fuldendt. At naturen i baglandet og langs kysterne er helt uimodståelig, og de omkring liggende landsbyer nærmest forfører én tilbage til Middelalderen, mens metropoler som Barcelona ....Læs mere »

Rejser til Cypern

Cypern er Middelhavets solsikre ø. Den minder egentlig lidt om en skildpadde, som den ligger der længst over mod den sydøstlige del af Middelhavet på en korsvej mellem 3 kontinenter. Øen kaldes også Afrodites ø efter den græske mytologis kærligheds-gudinde.  Cypern er særdeles velegnet til mange former for ferie: Der er talrige små hyggelige feriebyer med masser af charme. De oser af god stemning og med dejlige restauranter og små cafeer. Ved stranden finder i det smukkeste og klare vand og ....Læs mere »

Rejser til Italien

Rejs en tur til Italien - et af de mest forførende steder i verden. Landet byder praktisk talt på alt... De smukkeste landskaber, et vidunderligt klima, samt verdens største samling af kunst- og rkulturskatte. Hvis det ikke skulle være nok til at overbevise dig om en tur til Italien, så kan det tilføjes at Italien samtidig er et af de bedste lande at shoppe moderigtigt tøj og blive inpireret af elegant designe generelt. At det italienske køkken så samtidig regnes blandt verdens fornemste, og ....Læs mere »

Rejser til Kroatien

Kroatien er en af Europas smukkeste lande. Når man ser de fantastiske billeder tryllebindes man over skønheden. Snart sidder man og dagdrømmer om ferie i denne idyl. Halvøen Istrien, kyststrækningen med byerne Split og Dubrovnik samt de hyggelige øer i den kroatiske skærgård er et besøg værd. Havet er azurblåt, og de gamle muromkransede middelalderbyer vidner om en svunden tid, hvor forskellige kulturer gennem årene har beskyttet deres territorie. Læs mere »

Rejser til Malta

Som en eventyrlig perle i Middelhavet ligger Malta knap synlig på et verdenskort med en beskeden størrelse, der svarer til halvdelen af Bornholm. Alligevel er øen som et skatkammer, der byder på forrygende oplevelser og fantastisk natur for de rejsende. Landet Malta består af tre beboede øer: Hovedøen Malta samt Gozo og Comino, der ligger en kort sejltur nord for hovedøen og byder på skøn, uspoleret natur. Der er flere forskellige feriebyer, og afstandene er korte og overkommelige. Man kommer nemt rundt på øen ....Læs mere »