Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line er et PRISVINDENDE krydstogtsselskab med sans for nye trends.

Deres skibe er innovative og inspirerende, mens der ombord ydes en ualmindelig høj service. Rederiet har 3 år i træk fået prisen som "Verdens førende krydstogtsrederi" - det taler vist for sig selv. Som de første fjernede de "faste spisetider"og gav gæsten frihed til selv at bestemme deres tidsplan. Underholdningen ombord er i verdensklasse fra flotte Broadway opsætninger til akrobatik af Cirque Dreams og musik fra eliten. Med andre ord - rigtig høj standard hele vejen igennem.


De 4 nøgleord hos Norwegian Cruise Line er

  • Excellente skibe
  • Excellent mad
  • Excellent underholdning 
  • Excellent service

Tager du på cruise med dem, er du ikke i tvivl om, at de lever op til deres ord. Deres skibe er stilfulde og moderne, og der er kræset for detaljerne. De formår konstant at udvikle sig, og så har de det unikke koncept "Feel Free" i fokus. Det går ud på, at du spiser, når du vil, dresscoden er afslappet, og der findes flere findes flere valgmuligheder til restauranter (nogle dog mod tillæg).

Rederiet er oprindeligt norsk, men er i dag 80 procent amerikansk, og deres hovedkontor er lokaliseret i Miami. Deres nyeste "Feel Free" koncept gør dem til et moderne og trendsættende rederi, der tilpasser sig dagens cruisegæster. Nemlig de der ønsker at tage på ferie i luksuriøse og afslappede omgivelser uden at skulle tilpasse sig et fast program. Indretningen ombord er behagelig med rolige farver, og tilsammen giver det en fin balance mellem luksus, kvalitet og charme.

Alle vil føle sig velkommen ombord på deres skibe, hvor især ENCORE og LEONARDA klasserne (Det første skib i LEONARDA klassen søsættes i 2022) har udvidet sortimentet af aktiviteter - ikke mindst til glæde for familier med børn og unge. Aktiviteterne er topklasse fra gokartbane og adventurepark til vandland med rutsjebaner. Kahytterne fås i mange størrelser.

Maden er udsøgt, og du kommer hurtigt på fornavn med personalet i restauranterne, når de byder dig velkommen. De servicerer dig med overskud og har kun interesse i, at du får den bedste oplevelse ombord. I rederiets cruisepakke er der inkluderet helpension, som typisk indeholder flere a la carte restauranter på skibene og selvfølgelig også skibenes indbydende buffet. Drikkevarerne kommer oveni, men det er muligt at tilkøbe en drikkepakke enten alene eller som en del af den fantastiske fordelspakke "Free at Sea".

Skal I af sted på kærlighedsferie og ønsker et cruise på et helt andet niveau, vil rederiets HAVEN koncept være skræddersyet til dig. Haven er deres mest eksklusive og luksuriøse koncept, som har dets eget område gemt væk øverst på skibene - kun forbeholdt HAVEN gæster. Hver suite har sin egen butler til rådighed 24 timer i døgnet, og minibaren vil være åben. Der er 24-timers roomservice og et specielt menukort til alle HAVEN gæster.

Drikkepengene er ikke inkluderet og ligger på 20 EUR pr. person pr. dag for kahytskategorier op til balkonkahytter. Bor du i suiter eller HAVEN betales 25 EUR pr. person pr. dag. 

NCL - Free at Sea

Når du rejser med Norwegian Cruise Line, skal du ikke tænke på ret meget andet end at nyde ferien, når du først har bestilt din rejse. Ombord er der rig mulighed for EKSTRA forkælelse!   Tilkøb Free at Sea / Fordelspakken Opgrader din ferie og nyd friheden med mulighederne i NCL's fordelspakke. Her er ekstrem god "value for money". Prisen for opgradering afhænger af krydstogtets varighed og gælder pr. person. Pakken gælder for 1. og 2. person i kahytten. Priser for "FREE AT SEA"   ....

NCL - Tilkøbsmuligheder

GØR DIN REJSE ENDNU BEDRE - Bestil ekstra forkælelse hjemmefra.    Drikkepakker Ønsker man ikke at gøre brug af "Free at Sea" tilbuddet, kan drikkepakken også tilkøbes hjemmefra. Premium Beverage koster 109 USD pr. person pr. dag. Den består af et udvalg af alkoholfri drikkevarer, øl og vin serveret i glas, samt drinks og cocktails op til 15 USD pr. stk. Denne svarer til drikkepakken, som er inkl. i Free at Sea. Sodavandspakke (fra 13 år) koster 7,95 USD pr. person pr. dag/ og 5,95 USD for børn ....

NCL - De forskellige skibsklasser

Få overblik over Norwegian cruise lines flåde Skibsklasser er med til at kategorisere de enkelte skibe. Krydstogtskibe, der er kategoriseret i samme skibsklasse, er typisk lige store, og mange af de enkelte skibes karaktertræk går igen over hele linjen på skibsklassens krydstogtskibe. Sommetider er krydstogtskibene næsten helt identiske blot med den forskel, at de sejler forskellige ruter.   Breakaway Plus Class Breakaway-klasserne er de mest populære skibsklasser, der har alt, hvad man kan ønske sig på en moderne krydstogtrejse. ....