Norwegian Bliss

Om skibet
I april 2018 kunne Norwegian Cruise Line byde velkommen ombord på deres nye flagskib, Bliss. Skibet er specialbygget til Caribien, og med sit flotte glasparti i skibets 180 graders observations lounge, er Alaska også på sejlruten.

På Bliss er der kredset for detaljerne, og hele skibet er gennemført i moderne stil, med lyse nordiske farver og levende væge, så du lige pludselig har "udsigt" til Manhatten eller en farverig skov. Tag en slentre tur på skibets promenade, hvor du inden har været forbi skibets iskiosk eller Starbucks og tager en god kop kaffe eller is med rundt. Maden er udsøgt, og du kommer hurtig på fornavn med tjenerne i restauranterne, da de byder dig velkommen ved navn. Personalet servicerer dig med overskud, og har kun interesse i, at DU får den bedste oplevelse ombord. Der er 5 restauranter inkluderet i dit cruise, og skal I have en ekstra god smagsoplevelse, er der yderligere 9 betalingsrestauranter der er et besøg værd. Maden ombord er ikke til at sætte en finger på, om det er en lækker bøf i Manhattan restauranten, en a la carte morgenmads-meny på The Local, eller om det er i skibets 24 timers åbent buffet, der dagen lang tilbyder lækre retter, samt softice. Drikkelsen og drinksene er også en fornøjelse ombord, om det så er din morgenkaffe i kahytten eller i restauraten, eller om det er vin til maden, så er det lækkert. Norwegian Bliss er veludstyret med en Sugarcane Mojito bar, en Maltings Whiskey bar og 4 andre spændende barer, hvor ingen af barkortsne er ens.

Kahytterne er udstyret med dejlige senge, lækre tykke håndklæder, velduftende cremer, kaffemaskine til morgenkaffen og der findes store familievenlige kahytsstørrelser.

Ombord er der store informationstavler, hvor der bookes bord og underholdning, hvis det ikke allerede er bestilt hjemmefra, hvilke Øster Lindet anbefaler.

Skal oplevelsen opgraderes, vil et cruise i skibets HAVEN afdeling være en unik oplevelse, med service bedre end topklasse. Her får du din helt egen butler, suite, adgang til eksklusivt Courtyard område med kolde håndklæder, frisk frugt og meget mere. Ønsker du en overvældende rejse, hvor du ikke er omringet af så mange mennesker, og gerne vil have creme de la creme, vil HAVEN være skræddersyet til dig.

Underholdning
Ombord er underholdningen og aktiviteterne i topklassen og der er noget for alle aldre. Der rig mulighed for at slippe det indre barn løs i f.eks. det nye moderne vandland, hvor rutsjebanen med fart på, går udover skibets kant. Du kan vise dine militæregenskaber i skibet lasertagbane, eller brænde gummi af på havets længste gokartbane (ja, du læste rigtig, en gokartbane). Skal hele familien være med, kan I på dæk 19 spille minigolf på skibet 5-hullers bane.

Om aftenen byder skibet op til 1. klassesunderholding i det overvældende Broadway teater, hvor der vises 2 musicals. Se og hør historien om Jersey Boys som vil give et brag af en forestilling med kendte sange fra blandt andet The Four Seasons, "oh, What A Night"! Er musikken i højsædet, anbefaler vi helt sikker en aften på The Cavern Club, som er en kopi af den legendariske Liverpool Club, hvor The Beatles optrådte, og her spilles selvfølge et kopi band.

Ombord er der mange hyggelige barer, med hver sin charme og livemusik. F.eks byder Humidor Cigar Lounge op til herrer aften, med en god cigar og et glas whiskey i lædermøblerne, er stemningen i den maskuline ånd. Skal lattermusklerne i brug, er der god mulighed for det, i Social Comedy and Night Club. Skal resten af musklerne i kroppen trænes, er der rigelig med muligheder for det i skibet Fitness Center eller på skibes løbebane.

Ønsker man derimod en dag med ren forkælelse, har Bliss et fantastisk spaområde hvor hele bagenden er af glas, og du er omringet af havet, næsten lige meget hvor øjet kigger. Der tilbydes forskellige behandlinger mod betaling, og skal rynkerne rettes ud, og man vil kommen tilbage fra ferie med et udsende 10 år yngre, tilbydes Botox. Der findes selvfølgelig også mange andre behandlinger, og personalet er yderst professionelle og tilbyder fantastisk service.

Restauranter
Restauranterne ombord taler for sig selv. I sine i alt 15 stk., byder de hver især på kulinariske oplevelser, hvor der ikke er skruet ned for hverken smagen, servicen eller kvaliteten. De 5 af restauranterne er inkluderet (5 for alm gæster og 1 for HAVEN gæster) og de tilbyder alle forskellige menukort. The Local på dæk 7 er en engelsk pub og tilbyder gode øl, klassiske engelske rette, såsom Fish n’ Ships, Chiken Pot Pie imens der ruller fodbold og anden sport over skærmen. Fra de traditionelle retter til nyere gastronomi, finder du på dæk 6 i Savour Main dining Room, hvor de moderne smage og anretninger er kommer i brug. Ønsker du en kombinationer af begge, vil Manhattan Room være oplagt, da de kreere både klassiske og innovative retter. Skal det gå stærkt, eller nåede du ikke maden i restauranten, kan du gå i den 24timers åben buffet, der er et syn du ikke vil glemme. Der er kokke i lange baner der er klar til at skære et saftigt stykke kød til dig, og tilbehøret både smager og ser lækkert ud.   

Øster Lindet anbefaler at reservere bord på de ønskede restauranter, da de kan blive fuld booket.

De sidste 9 restauranter er ikke inkluderet i helpensionen ombord, men er betalingsrestauranter, hvor der bliver sat en ekstra prik over i’et. Kunne du en dag tænkte dig seafood, sushi, fransk- eller Mexikans mad, så er der rig med mulighed for det i disse restauranter. Øster Lindet anbefaler igen af bestille bord (OBS! Kan gøres hjemmefra).

Gæster under 18 ombord
I skibets SPASH Academy er der underholdning fra 3-12 år. Her er børnene inddelt i 3 kategorier, Skildpadder (3-5 år), sæler (6-9 år) og delfiner (10-12 år). Der vil blandt andet være cirkusskole, skattejagt, historiefortællinger games og rig mulighed for at de kan udfolde deres kunstneriske evner.

For de ældre børn i 13-17 år alderen, er der Entourage. Her vil der f.eks. være kunst- og musikskole, mode- og teaterworkshop, film, teambuilding og massere af andet sjovt for unge i den alder.

Der er mulighed for børnepasning mod betaling.

Attribut

Længde 329 meter
Max hastighed 42 km/t
Passagerdæk 20
Elevatorer Ja
Barer 6
Swimmingpools Ja
Spa Ja
Antal passagerer 4004
Antal besætning 1731
Årgang 2018