Berjaya Langkawi Resort, Langkawi (Hotelklasse: 4+ stjerner)

Berjaya er et stort og luksuriøst ferieresort på beliggende på Langkawis smukke vestkyst. Her er alt hvad selv den kræsne gæst kan drømme om af faciliteter og rustik charme. På et kæmpe areal (28 hektar) er de hyggelige chalet-værelser spredt ud over pæle på vandet, langs stranden og i regnskoven. Der er en hovedreception, hvor de er behjælpelig med alt fra dagsture til spørgsmål om resortet. Rundt på området ligger 5 forskellige restauranter, et kæmpe poolområde, flere barer og cafe´er mv. Gennem hele området er der et sirligt stisystem som snor sig hyggeligt rundt mellem rengskoven, flisebelagte stier og strandsand. Fra de yderste chalet´er til hovedreceptionen er der op til 1500m og området er i et lettere kuperet terræn. Den ene af restauranterne ligger romantisk på pæle ude midt på vandet mens en anden er på stranden hvor man kan sidde med fødderne i sandet. Den døgnåbne Dayang Café serverer buffet med malaysiske og internationale retter. Pahn-Thai Restaurant byder på flot udsigt over regnskoven samt et rigt udvalg af thailandske retter. På stranden er der liggestole og et stort udbud af strandaktiviteter. .

Hotellet har et hav af faciliteter - for blot at nævne de vigtigste er der tennisbane, sauna, fitnesscenter, lystfiskeri, cykeludlejning, spa- og wellness-center, massage, legeplads, billardbord, bordtennis, karaoke, wndsurfing, dart, kanosejlads, dykning og snorkling.

Beliggenhed

Beliggende ud til en af Langkawis smukkeste strande på vestkysten. Der er ca. 20 min kørsel til lufthavnen og 60 min. kørsel ti Kuah Jetty. Skal du på lidt shopping og by mens du er på Langkawi er Kuah øens største by. 

Værelserne

Alle værelser er bygget som chalet´er og er på ca. 32m2. De er flotte og veludstyrede med elkedel, minibar, safe, telefon, aircondition, fladskærms TV og dejlig balkon. Inkl. i prisen er Rainforest Chalet som er på pæle og omgivet af tropisk regnskov.

Forplejning

Opholdet er med stor og indbydende morgenbuffet. Serveres fra 07.00 til 10.00.

Attribut

Hotelkategori 4+
Pension 1/4
Antal værelser 556
Centrum 20 km
Internet Ja
Parkering Ja
Restaurant Ja
Wellness Ja
Bar Ja