Hotel Excelsior, Dubrovnik (Hotelklasse: 5 stjerner)

Direkte ud til vandet og med udsigt over både Adriaterhavet og DUBROVNIKS gamle bydel.


Ved første øjekast gør 5* hotel Excelsior ikke meget væsen af sig. Til gengæld får beliggenheden dig til at tabe pusten. Mere spektakulært bliver det ikke! Hotellet byder på en fejlfri service og en berømt historie med kongelige og verdensstjerner som gæster. Den tidligere kongelige villa blev bygget i 1913 og drager fuld fordel af den smukke vestvendte udsigt over den gamle bydel. Hotellet har den mest misundelsesværdige placering i byen - kun fem minutters gang fra de middelalderlige fæstningsmure. Med sin prestigefyldte beliggenhed fremviser Hotel Excelsior sin renoverede storhed som et af de mest overdådige hoteller i Dubrovnik.
 
Hotellet har altid budt på berømte gæster, herunder dronning Elizabeth II og Elizabeth Taylor. Først når du bor på stedet, forstår du til fulde den enestående beliggenhed og kan sætte pris på omgivelsernes pragt: De rolige haver som du kan spadsere i, den smukke strand lige i nærheden og hotellets tre restauranter, som alle har en spektakulær udsigt over Adriaterhavet. Der serveres moderne middelhavsretter på den elegante restaurant Sensus. Strandrestauranten Prora kan tilbyde friske fiske- og skaldyrsretter, mens der serveres snacks på pianobaren Abakus.
 
Selvfølgelig er der også en indendørs swimmingpool, en glamourøs spa og et fitnesscenter. Wellness-området, som er på 850 m2, omfatter indendørs ferskvandspool, 2 spabade og saunaer. Fra spaen er der direkte adgang til hotellets strand.
 
Mange af hotellets 158 værelser ligger roligt og har en storslået udsigt over havet og Dubrovniks gamle bydel. Alle er stilfuldt indrettet og byder dig velkommen med en kombination af naturfarvede nuancer, mørke træmøbler, håndplukket tilbehør og avanceret teknologi for at give en ”dit hjem væk fra hjemmet” -følelse.  Alle værelser har aircondition, tv, minibar og safebox. Hvert værelse har nøje udvalgte detaljer såsom lyse egetræsgulve, specialfremstillede møbler, moderne tæpper og dobbeltvævet uldsengetæppe. Hotellets værelser er fordelt i den oprindelige bygning Villa Odak fra 1913 og den mere moderne fløj "The Tower". Classic værelser er hotellets billigste værelser - pæne men uden havudsigt. Superior værelser er med havudsigt, mens Deluxe værelser både har havudsigt og balkon. Dertil kommer en række forskellige suiter, som typisk er både større og med flere faciliteter.
 
Der er fri wi-fi på hotellet.  Hotel Excelsior Dubrovnik er som et ikonisk vartegnshotel for byen.

Attribut

Strand 200m
Centrum 500m
Værelser/lejl. 158
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja, indendørs
Børnepool Nej
Wellness Ja
Legeplads Nej
Parkering Ja
Internet Ja