The Z Hotel, Zanzibar (Hotelklasse: 4 stjerner)

Super lækkert boutiquestyle hotel beliggende på øens smukkeste strand i Nungwi. Her er kælet for detaljerne og stedet oser af god stemning. Her er knap 50 værelser og hotellet er efter vores mening klart det bedste i området. Det henvender sig til voksne og frabeder sig børn under 12 år. Det gvier en god og rolig atmosfære. Stilen er et mix af moderne italiens design og afrikansk chic charme. Mange af de rustikke møbler er fremstillet af træ fra kokuspalmer og lavet af lokale håndværkere, mens stoffet er lækkert bomuld med afrikanske mønstre. Hotellet har også en god, stor ”Infinity-pool”, hvor du har direkte udsigt over havet. Fra den store stolterrasser går trapperne ned til stranden. Her får du kridthvidt sand, turkisblåt hav og et farvestrålende lokalt liv. Den bedste strand på øen - og flere gange kåret som en af verdens bedste strande. 

Den elegante strand strækker sig flere kilometer i begge retninger med enkelte store klipper ud i vandet. Langs med stranden til begge sider ligger små lokale og autentiske beachbarer, mindre restauranter og mulighed for at shoppe på det lokale marked. Foran hotellet er der liggestole og ved aftenlavvande dækkes der om aftenen op til "dinner on the beach". Fra stranden er der gode muligheder for sunset drinks, sejlture, dykker og snorkleture mv.

Cinnamon & Rooftop bar finder du fordelt på to etager. Her kan du nyde god mad og lækre drinks til en udsigt man kun kan drømme om. Restauranten serverer flere klassiske assiatiske retter men også simpelt mad som vi kender herfra vesten. På hotellet er det muligt at deltage i Open Air Yoga og Jungle gym. Her er alt hvad du skal bruge for en perfekt ferie, kombineret med velvære og afslapning.

Værelserne er lækre - indrettet med en stilsikker hånd og oser af charme - store senge med sengetøj af blødt egyptisk bomuld, fladskærm og docking station til IPod. Trækker I gardinerne til side, er der glas fra gulv til loft, så I kan nyde den imponerende udsigt fra sengen. På alle værelser er der privat balkon med panorama havudsigt. Værelserne er opdelt i 5 kategorier, fælles for alle er at de er indrettet med alle internationale faciliteter som aircondition, safebox, sat tv samt balkon eller terrasse. Opholdet er med morgenmad.

På Zanzibars østkyst gør tidevandet, at der er tidspunkter hver dag, hvor man ikke kan bade. Men her ved Nungwi mærkes tidevandet mindre, så du kan bade i havet det meste af dagen - og dertil kommer poolen....

Se utube film af hotellet
 

Attribut

Pension Morgenmad
Centrum 1 km
Internet Gratis wi-fi
Parkering Ja
Restaurant Ja
Wellness Ja
Børnepool Ja
Pool 1 stk
Bar Ja