Rejsemål Golf

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Golfrejser til Malaysia

Malaysia har så meget at byde på og kun så få kender landets store rigdomme i både natur, smukke strande og spændende kultur. Dertil kommer at landet prydes med mere end 200 golfbaner og der er mange muligheder for at lave en spændende ferie hvor golfspillet kombineres med storbyoplevelser, unik natur og afslappende eksotisk strandferie. Lad os vise dig hvad Malaysia kan.Læs mere »

Golfrejser til Mauritius

Mauritius er et paradis - ikke mindst for golfspillere. Øen, der ligger midt i det Indiske Ocean, byder på verdensklasse baner, som får selv de mest kræsne golfentusiaster til at klappe i hænderne. Dette krydres med de smukkeste strande, azurblå badevand, et multietnisk samfund med en storsmilende befolkning og et spændende køkken med kreolske retter og hjemmelavet vanilierom. Der er noget at glæde sig til.Læs mere »

Golfrejser til Spanien

Spanien er måske Europas største golfland. Her finder man ikke kun nogle af Europas flotteste baner - de ligger også side om side som perler på en snor. Med mere end 7000 baner er der nok at vælge imellem - og vi danskere har for vane at vælge de allerbedste når vi nu aligevel rejser efter det. Det gode ved Spanien er at i her varer golfsæsonen året rundt og der går masser af fly til gode priser.  Læs mere »