Norwegian Bliss

Velkommen ombord på NORWEGIAN BLISS

I APRIL 2018 KUNNE NORWEGIAN CRUISE LINE BYDE VELKOMMEN OMBORD PÅ DERES NYE FLAGSKIB, BLISS. SKIBET ER SPECIALBYGGET TIL CARIBIEN, OG MED SIT FLOTTE GALSPARTI I SKIBETS 180 GRADERS OBSERVATIONS LOUNGE, ER ALASKA OG MED PÅ SEJLRUTEN.

På Bliss er der kredset for detaljerne, og hele skibet er gennemført i moderne stil, med lyse nordiske farver og levende væge, så du lige pludselig har "udsigt" til Manhatten eller en farverig skov. Tag en slentre tur på skibets promenade, hvor du inden har været forbi skibet iskiosk eller Starbucks og tage en god kop kaffe eller is med rundt. Maden er udsøgt, og du kommer hurtig på fornavn med tjenerne i restauranterne, da de byder dig velkommen ved navn. Personalets servicerer dig med overskud, og har kun interesse i, at DU får den bedste oplevelse ombord. Ombord er der store informationstavler, hvor der bookes bord og underholdning, hvis det ikke allerede er bestilt hjemmefra, hvilket Øster Lindet anbefaler.

Indretning af skibet
Skibet har 20 dæk, hvoraf dæk 5 til 20 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 6 er indgangsdæk med reception. På dæk 6 og 7 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der et 7 specialrestauranter ombord, hvor du kan få Mexicansk mad, en god steak eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

På dæk 6 og 7 finder du I forenden den store teatersal med musik og shows. På dæk 7 finder du Bliss Casino. På dæk 8 finder du forskellige butikker med salg af acessories og tax free. Special restauranterne er fordelt ud over flere dæk.

 


 

Dæk 9 til 14 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 8, 15, 17 og 18. Haven er fordelt over flere dæk.

På dæk 16 ligger det indbydende soldæk med poolområde med pool og liggestole og Surf Bar. 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 4.004 Skibets længde: 329meter
 Antal besætning: Ca. 1.731  Skibets bredde: 
 Antal kahytter ialt: 2.043  Skibets max. hastighed: 42 km/t 
 Antal dæk på skibet: 20  Skibets tonnage: 167.800 tons
 Skibet er indregistreret i Nassau, Bahamas   Skibet blev søsat i 2018

 

Kahytter
Norwegian Bliss har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytter kan ændres til 2 enkeltsenge.

Skal oplevelsen opgraderes, vil et cruise i skibets HAVEN afdeling være en unik oplevelse, med service bedre end topklasse. Her får du din helt egen butler, suite, adgang til eksklusivt Courtyard område med kolde håndklæder, frisk frugt og meget mere. Ønsker du en overvældende rejse, hvor du ikke er omringet af så mange mennesker, og gerne vil have creme de la creme, vil HAVEN være skræddersyet til dig.