MSC Seaside

velkommen ombord på msc SEASIDE

MSC Seaside er det første skib i en spritny generation af krydstogtskibe for MSC Cruises kaldet Seaside Class. Med sin revolutionerende arkitektur og banebrydende teknologi er det et ganske unikt skib.

MSC Seaside tilbyder en enestående krydstogtoplevelse fuldstændig i harmoni med havet takket være den gennemtænkte og naturlige forbindelse mellem indendørs- og udendørsmiljøer i skibets offentlige områder. Skibet er designet til at drage nytte af havudsigten og lyset. Det er næsten som at gå i et med naturen, når skibet sejler af sted. Gå en tur på det imponerende promenadedæk, hvor du finder et hav af butikker, restauranter, caféer og barer. Eller nyd panoramaudsigten over havet fra skibets soldæk og poolområde.

Indretning af skibet
Skibet har 20 dæk, hvoraf dæk 5 til 20 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 5 er indgangsdæk med reception, business center og atrium. På dæk 5 og 6 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der 7 specialrestauranter ombord, hvor du bl.a. kan få sushi, en god steak eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

På dæk 6 ligger også lidt butikker og MSC udflugtssalg. På dæk 7 ligger Miami Casino og biografen.

På dæk 8 helt fremme på skibet er indgangen til Aurea Spa. Det er også i dette dæks bagende, I finder den store buffetrestaurant, som også er indklusive i rejsens pris.  

 
Dæk 9 til 15 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 5. Yacht Club ligger i forenden af skibet på dæk 16 og dæk 18. 

På dæk 16 ligger det store indbydende soldæk med poolområde og liggestole. Rundt ved poolen ligger Miami Beach Bar. På dæk 18 findes børneklub og teen club med aktiviteter og den flotte udsigtsbar Jungle Pool Lounge. På dæk 19 er Yacht Club området med bar og pool.

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 

Skibet tilhører Seaside-klassen.
Se 360 graders billeder af MSC Seaside - klik

Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 5.336  Skibets længde: 323 meter
 Antal besætning: Ca. 1.420  Skibets bredde: 41 meter
 Antal kahytter ialt: 2.266  Skibets max. hastighed: 40 km/t 
 Antal dæk på skibet: 20  Skibets tonnage: 153.516 tons
 Skibet er indregistreret i Panama   Skibet blev søsat i 2017

 

Kahytter
MSC Seaside har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytterne kan ændres til 2 enkeltsenge.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads. Derudover findes en håndfuld specialkahytter, som hører til i den dyrere ende. Disse er for gæster som gerne vil forkæle sig selv og enten vælger Aurea Suiter eller Yacht Club. Bemærk, at når man bor i enten Aurea Suiter eller Yacht Club, medfølger visse ekstra fordele ombord på skibet - herunder adgang til særligt eksklusive områder. Læs mere om Yacht Club her - klik

Datoer & priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserFra pris
24-02-2024Fort de France8 dages krydstogt i Caribien/Antillerne. MSC Seaside fra Fort de FranceMere end 86.998,-Bestil
02-03-2024Fort de France8 dages krydstogt i Caribien/Antillerne. MSC Seaside fra Fort de FranceMere end 85.968,-Bestil
30-03-2024Fort de France8 dages krydstogt i Caribien/Antillerne. MSC Seaside fra Fort de FranceMere end 87.778,-Bestil