Den store Burmarejse, Burma

Åbn op for skattekisten og tag med på eventyr til magiske Burma. Forude venter 2 uger med minder du sent vil glemme. Landet er vitterligt et af de absolut bedste oplevelseslande i verden i øjeblikket og endnu har kun de få haft chancen for at opleve det.  
 
Vi skal på den helt store rundtur i Burma….   Ikke den velkendte trekanstrute, som de fleste turister oplever.  Vi skal have sjælen ind under huden og rejser ad bagveje hvor kun de færreste kommer samtidig med vi har god tid til fantastiske klassikere som Bagans tempelslette og Inle-søens forunderlige kultur. 
 
Vi skal mærke landets spirituelle stemning og se den ubeskrivelig smukke natur mens vi hører om Burmas dramatiske historie. Landet  er som en fryd for øjet og der er alle gode grunde til at tabe pusten. Bjerglandsbyerne med Shan-folket, Munkene i mørkerøde klæder, de gyldne pagoder i den frodige natur, de charmerende  kolonitidsbygninger, farverige markeder etc. Overalt finder man et unikt billede som printer sig fast på nethinden.
 
Men det er menneskerne I vil huske. De glade børn som storsmilende hilser på fremmede mens de råber ³minglabar” (velkommen) og de voksne folks ubeskrivelige generøse gæstfrihed. Det folk der til trods for årtier med militærdiktatur og tortur, oprigtigt virker glade og med en ægte tro på fremtiden. Det er her Burma rammer helt ind i jeres hjerter.
 
En sjælden unik oplevelse!

Kort dagsprogram

Dag 1: Fly fra København - 1 stop.
Dag 2: Ankomst til Yangon og byrundtur i Yangon
Dag 3: Dagen fri. Tilkøb: Circle Train &kolonitidens i Yangon.
Dag 4: Fly til Heho. Se Pindaya grotter og vue. Nyde Kalaw
Dag 5: Trekking ved Kalaw. Evt. tilkøb: Elefant Camp i Junglen
Dag 6: Dagen fri ved Inle Lake. Tilkøb: Inle Lakes forunderlige verden.
Dag 7: Fly til Lashio og se bjerge i Shan Staten ved Hsipaw
Dag 8: Trekking ved Hsipaw. Tilkøb: Minoriteter i Shan Staten
Dag 9: Flot køretur ned fra bjerget og med gl. bumletog over Godeik broen. Fortsætte til Pyin OoLwin
Dag 10: Byrundtur og besøg ved vandfald i Pyin Oo Lwin. Eftermiddag verdens længste træbro v/Mandalay
Dag 11: Dagen fri. TIlkøb: Klassiske højdepunkter omkring Mandalay
Dag 12: Flodcruise på Ayerwaddy floden fra Mandalay til Bagan
Dag 13: Heldagsudflugt på tempelsletten i Bagan
Dag 14: Dagen fri. TIlkøb: Luftballon over Bagan.
Dag 15: Fly til Yangon. Afslapning v/Kandawgy Lake og shopping. Aftenfly til DK
Dag 16: Hjemme igen.

Praktisk informationer

Burma har ikke helt så stort et udvalg af hoteller, men vi har håndplukket de hyggeligste og mest charmerende steder i hver kategori. Ude på lan-det er det generelt byens bedste indkvartering.

Tempoet er langt hen ad vejen dit eget, og der er tid til både at slappe af kombineret med at tage på oplevelser i det eventyrlige land. Hvor travlt i vil have afhænger af hvor mange ekstra udflugter i ønsker ....

Visum: Der kræves visum til Burma. Dette kan søges online som eVisa - klik. Prisen er ca. 50 dollars og visum gælder i 3 mdr. Fra udstedelsesdatoen. Med dette visum kan du opholde dig 28 dage i Burma.

Hele rejsen er tilrettelagt hjemmefra og I skal blot pakke kufferten og være klar i lufthavnen.

Små grupper: Vi laver rejserne på individuel basis med små grupper på mellem 4 og 16 personer. På den måde kan vi garantere høj kvalitet til alle.

Klima: Myanmar har tropisk monsunklima, og der er derfor varmt hele året. Den køligste og behageligste tid at besøge Myanmar er fra midt i oktober frem til slutningen af april. Regntiden er fra maj til først i oktober. Bemærk dog at nattemperaturerne i bjergene kan byde på køligt vejr, så det anbefales også at medbringe en varm trøje..

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Program

DAG 01:     AFREJSE TIL BURMA (Myanmar)

Der er afrejse fra København mod Yangon (tidl. Rangoon) midt på eftermiddagen med Thai Airways - via Bangkok.

DAG 02:     SIGHTSEEING I YANGON

Ankomst til Yangon ca. kl. 08.50. I ankomsthallen modtages i af vores lokale guide som byder velkommen og sørger for i kommer til hotellet. Der er ca. 1 times kørsel fra lufthavnen til Yangon centrum. Såfremt det er muligt får I straks værelserne hvorefter der vil være et par timers tid til at slappe af inden vi skal på byrundtur. Alternativt - hvis værelserne ikke er klar, så kører vi direkte på byrundtur og kommer tilbage til hotellet midt på eftermiddagen for check in.

Byrundturen vil byde på downtown området med de flotte kolonitidsbygninger samt den berømte Sule Pagode. Vi skal indsnuse byens atmosfære og vænne os til varmen. Turen fortsætter videre mod floden hvor vi skal se River Art Gallery, som byder på de første indkøbsmuligheder. Turen slutter med besøget i Shwedagon Pagoda – byens fantastiske varetegn og landets stolthed. Den kæmpe, guldbelagte pagode emmer af liv og spirituel stemning. Det skal I opleve nu. Er der tid, så kan det anbefales at blive ved pagoden og opleve solnedgangen. Det er et ubeskriveligt syn.

DAG 03:     YANGON

Morgenmad på hotellet.
Hele dagen er fri til oplevelser på egen hånd i Yangon og omegn.

Der er mulighed for tilkøb af heldagudflugten "Circle Train & Kolonitiden i Yangon"
En interessant tur som viser dig en mere skæv vinkel på byen - steder som man ikke sådan lige selv finder.

DAG 04:     De første oplevelser i Shan provinsens sydlige del

Morgenmad på hotellet. Herefter går det mod lufthavnen hvor vi skal med indenrigsfly fra Yangon til Heho – 1 time. 

Ved ankomst til Heho er i også ankommet til den sydlige del af Shan Staten. Vi tager vejen i retning mod Pindaya. En ujævn og bumlet vej...igennem et skønt landskab. Efter en times tid er vi fremme ved Pindaya Grotten også kaldet “de 8000 buddhaers grotte”. De som synes den overdækkede gangsti med den smukke udsigt, er en hård nyser kan vælge at tage elevatoren til toppen - næsten. De sidste trin til grotten burde alle kunne klare selv. Grotten med de mange Buddha figurer er overvældende og udsigten fra toppen er formidabel. Der er tid til at gå lidt omkring inden det går videre mod den Britiske Hillstation Kalaw.

Undervejs gør vi et par spændende stop i baglandet. Der er bl.a. tid til en lokal frokost (ekskl) og et besøg i et arbej- dende værksted hvor de store flotte traditionelle paraplyer produceres.

Sidst på dagen er vi fremme i Kalaw – centrum for trekking i området. Byen ligger i den friske bjergluft i 1320m højde. Kalaw er en pudsig lille by, som har karakter af en europæisk alpelandsby. Her er kølige nætter, pinjeskove og arkitektur, som leder tankerne hen på Alperne. Byen er lille og alle butik- ker, restauranter mv. er i gå-afstand fra det centrale marked ved templet.

DAG 05:     BETAGENDE TREKKING eLL. ELEFANT SPA CAMP

Morgenmad på hotellet. Dagen er fri til oplevelser på egen hånd i Kalaw omegn. Er man til trekking så finder du næppe et mere fremragende udgangspunkt. Lokalguiden kan anbefale et par interessante ruter på et par timer for de om har lyst til det. Disse en-dagsture fra Kalaw kan gøres uden guide og byder på magiske øjeblikke i et eventyrlig og smukt landskab. Den dejlige friske bjergluft er også velkommen efter et par dage i storbyen.

Der er også mulighed for tilkøb af heldagudflugt til "Elefant Camp i junglen". En camp for pensionerede elefanter som forkæles og plejes med bad og spa. Elefantridning er ikke en del af turen af hensyn til dyrevelfærd, men alligevel er vi med til det hele og helt tæt på dette enorme og kærlige dyr.
Sidst på eftermiddagen kører vi til Inle Lake – ca. 90 min.

DAG 06:     En dag på inle-søen

Dejlig morgenbuffet på hotellet. Herefter er dagen fri til egne oplevelser. Hvad enten i ønsker at tilkøbe vores tur ud på Inlesøen eller I vil være på egen hånd, så anbefaler vi at bruge dagen til at opleve livet på Inle Lake – det er en af turens højdepunkter.

Vælger i en tur på egen hånd så vær lidt selektiv i jeres valg. 

Vi kan varmt anbefale vores egen tur hvor der er taget hensyn til små grupper, et lækkert og roligt sted til frokost og en fuld dag på søen inkl. solnedgang. Udflugten hedder  "Inle Lakes forunderlige verden". 

DAG 07:     VELKOMMEN Til nordlige SHAN Provins

Morgenmad på hotellet. Herefter afgang mod Heho lufthavn hvorfra vi flyver 1 time til Lashio.

Vi lander over middag og befinder os nu i den nordlige del af Shan Provinsen i et fantastisk smukt naturområde. Vi kører 2 timer mod syd til den hyggelige bjerglandsby Hsipaw. Byen er udgangspunkt for spændende markedsbesøg og enestående vandreture i bjergene med besøg i endnu mindre landsbyer og hos etniske stammer. Efter ankomst er eftermiddagen fri. Tag evt. en slentretur i den lille maleriske by og nyd stemningen, det langsomme tempo og minoriteternes spændende kultur. Afslut dagen med en panoramisk solnedgang fra toppen af Sunset Hill.

DAg 08:     HSIPAW

Morgenmad på hotellet. Dagen er fri til oplevelser på egen hånd. Bjerglandsbyen Hsipaw ligger måske i Burmas smukkeste natur. Mange mennesker finder byens tilbagestående stemning og spændende historie som royal shan landsby så meget af en attraktion at de har lyst til blive nogle ekstra dage i området. 

Det er nemt at bevæge sig rundt på de støvede grusveje og de smalle stier. Skal i lidt længere væk for at se det betagende område så anbefales det at leje en lokal guide da der ikke er nogen form for skiltning. En anden mulighed er at deltage i udflugten "Minoriteter i Shan Staten". 

Dag 09:     Med Bumletog over Godeik broen

Vi starter dagen med en malerisk køretur gennem bjergene med den mest fantastiske udsigt. Det går ad små snørklede veje hvor selv få lastbiler er i stand til at lave trafikkaos. Turen er på 60 km men tager knap 2 timer. Vel fremme i Naung Pein skal vi med det lokale bumletog – ud på en storslået og spændende togtur med lokale og turister i en blanding. Inden afgang er der tid til en enkel frokost - en traditionel Shan Nuddle Menu.

Herefter stiger vi ombord i det gamle tog. Luksus på turen er en mangelvare, men udsigten er mageløs. Medbring lidt snack du kan guffe mens du nyder det pragfulde landskab som glider forbi. Snart er det bananplantager og appelsinlunde og snart er det små bjerglandsbyer og vilde bjerglandskaber. Undervejs passeres Gokteik viadukten – en fantastisk stålkonstruktion over en 300m høj kløft med en flod i bunden. Det giver et gisp i maven når broen passeres. Midt ude på broen virker den ellers imponerende konstruktion pludselig som et skrøbeligt tændstikkebyggeri. Det tager 5-6 svimlende og åndeløse minutter at krydse broen. Herefter er man helt ør af den betagende oplevelse.

Sidst på dagen er vi fremme i den hyggelige kolonitidsbyen Pyin Oo Lwin.

Dag 10:     Indhentet af kolonitien

Morgenmad på hotellet. Dagen starter med en tur rundt i den britiske kolonitidsby Pyin Oo Lwin og et spændende besøg på det lokale marked. Vi ser mange flotte Victorianske huse fra forgangen tid. Dagen fortsætter til det fotogene Pwekauk vandfald i udkanten af byen. Et smukt og frodigt naturområde. Vel tilbage i den lille by er der tid til et nyde de mange træer og blomster fra hele verden i landets flotteste botaniske have. Mange af planterne er importeret af englænderne og haven er anlagt som en kopi af London kew Garden.

Efter frokost (ekskl) kører vi til den gamle kongeby Mandalay - 2 timers kørsel.

Eftermiddagen byder Burmas gamle hovedstad Am- arapura velkommen. Vel ankommet i Amarapura er der tid til besøg på en ægte silkefabrik som er en af områdets specialiteter – og måske lidt shopping. Ved solnedgang er vi fremme ved verdens længste træbro “U Bein Bridge” hvor du kan fange de smuk- keste “kodak–moments” mens solen er på vej ned. One of those moments.....

Dag 11:     Mandalay

Mandalay er Burmas næststørste by - og i princippet ikke nogen skønhed. Byens palads og de mange stupaer blev total ødelagt under 2. verdenskrig. Genopbygningen har handlet mere om handel og praktiske valg end om æstetiske og smukke valg. Til gengæld ligger der en overflod af attraktioner i nærområdet samtidig med at byens forretningsmæssige status er resulteret i et godt shoppingområde og mange fine og decideret moderne restauranter. Udnyt dette. Dagen er fri til oplevelser på egen hånd.

Har i ikke jeres egen plan så tilbyder vi udflugten "Klassiske Højdepunkter omkring Mandalay".

Dag 12:     På Ayerwaddy floden til Bagan

En tidlig morgenbuffet på hotellet. Vi forlader Mandalay ad vandvejen. En kort køretur til havnen, hvor vi går ombord på flodbåden der sejler til Bagan. Ayerwaddy floden er Burmas livsnerve som skærer tværs gennem landet. Vores båd sejler i roligt tempo ned ad floden og der er god tid til at nyde landskabet som vi passerer forbi. Det anbefales at medbringe en bog eller lignende som man kan hygge sig med på turen. Undervejs serveres frokost ombord. Ombord kan der købes drikkevarer. Sejlturen varer omkring 10 timer og i er fremme i Bagan sidst på dagen. Ved uforudsete hændelser som for lave vandstande kan der blive tale om at køre mellem Mandalay og Bagan.

Ved ankomst til Bagan indkvarteres i på hotellet og har aftenen på egen hånd. Både i New Bagan og Old Bagan finder i et utal af spisesteder.

BEMÆRK:
Der sejler 2 forskellige både på floden så der kan være en lille forskel i indretning.

Dag 13:     Tempelsletten i Bagan

Dagen er afsat til eventyr i Bagan. Vi skal i dag opleve tempelsletten som for mange er grunden til valget er faldet på Burma.

Langsomt gryr dagen mens templerne stikker op gennem morgendisen. Snart høres klokkernes gongong fra klostrene mens munkene indsamler morgenens almisser. Dagen er så småt i gang. Forude venter et betagende område med mere end 4000 pagoder spredt over et 40 km2 område. Synet er mageløst - ja man kan nærmest ikke få nok. Pagoderne daterer sig tilbage til 11-13. århundrede og hvert enkelt tempel i sig selv er forholdsvis simpelt. Men i flok bliver det uforglemmeligt. Dagens program kan tilpasses så special ønsker kan imødekommes. Vi ser de mest unikke pagoder hvor en særlig historie der gør dem attraktive.

Til en lille forandring i løbet af dagen besøges et lokal lakarbejds værksted hvor dette håndvæk kan studeres. Der bliver også tid til frokost i området (ekskl). Så vidt muligt forsøger vi at finde templer med færrest andre turister og ved solnedgang er vi ved en af blot 5 pagoder man må kravle op på. Her skal vi opleve den tryllebin- dende udsigt over tempelsletten. Bagan må uden tvivl være kandidat til et af verdens vidundere.

Dag 14:     Fridag i Bagan

Dagen er fri til oplevelser på egen hånd.

Mulighederne er mange. Der er plads til en hel slappedag ved hotellets poolområde. I kan også leje en bil med chauffør og drage ud til de lokale landsbyer med chaufføren som jeres guide. Al- terntivt kan vi anbefale at leje cykler og komme lidt rundt i området på denne måde. Det er også ret almindeligt at tage på tur i en times tid med oksekærre. Det meste kan i ordne lige udenfor jeres hotel og alternativt kan hotelreceptionen arrangere dette.

Skal der noget helt ekstra-ordinært til så tilbyder vi "Luftballon over Bagan".

Dag 15:     De sidste indkøb

Efter morgenmaden er der afgang til lufthavnen. Ved ankomst til Yangon kører vi til Kandawgyi Lake, hvor der er tid til at nyde de dejlige og rolige omgivelser ligesom der er tid til at købe sig en frokost (ekskl.). Vi anbefaler at man får sig en god frokost, da næste måltid er flyet tilbage til Danmark sent om aftenen.

Herefter kører vi til Bogyoke marked, som er byens største marked for turister med masser af handicraft etc. Efter at have haft tid til at gøre de sidste indkøb går det mod lufthavnen, hvor der er check in ca. kl. 17.50. Afgang kl. 19.50.

Dag 16:     Hjemme igen

Hjemkomst til København tidlig morgen.

Forbehold for ændringer.

Udflugter

På denne rundrejse er der en del udflugter inkl. i programmet, men der er også mulighed for at tilkøbe ekstra oplevelser på rejsen. Så er der plads til både de som gerne vil have oplevelser på egen hånd og for de som ikke vil gå glip noget. Udflugter kan bestilles frem til 45 dage før afrejse. 
 

UDFLUGT:     Circletrain & kolonitiden i Yangon

Vi træder ud på Yangons bagveje og skal opleve det lokale liv. Det man ikke selv finder! Fra morgenstunden tager vi det lokale bumletog med træsæder og nyder en hektisk morgen som passiv tilskuer. Fra toget følger vi med i den livlige handel der foregår lige omkring os mens bybilledet skifter udseende efterhånden som vi kommer længere væk fra centrum

Efter en times tid stiger vi af og vader ind i et farverigt frugt og grønt marked som i bogstaveligste forstand ligger på skinnerne. Her ses den utilslørede hverdag for mange burmesere. Ved markedet venter en vogn som kører os videre til Htauk Kyant - Yangons monument for kolonimagtens døde under 2. verdenskrig. Denne smukke oase emmer af fred og ro. De mere end 6000 gravsteder vidner om en blodig tid også i Sydøstasien, hvor mange europæiske liv gik tabt. En del af historien som man i Europas ikke har hørt meget om. En bevægende oplevelse. Krigskirkegården er en kæmpe kontrast til Yangon gader 

Sulten begynder at melde sig, og hvad kan passe bedre end English High Tea efter besøget på Htauk Kyant. Denne fransk/engelske tradition med et minimåltid mellem hovedmåltiderne har man taget til sig.... Det nydes i rolige og fredfyldte omgivelser på landstedet Le Planteu få km fra centrum. Her kan pulsen komme helt ned mens man nyder maden i den smukke idylliske natur omkring landstedet. Der serveres lækre snacks, spændende sandwiches, lækrker kage og chokolade mv.

Pris pr. pers. inkl. English High tea - kr. 500,-

UDFLUGT:     Elephant camp i junglen

I højlandet 25 km nord for Kalew ligger Naturprojektet Green Hill Valley Elephant Camp. En 5* oplevelse som varmer i hjertet mange måneder efter. Projektet har til formål at bevare regnskoven, udvikle lokalsamfundet og ikke mindst pleje pen- sionerede elefanter fra tømmerindustrien. Et sted hvor du kan besøge elefanter helt tæt på med god samvittighed.

Vi starter dagen med en spændende introduktion af elefan- ternes liv og junglen. Herefter skal de store, kælne dyr fodres - og vi deltager selvfølgelig. Dette efterfølges af elefanternes yndlingstid på dage. Den daglige badning hvor vi også er en del af projektet og hvor der er mulighed for at skrubbe dyrene på rygge. OG så er der tid til en frokost i det fri.

Herefter er der tid til at nyde området med orkideer og som- merfugle, plante et træ etc. På grund af dyrevelfærden er elefantridning ikke muligt. En vidunderlig oplevelse og et godt alternativ til en dag uden pagoder og lokal kulturliv. Denne udflugt markedsføres meget lidt da man ønsker et begrænset antal turister, som til gengæld får en unik oplevelse.

Pris pr. pers. inkl. frokost - kr. 920,-

udflugt:     inle lakes forunderlige verden

Det er tidlig morgen når vi sejler afsted i små træbåde med en voldsomt larmende motor ud på Inle Søen. Herude bor Intha-folket i primitive huse på pæle – flere steder opbygget som hele byer flettet sammen af små broer. Intha-folket lever af fiskeri og salg af grøntsager fra de flydende haver. En autentisk oplevelse som giver et godt indblik i en meget anderledes verden.

På turen er indlagt forskellige besøg hos lokale handi- craft workshops samt Phaung Daw Oo Pagode som er centrum for religiøse ceremonier. VI støder normalt også ind i Long Necks fra en helt særlig stamme – her gemmer sig også en spændende historie.

Frokost bliver 15 min. i Tuk Tuk fra søbredden i skønne idylliske omgivelser. Eftermiddagen byder på besøg i et munkekloster hvorfra udsigten over søen er fantastisk inden vi igen bevæger os ud på søen for at få den ubeskrivelig smukke solnedgang med.

Pris pr. pers. inkl. frokost - kr. 500,-

UDFLUGT:     Minoriteter i Shan staten

Vi er kommet til de mindre besøgte egne af landet, hvor den store strøm af turister endnu ikke har fundet vej. Her opleves det uspolere- de Burma.

Vi skal ud og blande os med hverdagslivet som det leves på landet i dag. Vi kommer tæt på den gæstfrie lokalbe- folkning fra de faverige minoritetsgrupper. Vi bevægeros ad små tætte stier gennem rismarker og årstidens grøntsagsmarker. Udsigten er blændende. Undervejs passeres små landsbyer hvor kvinderne ruller cerutter eller fletter kurve, mens mændene er i marken eller på marked.

Efter nogle timer tager vi en lille båd op ad floden for at nyde den fantastiske natur vi kommer forbi. Snart er det bjerge og snart ses smukke frugtplantager med melon, solsikker og ananas. Vi besøger et typisk Shan hus med en dejlig have hvor vi får serverest en traditionel og smag- fuld Shan Noodle Frokost – Vi er tilbage i byen midt på eftermiddagen. En dag med autentiske oplevelser.

Pris pr. pers. inkl. Shan frokost - kr. 230,-

udflugt:     klassiske højdepunkter omkring Mandalay

Vi starter dagen med en kort transfer til floden hvor vi skal ud at sejle på Ayeyawaddy floden. På bådturen er der tid til at betragte livet på floden med folk der vasker tøj, nogle der fisker og andre der bader. Efter en times tid er vi fremme i Mingun, hvor vi først skal se den 50m høje og gigantiske pagode Pahtodawgyi, som aldrig blev færdig- bygget. Ikke langt derfra ligger Mingun Belle - verdens 3. Største klokke på 90 tons.

Eftermiddagen byder på Mandalays top seværedighed Klosteret Shwenandaw Kyaung – en helt unik træbygning udskåret med de fineste finesser. Derefter et imponerende besøg ved Kuthodaw pagoden med budhismens hellige skrifter indhugget i stentavler. De 729 tavler er indrammet i hver deres smukke hvide stupa som står i rad og række og skærmer det uvurderlige kleno- die. Imponerende syn. Dagen slutter med solnedgang og panoramaudsigten fra Mandalay Hill.

Pris pr. pers. - kr. 450,-

udflugt:     luftballon over bagan

Af alle udsigter er dette den mest overvældende. Bal- lonflyvning over tempelsletten i de tidlige morgentimer. Der er afhentning på hotellet ved 5-tiden. Mens vi følger vores egen ballon blive fyldt med luft begynder sommerfulglene at krible i maven. Når brænderen har

fyldt ballonen tages plads i kurven og lige så stille forsvinder jorden under jer. Rundt omkring dukker flere balloner op mens billedet af tempelsletten er smukkere end nogensinde. Synet er ubeskriveligt og overgår de smukkeste billleder.... Efter

en lille times tid går det atter mod jorden hvor i får serveret et glas vin til at afslutte oplevelsen. Ballonflyvningen er muligt fra oktober til marts. Det er en ypperlig oplevelse og en smuk afslutning på nogle uforglemmelige dage blandt templer og pagoder. Prisen er høj men det er også en “once in a lifetime” oplevelse.

Pris pr. pers. - kr. 2.290,-

Forbehold for ændringer.

Hotel

Grand United Hotel Ahlone, Yangon

Dejligt hotel fra 2013 beliggende i et roligt kvarter i den vestlige del af Yangon - 1800 m fra centrum. På Restaurant Carpe Diem tilbydes lokal og international mad. Cafe Dream ligger i loungen...