Hotel Miami, Calella (Hotelklasse: 3 stjerner)

Tag ned på et rigtigt familie hotel, hvor der er plads til alle. Hotel Miami er for mange danskere et velkendt og eftertragtet hotel med en central beliggenhed tæt på stranden og nattelivet. Her er en god og behagelig atmosfære, en dejlig have med et hyggeligt poolområde, pæne og nydelige opholdssaloner med bar samt tv-lokale med storskærm. I højsæsonen er der miniklub med vandaktiviteter og børnedisko. For det ældre publikum vil der også være underholding med flamenco-dans, trylleshows og meget mere! Et hotel der byder på alt, hvad en familie har brug for.  

Bagagen skal bæres ca. 75 m ved ankomst og afrejse. Personalet er meget venligt og prisen taget i betragtning, får man her rigtig meget for pengene. Opholdet fås både med morgenmad og halvpension.

Beliggenhed
Hotel Miami ligger midt i Calellas gamle bydel i rolige omgivelser tæt ved centrum, strand og indkøbsmuligheder. Sidegaden, der fører de 150 m ned til centrum, har et par af byens bedste spisesteder.

Forplejning
Buffetrestaurant på hotellet

Værelserne
Dobbeltværelser og 3-sengsværelser, alle med balkon og udsigt til poolen, tv og aircondition. Lokalskat 1 euro pr. nat for personer over 16 år, skal betales direkte til hotellet.

Attribut

Strand 200 m
Centrum 100 m
Indkøb 50 m
Etager 6
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Lille
Wellness Nej
Legeplads Minibørn
Parkering Ja, mod tillæg
Internet Gratis i receptionen