Hotel RIU Jambo, Zanzibar (Hotelklasse: 4 stjerner)

Stort og eksklusivt resort med et kæmpe udvalg af muligheder. Hotellet er helt nyt og åbnet i juni 2022. Det ligger direkte ud til den mest populære og flotteste af alle strande på øen – Nungwi Beach på nordkysten. Den elegante strand strækker sig flere kilometer i begge retninger med enkelte store klipper ud i vandet. Et par hundrede meter nede ad stranden til begge sider ligger små lokale og autentiske beachbarer og mindre restauranter.Hotellet er bygget i moderne og elegant beachstyle med et afrikansk twist. Stor åben lobby med Karibu Lobby bar. Hotellet byder på 4 fortræffelige pools, hvoraf én har bar i poolen (Hakuna Matata bar - kun for voksne). Rundt om alle pools er der solsenge med parasoller og håndklædeservice.

Ægte ferie byder også på lækker mad og RIU Jambo byder på hele 4 restauranter – Maisha er hovedrestaurant med buffet og terrasse – Yunnan er asiatisk – Kulinarium er en gourmetrestaurant beliggende på pæle over havet – Il Panzotto er italiensk ligeledes med udsigt over havet. Udover de 2 nævnte barer er der yderligere 3 – Bongo Flava Loungebar med terrasse – Rafiki snack- og beachbar – Bahari Bar over vandet. Til børnene er der separat pool og Kids Club. For de aktive er der paddleboarding, cykelbåde, kajakroning, dykning samt fitnesscenter. I Renova Spa kan I få kroppen trimmet med massage og lign.  Hotellet arrangerer flere gange ugentlig underholdning og musik. Meget flotte værelser på godt 30m2 indrettet med alle internationale faciliteter som aircondition, safebox, køleskab, kedel, sat tv samt balkon eller terrasse. Opholdet er med ALL INCLUSIVE.

ALL INKLUSIVE
Dette er med i prisen og gælder 24 timer i døgnet
Dette gælder til morgenbuffet, frokost som buffet eller lette retter samt aftensmad som buffet med ”live cooking”. Der er også mulighed for at benytte de øvrige restauranter som a la carte – her kræves reservation. Dertil kommer alt snack og et kæmpe udvalg af drikkevarer.
Bemærk gæster med All inclusive får et armbånd, som skal bæres.

BEMÆRK
Mange billeder er modelbilleder da hotellet først åbner d. 1. juni 2022.

Attribut

Pension All inclusive
Centrum 3 km
Internet Gratis wi-fi
Parkering Ja
Restaurant Ja
Wellness Ja
Børnepool Ja
Pool 4 stk
Bar Ja