MSC Poesia

Velkommen ombord på MSC POESIA

MSC Poesia er en hyldest til poesien. Ligesom poesien inspirerer os, vil MSC Poesia som et charmerende og inbydense skib gøre din ferie til noget helt særligt. Kun det bedste er godt nok til vores passagerer. En drømmerejse som ikke ligner nogen anden.

MSC Poesia er det tredje skib i Musica- klassen. Træd ind i en verden af komfort. Skibet er det perfekte sted at slappe af og nyde en uforglemmelig ferie. Der tilbydes adskillige sports- og fitness-aktiviteter ombord. Nyd Verdis arier fra balkonen og kig ud over havet med den stjernebesatte, fløjlsblå himmel som loft eller lad dig forføre af sambarytmerne under poolpartyet. Skab vidunderlige minder, som du – ligesom poetens ord – kan opleve igen og igen.

Indretning af skibet
Skibet har 16 dæk, hvoraf dæk 5 til 16 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 5 er indgangsdæk med reception. På dæk 5 og 6 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Der findes 2 specialrestauranter, hvor man kan få japansk mad eller en pizza. På disse restauranter opkræves en merpris.

På dæk 6 finder du forskellige butikker med salg af accessories og souvenirs. På dæk 6 og 7 finder du i forenden den store teatersal med musik og shows. På dæk 7 finder du Casino Royal.

Dæk 8 til 12 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 5. Aurea kahytterne findes på dæk 14 og 15.

På dæk 13 finder du poolen med Barracuda Bar. I bagenden er den store buffetrestaurant, som også er inklusive i rejsens pris. På dæk 14 ligger børneklubben samt forskellige aktiviteter som 4D-biograf, bowling og shuffleboard. På dæk 16 finder du soldækket samt sportsområdet.

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 

Skibet tilhører Musica-klassen.
Se 360 graders billeder af MSC Poesia - klik

Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 3.223 Skibets længde: 294 meter
 Antal besætning: Ca. 1.050  Skibets bredde: 32 meter
 Antal kahytter ialt: 1.275  Skibets max. hastighed: 42 km/t 
 Antal dæk på skibet: 16  Skibets tonnage: 92.627 tons
 Skibet er indregistreret i Panama   Skibet blev søsat i 2009

 

Kahytter
MSC Poesia har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytterne kan ændres til 2 enkeltsenge.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads. Derudover findes en håndfuld specialkahytter, som hører til i den dyrere ende. Disse er for gæster som gerne vil forkæle sig selv og enten vælger Aurea Suiter eller Yacht Club. Bemærk, at når man bor i enten Aurea Suiter eller Yacht Club, medfølger visse ekstra fordele ombord på skibet - herunder adgang til særligt eksklusive områder. Læs mere om Yacht Club her - klik

Datoer & priser

DatoAfrejsestedDestinationLedige pladserFra pris
16-10-2022MSC Poesia fra Genova12 dages krydstogt i Vestlige Middelhav. MSC Poesia fra GenovaMere end 813.878,-Bestil
27-10-2022MSC Poesia fra Genova12 dages krydstogt i Vestlige Middelhav. MSC Poesia fra GenovaMere end 813.158,-Bestil
31-12-2022MSC Poesia fra Genova6 dages krydstogt i Vestlige Middelhav. MSC Poesia fra GenovaMere end 83.278,-Bestil
05-01-2023MSC Poesia fra Genova119 dages krydstogt verden rundt. MSC Poesia fra GenovaMere end 8102.038,-Bestil
03-05-2023MSC Poesia fra Genova4 dages krydstogt i Vestlige Middelhav. MSC Poesia fra GenovaMere end 89.999,-Bestil