Golfrejser til Malaysia

Malaysia har så meget at byde på og kun så få kender landets store rigdomme i både natur, smukke strande og spændende kultur. Dertil kommer at landet prydes med mere end 200 golfbaner og der er mange muligheder for at lave en spændende ferie hvor golfspillet kombineres med storbyoplevelser, unik natur og afslappende eksotisk strandferie. Lad os vise dig hvad Malaysia kan.

Malaysia - 12 dg / 10 nt i Kuala Lumpur

Golfrejse: Kuala Lumpur Rundt om Kuala Lumpur ligger ikke mindre end 47 golfbaner - hvoraf de 7 baner er på listen over Malaysias bedste. Derfor er den hyggelige by et naturligt valg for en golfrejse. Det gælder i særlig grad denne tur, hvor vi skal spille på de allerbedste baner, mens vi forkæler os selv med lækre hoteller. Først 5 dg i centrum af byen som er yderst indbydende og byder på lækre områder med restauranter, shopping etc. Herefter flytter vi udenfor centrum i 5 dage og bor på 2 glimrende resorts ....Læs mere »

Malaysia - 15 dg / 13 nt i Kuala Lumpur og Langkawi

Golfrejse: Kuala Lumpur & Langkawi En skøn og luksuriøs kombinationsrejse. Spil eksklusiv golf i og omkring Kuala Lumpur hvor ikke mindre  end 47 golfbaner lurer - heraf er de 7 på listen over Malaysias bedste. Herefter nydes en skøn uge i paradis på ferieøen Langkawi. Også her forkæles du med golf på eksklusive Els Club mens der også er tid til at nyde solen, stranden og det azurblå hav. Turen krydres med regnskovsoplever, fantastisk mad og flotte solnedgange. Vi bor 4 nt i Kuala ....Læs mere »