Norwegian Dawn

Velkommen ombord på NORWEGIAN DAWN

NORWEGIAN DAWN ER ET NYDELIGT SKIB, DER BLEV SØSAT I 2002, OG 14 ÅR SENERE, ALTSÅ I 2016, BLEV SKIBET RENOVERET FRA TOP TIL BUND, OG SEJLER NU TIL BAHAMAS, BERMUDA, CANADA OG NEW ENGLAND, PANAMAKANALEN OG SMUKKE CARIBIEN.

Ombord er der plads til 2340 gæster, og har et crew på 1032 der alle gør deres yderste for at skabe de bedste omgivelser til den perfekte ferie.Med flotte nye moderne møbler, skinner Norwegian Dawn. Stemningen ombord er afslappet, og skibet er overskuelig og det er nemt at finde rundt. En af de restauranter der i forbindelse med renovationen blev tilføjet, er Mexicanske Los Lobos og O’Sheehan’s Neighborhood Bar & Grill, som viser sports højdepunkter hele natten.

Indretning af skibet
Skibet har 14 dæk, hvoraf dæk 4 til 14 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. På dæk 7 finder du receptionen. På dæk 6 og 7 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der et 7 specialrestauranter ombord, hvor du kan få Mexicansk mad, en god steak eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

På dæk 6 og 7 finder du I forenden den store Stardust Theater med musik og shows. På dæk 6 finder du Dawn Casino. På dæk 7 finder du forskellige butikker med salg af acessories og tax free. Special restauranterne er fordelt ud over flere dæk.


Dæk 5 og fra dæk 8 til 11 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 4, 6 og 12. Haven er fordelt over flere dæk.

Bagerst på dæk finder du det store SPA område. På dæk 12 ligger det indbydende soldæk med poolområde med pool og liggestole og Topsider Bar. 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 2.340 Skibets længde: 294 meter
 Antal besætning: Ca. 1.032  Skibets bredde: 
 Antal kahytter ialt: 1.240  Skibets max. hastighed: 42 km/t 
 Antal dæk på skibet: 14  Skibets tonnage: 92.250 tons
 Skibet er indregistreret i Bahamas   Skibet blev søsat i 2002

 

Kahytter
Norwegian Dawn har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytter kan ændres til 2 enkeltsenge.

Skal oplevelsen opgraderes, vil et cruise i skibets HAVEN afdeling være en unik oplevelse, med service bedre end topklasse. Her får du din helt egen butler, suite, adgang til eksklusivt Courtyard område med kolde håndklæder, frisk frugt og meget mere. Ønsker du en overvældende rejse, hvor du ikke er omringet af så mange mennesker, og gerne vil have creme de la creme, vil HAVEN være skræddersyet til dig.