MSC Splendida

Velkommen ombord på MSC SPLENDIDA

MSC Splendida tilhører Fantasia-klassen og er et luksusskib, hvor moderne teknik og exceptionel komfort går hånd i hånd. MSC Splendida er en evig skønhed! Banebrydende teknologi kombineret med bekvemmelighed har skabt en himmel, hvor drømme bliver til virkelighed.

MSC Splendida er et skib, hvor fremtiden og fortiden mødes og skaber en helhed af fuldendt harmoni. MSC Cruises har altid værnet om miljøet, og MSC Splendida er banebrydende, når det gælder økologisk tænkning. Skibet er udstyret med det mest innovative teknologiske system med henblik på energibesparelser og miljøbeskyttelse, bl.a. et vandrensningssystem. Alt dette er årsag til, at MSC Splendida med stolthed kan bære titlen ECO SHIP: MSC Splendida er et pragtfuldt skib - med andre ord: At rejse godt øger din livskvalitet.

Indretning af skibet
Skibet har 18 dæk, hvoraf dæk 5 til 18 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 5 er indgangsdæk med reception og udflugtssalg. På dæk 5 og 6 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der 5 specialrestauranter ombord, hvor du bl.a. kan få mexicansk mad eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

På dæk 6 finder du forskellige butikker med salg af accessories, og det er også her, du finder Royal Palm Casino. På dæk 6 og 7 finder du i forenden den store teatersal med musik og shows. Det er også på dæk 6 og 7, du finder de forskellige specialrestauranter. 

Dæk 8 til 13 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 5. Der findes 3 Yacht Club kahytter på dæk 12, og resten ligger i forenden af skibet på dæk 15 og 16.

På dæk 14 ligger det indbydende soldæk med poolområde med pool, aqua park og liggestole samt Bar del Riccio og Tataruga Bar. I bagenden er den store buffetrestaurant, som også er inklusive i rejsens pris. I fronten ligger Spa-området. På dæk 15 er der i bagenden et hyggeligt udendørs barområde med en ekstra pool. Det er også her, børneklub og teen club med aktiviteter ligger. På dæk 16 finder du forskellige aktiviteter som F1-simulator, 4D-biograf samt shuffleboard.

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 

Skibet tilhører Fantasia-klassen.
Se 360 graders billeder af MSC Splendida - klik

Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 3.274  Skibets længde: 333 meter
 Antal besætning: Ca. 1.650  Skibets bredde: 38 meter
 Antal kahytter ialt: 1.260  Skibets max. hastighed: 41 km/t 
 Antal dæk på skibet: 18  Skibets tonnage: 137.936 tons
 Skibet er indregistreret i Panama   Skibet blev søsat i 2009

 

Kahytter
MSC Splendida har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytterne kan ændres til 2 enkeltsenge.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads. Derudover findes en håndfuld specialkahytter, som hører til i den dyrere ende. Disse er for gæster som gerne vil forkæle sig selv og enten vælger Aurea Suiter eller Yacht Club. Bemærk, at når man bor i enten Aurea Suiter eller Yacht Club, medfølger visse ekstra fordele ombord på skibet - herunder adgang til særligt eksklusive områder. Læs mere om Yacht Club her - klik

Datoer & priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserFra pris
09-10-2023MSC Splendida fra Trieste10 dages krydstogt i Østlige Middelhavet. MSC Splendida fra TriesteMere end 84.498,-Bestil