Miami Park Aparthotel, Calella (Hotelklasse: 3+ stjerner)

Miami Park er et herligt lejlighedskompleks med en hyggelig og afslappet atmosfære. Hotellet har en skøn beliggenhed i den charmerende kystby og ligger blot en kort gåtur fra de brede sandstrande. Personalet er venligt og har efterhånden været der i mange år. Vil I ud og se jer omkring, er de meget behjælpelige med at booke forskellige udflugter og vandsportsaktiviteter. Mange gæster kommer tilbage hertil år efter år og bor her flere uger ad gangen - bedre anbefaling fås vel ikke! Der er en hyggelig snackbar, tv-stue med storskærm samt et dejligt poolområde med liggestole. Dertil kommer et nydeligt overdækket område med udendørs servering. Internet med kabel er tilgængeligt på offentlige områder (tillæg). Der er underholdning flere gange ugentlig. Bagagen skal bæres 75 m ved ankomst og afrejse. Overfor Miami Park findes parkeringskælder mod betaling. Opholdet er uden pension.

Beliggenhed
Apartment Miami og Hotel Miami ligger midt i Calellas gamle bydel i rolige omgivelser tæt ved centrum, strand og indkøbsmuligheder.
 

Forplejning
På hotellet vil der være mulighed for buffet og a la carte-menu.

Lejlighederne
Alle lejligheder har aircondition, sat-tv, wifi, telefon og hårtørrer. Dertil kommer minikøkken med 2 kogeplader, køleskab og mikroovn.

 • Family Room, 1 sovevær.
  35 m2 for 2-4 personer med balkon mod byen. Separat soverum med dobbeltseng samt sovesofa til 2 personer. 
 • Family Room, 2 sovevær.
  45 m2 for 4-6 personer med balkon mod byen. To separate soverum med hver en dobbeltseng (1 stor og 1 lille) samt sovesofa til 2 personer.
 • Junior Suite
  40 m2 for 2-4 personer med balkon/terrasse mod poolen. Et soverum med 2 enkeltsenge adskilt fra opholdsområde af en skydedør. I opholdsrummet er der en sovesofa til 2 personer. 
 • Junior Suite Superior
  30 m2 for 2-4 personer med tagterrasse på 15 m2 mod poolen. Et soverum med dobbeltseng adskilt fra opholdsområde af en skydedør. I opholdsrummet er der en sovesofa til 2 personer. 

Medbring viskestykker og håndklæder. Slutrengøring er inklusiv. Depositum 150 euro betales på stedet ved ankomst. Lokalskat 0,50 euro pr. nat for personer over 16 år skal betales direkte til hotellet. 

Attribut

Strand 300 m
Centrum 100 m
Indkøb 50 m
Etager 4
Værelser/lejl. Lejligheder
Elevator Ja
Bar Ja
Pool Ja
Børnepool Lille
Wellness Nej
Legeplads Ja
Parkering Ja, tillæg
Internet Ja