Khao Lak - Thailand

Khao Lak er smukt beliggende ud til de idylliske hvide palmestrande på Thailands vestkyst ca. en times kørsel nord for Phuket. Langs kysten ligger den ene lille ferieby efter den anden, som hver især byder på shopping og hyggelige restauranter. Hovedbyen hedder Khao Lak og er den største af de små feriebyer - her er udvalget af det hele lidt større. Her finder du også området natmarked hvor det er ganske sjove at handle lidt. Det er nemt at komme til Khao Lak fra alle de små byer med en lille tuk-tuk eller taxi. Prisen er meget overkommerlig selvom man bor 10-15 km fra byen. 

Selve Khao Lak er en del af et vidunderligt nationalparkområde. Udover at være kendt for sine kilometerlange hvide palmefyldte strande så ligger der i baglandet et spændende regnskovsområde som absolut også er et besøg værd. Strandene ved Khao Lak er smuk og fredelig med en håndfuld strandrestauranter. En skøn gåtur på en halv times tid bringer dig til en af nabostranden som også kan byde på beachbarer og flotte udsigter.

Området byder på gode muligheder for at tage på udflugt. Tag for eksempel en båd til Koh Similan, den lille øgruppe, som ligger lige ud for kysten for at opleve de farverige koralrev. Hvis du er heldig, kan du se både havskildpadder, rokker, blæksprutter og en masse forskellige, farverige fisk. Eller tage en tuk-tuk til et af områdets vandfald: Nam Tok Tone Prai eller Nam Tok Lampi. Rejsemålet er omkranset af nationalparkens tropiske regnskov. Skal der ske lidt mere er der en god times kørsel til Patong på halvøen Phuket. Her er shopping i rå mængder ligesom udvalget af barer og restauranter er i overflod. 

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Hotel

Apsara Beachfront Resort & Villa, Khao Lak

Apsara Beachfront Resort & Villa, Khao Lak

Apsara Beachfront Resort & Villa ligger på den dejlilge sandstrand Pakarang og byder på et væld af spa-, spise- og fritidsfaciliteter i rolige, romantiske og uspolerede omgivelse...
The Waters Khao Lak by Katathani, Khao Lak

The Waters Khao Lak by Katathani, Khao Lak

The Waters Khao Lak Katathani er et stilrent og elegant boutiquehotel - særlig velegnet til voksne. Hotellet er bygget i moderne designstil og ligger få min gang fra både strand...