Norwegian Dawn

Om skibet

Norwegian Dawn er et nydeligt skib, der blev sat i vandet i 2002, og drog på første rejse. 14 år senere, altså i år 2016, blev skibet renoveret fra top til bud, og sejler nu til Bahamas, Bermuda, Canada og New England, Panamakanalen og smukke Caribien. Ombord er der plads til 2340 gæster, og har et crew på 1032 der alle gør deres yderste for at skabe de bedste omgivelser til den perfekte ferie.  
Efter 30 dage på land, og flotte nye moderne møbler, skinner Norwegian Dawn. Stemningen ombord er afslappet, og skibet er overskuelig og det er nemt at finde rundt. En af de restauranter der i forbindelse med renovationen blev tilføjet, er Mexicanske Los Lobos og O’Sheehan’s Neighborhood Bar & Grill, som viser sports højdepunkter hele natten.


Underholdning

Der er massere af aktiviteter ombord, og skal svedperlerne frem på panden, vil en tur i skibets veludstyrede fitnesscenter være oplagt, eller en løbetur på dækket i havets friske brise. For at toppe en god træning, kan det varmt anbefales at taget et smut forbi juicebaren på dæk 12, som har en bred vifte af juices og smoothies. Er du en teamplayer, kan du vise det på dæk 14, hvor der er en basket/Volleyball bane. Skal feriedagene stå på afslapning, er der massere af muligheder for det i Mandara Spa, som byder på lækre behandlinger. Om aftenen er stemningen afslappet, med god live musik på nogle af de forskellige barer og lounges, og skal danseskoene luftes og fødderne flyttes, er det god musik (electric) i Bliss Ultra Lounge, som skruer op for de moderne toner. Er du mere til at nye en god drink, kan der i Sugarcane Bar nydes en frisklavet Mojito, eller champagne i Gatsby’s Champagne Bar. Er du vild med vin eller er der måske gemt en vin entusiast i dig, skal The Cellars helt sikkert opleves, da det er en vin bar i vintage omgivelser med professionelt personale.  


Restauranter

En god ferie, kræver god mad, hvilke er noget Norwegian Cruiseline har stor fokus på. Ombord på Norwegian Dawn er der et bredt udvalg på sytten dejlige spisesteder, bl.a. en italiensk restaurant, en børnecafe, et steak house, en grillbar, ikke at forglemme den klassiske 'Venetian Main Dining Room', hvor internationalt anerkendte chefs tryller gourmet-oplevelser frem. 


Under 18 år

Ombord er der 1 børnepool, og der er selvfølgelig Splash academy til de yngste og Entourage til de ældre. Begge klubber har underholdning og faciliteter som er tilpasset børnegrupperne, og der er god mulighed for at få lejekammerater.


 

Attribut

Længde 294 meter
Bredde 38 meter
Max hastighed Ja
Passagerdæk 11
Elevatorer Ja
Barer 10
Swimmingpools 2
Spa Ja
Antal passagerer 2340
Antal besætning 1032
Årgang 2002, renoveret i 201 og 2016