Princess Cruises

Fra sin beskedne begyndelse i 1965 med et enkelt cruise skib til Mexico, er Princess Cruises vokset til i dag at være det tredjestørste krydstogtsrederi i verden. Siden begyndelse har Prinsess Cruises ofte banet vejen i branchen, og udviklet nyt design og særlige services som siden er blevet standard i branchen. Rederiet er amerikansk og har et stort program i Caribien og specialskibe bygget til Panama-kanalen. Deres højborg er Alaska hvor de er førende med markedets bedste ture som kan kombineres med krydstogter og ophold på Princess Cruises egne "riverside" og "wilderness" lodges. Her får du den ultimative Alaska oplevelse.

På alle Prinsess Cruises skibe får passagererne en varm og glad service i en atmosfære af elegance og stil. Besætningen er dedikeret til at yde deres bedste for at sikre gæsterne får en uforglemmelig ferie. Offentlige rum er designet, så man kan føle sig intime, selv på de største skibe, og har samtidig en moderne indretning. Ombord kan gæsterne nyde en uformel, afslappet atmosfære, der afspejler dagens livsstil.

Drikkevare pakker

Allerede hjemmefra kan du forudbestille forskelige drikkevarer pakker til dig krydstogt.

PREMIER BEVERAGE PACKAGE

Denne All Inklusive drikkepakke gælder til et bredt udvalg af husets vin, øl, spiritius, forskellige cocktails (op til 12 UDS pr. glas), sodavand, special kaffe, te, frisk juice, smoothies, milkshakes og mineralvand. Dette gælder både i buffet og a la carte restauranten samt i skibets forskellige barer. Bemærk endvidere at alle i rejsegruppen skal købe pakken for at tilbudet er gyldigt.
Prisen varierer i forhold til sæson - vejledende priser:
Pris: Kr. 59.,99 USD pr. dag + 15% i servicecharge

SODAVANDSPAKKE

Sodavand ad libitum fra automat i alle skibets barer og restauranter. Endvidere ubegrænset drikke af juice, varm chokolade og mocktails.
Pris: 8,05 USD pr. dag.

KAFFE-kort

Nyd 15 kopper special kaffe - espresso, kaffe, cappuchino, te, varm chokolade, mv. 
Pris: 35,65 UDS

Generelt

Drikkevarepakker skal bestilles senest 4 uger før afrejse eller sammen med rejsen. Pakkerne skal bookes af alle gæster, der bor i den samme kahyt, eller som blot rejser sammen og ønsker at spise ved samme bord. Vi gør opmærksom på at ikke alle pakker kan købes på alle krydstogter. Priserne er eklskl. 15% i drikkepenge.