Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line er et 4* krydstogtsselskab med sans for nye trends og høj service ombord. Deres skibe er innovative og rederiet har 2 år i træk fået prisen som "Verdens førende krydstogtsrederi".

De er de første som har fjernet "faste spisetider"og istedet lader gæsten have frihed til selv at bestemme. Deres underholdning ombord er også i verdensklasse fra flotte Broadway opsætninger til akrobatik af Cirque Dreams og musik fra eliten.

De 4 nøgleord hos Norwegian Cruise Line er Excellent skibe, Excellent mad, Excellent underholdning, Excellent service, og tager du på cruise med dem, er du ikke i tvivl om, at de lever op til deres ord. På deres 16 skibe bliver der kredset for detaljerne, og de har det unikke koncept Feel Free i fokus, som går ud på, at du spiser når du vil, dresscoden er afslappet og du kommer som du vil (dog skal mændene have lange bukser på i restauranten).

Rederiet er oprindelig norsk, men er i dag 80 procent amerikansk, og deres hovedkontor er lokaliseret i Miami. Deres nyeste Feel Free koncept gør dem til et moderne og opdateret rederi, der tilpasser sig dagens cruisegæster, der ønsker at tage på ferie i luksuriøse og afslappede omgivelser. Indretningen ombord er behagelig med rolige farver, og tilsammen giver det en fin balance mellem luksus, kvalitet og charme.

Alle vil føle sig velkommen ombord på deres skibe, og med deres brede udvalg af aktiviteter, vil specielt familier med børn og unge føle sig underholdt. Kahytterne fås i mange størrelser.

Maden er udsøgt, og du kommer hurtig på fornavn med personalet i restauranterne når de byder dig velkommen. De servicerer dig med overskud, og har kun interesse i, at DU får den bedste oplevelse ombord. I rederiets cruisepakke er der inkluderet helpension, som typisk indeholder flere a la carte restauranter på skibene og selvfølgelig også skibenes indbydende buffet. Drikkevarerne kommer oveni, hvor du her kan tilkøbe dig til Premium All inklusiv som også blandt andet inkludere en flaske vand på værelset pr person pr dag. 

Skal I afsted på kærlighedsferie, og ønsker et cruise på et helt andet niveau vil rederiets HEAVEN koncept være skræddersyet til dig. Heaven er deres mest eksklusive og luksuriøse koncept, som har dets eget område, gemt væk øverst på skibene, og er kun forbehold HEAVEN gæster. Hver suite har sin egen butler, til rådighed i 24 timer i døgnet, og minibaren vil være åben. Der er 24-timer roomservice og der vil være speciel menukort til alle HEAVEN gæster.

Drikkepengene er ikke inkluderet, og ligger på omkring 15 USD pr person pr dag.