Rejser til Lido di Jesolo

Øster Lindet tilbyder flyrejser til Lido di Jesolo fra maj til oktober.

Det er også muligt blot at bestille hotel  i Lido di Jesolo og køre selv. 

Nederst på siden ses et udvalg af vore hoteller. Har du et specifikt hotelønske, så lad os høre om det - vores hotel-database er stor og måske har vi også din favorit. 

Der findes ingen online priser da flypriser ændrer sig konstant. Vore priser følger flyprisernes udvikling. 

Det kan vi: 

 • Flyrejser til Lido di Jesolo fra Billund og Kastrup til Venedig
 • Tilbyde et stort udvalg af hoteller - 
 • Arrangere transport fra lufthavn til hotel t/r
 • Tilbyde flexible perioder fra 3 nætter til flere måneder.
 • Opholdet i Lido di Jesolo er på egen hånd.
Send en forespørgsel: KLIK

Efter ring for personlig assistance på tlf 70106343.

Sådan arbejder vi:

 • Når vi modtager en forespørgsel - telefonisk eller på mail - får du svar indenfor 48 timer på arbejdsdage.
 • Vi afsøger de billigste flypriser i ønskede rejseperiode, så i får rejsen billigst mulig.
 • Vi sender normalt min. 2 hotel valgmuligheder til jer.
 • Herefter kan i vurdere tilbudet inden i beslutter jer.


Tip: Hvad er vigtigst - pris eller flytider? 
Afrejse midtuge er generelt billigere end i forbindelse med en weekend. Samtidig gælder at aftenfly ud ofte er billigere end morgenfly ud.. 

Når du køber din pakkerejse hos Øster Lindet Rejse er du altid dækket af rejsegarantifonden ligesom vi er medlem af Danmarks rejsebureauforening. Din garanti for et seriøst produkt.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Fakta Lido di Jesolo

Fakta Lido di Jesolo

 

Korte fakta om Italien

 

Areal Italien 301.245 km2
Indbyggere Italien Ca. 58 mio.
Religion 99% katolikker
Sprog Italiensk
El 220 V
Valuta Euro (EUR)
Tidsforskel Ingen
Tlf. til Danmark 0045 + abn. nr
Tlf. til Italien 0039 + område nr. + abn, nr.


Strandene ved Lido di Jesolo
Strandene er fantastiske med fintkornet sand. De er børnevenlige og lavvandede et godt stykke ud. Hoteller og lejligheder har eget strandafsnit med tilhørende parasoller og liggestole. Bemærk at stranden de seneste par år er blevet endnu bredere end tidligere med flot promenade.

Mad og drikke
ved Lido di Jesolo
Vi er i Italien, og nøgleordene for mad er "pasta og pizza". På hotellerne er forretten udover pasta ofte en suppe. Langs gågaden er der et hav af gode spisesteder, og en let frokost med øl koster ca. 65-80 kr., mens en almindelig aftenmenu kan fås for ca. 100-130 kr. Skal det være lidt finere og særpræget, er priserne oppe på ca. 200 kr.

Shopping ved Lido di Jesolo
Italien er trendsætter inden for mode. Også Lido di Jesolo og Bibione byder på smart og lækkert tøj - og ikke mindst sko. Priserne er som i Danmark, og tøjstørrelsen er lidt mindre.

Børn ved Lido di Jesolo
Vi anbefaler hotel Frank og hotel Bolivar til børnefamilierne i Jesolo. Her er gode faciliteter til børnene og plads til at tumle. Generelt er Lido di Jesolo fantastisk velegnet til børn grundet de perfekte strand- og badeforhold samt den bilfrie gågade om aftenen. Som afveksling til strandlivet kan en dag i et vandland anbefales. Bemærk at de fleste hoteller har obligatorisk tillæg for babyseng.

Aftenliv ved Lido di Jesolo
På den lange og atmosfærefyldte strøggade i Jesolo er der et hav af fortovscaféer, butikker og isbarer, hvor du finder de skønneste is. Dertil kommer et utal af små barer med storcharmerende italienske bartjenere. For de yngre anbefales byens mange diskoteker.

Transport ved Lido di Jesolo
Bus og skib afgår til Venedig hver halve time fra tidlig morgen til sen aften fra Punta Sabbione. Turen tager 30 min. Langs den lange strand i Lido di Jesolo kører der busser fra Punta Sabbione via Cavallino til Lido di Jesolo

Øster Lindet Service ved Lido di Jesolo
Opholdet er på egen hånd.

Udflugter ved Lido di Jesolo

 • VENEDIG:En fantastisk by på alle måder. Et ”must” hvis ikke man har været der. Pris ca. Kr. 360,-
 • BÅDTUR TIL 2 ØER: Besøg de 2 farverige øer i lagunen til Venedig. Pris ca. Kr.230,-.
 • VERONA/GARDASØEN: Smuk natur og besøg i Romeo og Julies hjemby. Pris ca. Kr. 310,-
 • AQUALANDIA: Stort vandland. Pris ca. Kr. 160,-.

Der tilbydes også andre udflugter afhængig af sæson, ligesom det er muligt at leje bil.

 

Ferieområdet Lido di Jesolo

Ferieområdet Lido di Jesolo

Lido di Jesolo

Lido di Jesolo er kendt som det populære ferieområde ved den italienske nordkyst tæt ved Venedig. Her ligger den ene velkendte ferieby efter den anden og oser af charme, direkte ud til det skønne Adriaterhav med den flotte og børnevenlige sandstrand. Bag strandpromenaden ligger de livlige gader med barer og restauranter i hobetal, som hver aften forvandles til et fristende indkøbsparadis med masser af små fortovscaféer.  Byen syder af atmosfære og er indbegrebet af ægte familieferie, hvor hovedgaden om aftenen omdannes til en lang bilfri gågade.

Stranden er vidunderlig - 15 km lang med det fineste gyldenhvide sand lige så langt øjet rækker. Badevandet hører til Europas mest børnevenlige. Traditionen byder at alle hoteller har eget strandafsnit med liggestole. Lido di Jesolo er stedet, hvor man i høj grad benytter den skønne strand og strandpromenaden. Mindre end en times sejlads fra Jesolos strande, ligger turistmagneten Venedig med sine spændende kulturudbud. Vi er ikke i tvivl - skal det være børnenes ferie, så er Lido di Jesolo en sikker vinder.

Lido di Jesolo er ægte daseferie, med de perfekte rammer for børn. Solen står højt på himlen dag efter dag, stranden er blandt de mest eftertragtede og stemningen i natten er italiensk charme, krydret med sydlandsk romantik. Med andre ord, er dette sommerferie i ordets bogstaveligste forstand.

Byen ligger ud til Adriaterhavet, kun 30 km. fra Venedig. Den 16 kilometer lange fintkornede sandstrand er det store trækplaster og er på det seneste udvidet med en flot promenade. Parallel med stranden ligger hovedgaden, som om aftenen forvandles til én stor gågade med en livlig og hyggelig atmosfære. Her er et uoverskueligt antal af fristende butikker, små hyggelige caféer og romantiske restauranter. Ligeledes er der barer i hobetal, alt sammen kombineret med den perfekte feriestemning. Og husk så, at hoteller og lejligheder stort set alle sammen, har gratis liggestole og parasoller på stranden.

Hotel

Hotel Bolivar, Lido di Jesolo

Hotel Bolivar, Lido di Jesolo

Godt 3-stjernet hotel med central beliggenhed i Jesolos vestlige del. Et klassisk italiensk badehotel, hvor værtsfamilien selv er med til at servicere sine gæster og gør det ti...
Hotel Frank, Lido di Jesolo

Hotel Frank, Lido di Jesolo

Hotel Frank er skønt beliggende midt i Lido di Jesolo. Det er løbende blevet renoveret de seneste par år og mangler kun få detaljer, for at opnå&nbs...
Hotel American, Lido di Jesolo

Hotel American, Lido di Jesolo

Et dejligt hotel næsten overfor stranden. Hotellet er løbende blevet renoveret inden for de senere år. Et klassisk 3-stjernet strandhotel, hvor du kan forvente en glad feriestemning...
Hotel Helios, Lido di Jesolo

Hotel Helios, Lido di Jesolo

Et rigtig flot og gennemført hotel, der har præcis hvad det skal have og så lidt mere. Et eksempel kunne være undervandsmassage, gratis lån af cykler, gratis solstole og...
Hotel Le Soleil, Lido di Jesolo

Hotel Le Soleil, Lido di Jesolo

Luksushotel direkte på stranden. Hvis du rigtig vil forkæle dig selv i ferien, er dette hotel det helt rigtige valg! Perfekt beliggenhed og perfekt service! Indretningen er varm, moderne, maritim og e...
Hotel London, Lido di Jesolo

Hotel London, Lido di Jesolo

Fremragende hotel direkte på en lækker strand. Et 3-stjernet superior hotel, som vi har givet en kategori 3+, idet kvaliteten er fantastisk høj. Den unikke beliggenhed direkte p&ari...
Hotel Miami, Lido di Jesolo

Hotel Miami, Lido di Jesolo

Hotels Miami ligger 200m fra stranden, ved siden af den populære Piazza Aurora. Lille nydeligt hotel som byder på udendørs swimmingpool med solterrasse. Hotellet har eget ...