MSC Musica

Velkommen ombord på MSC MUSICA

MSC Musica er det første af MSC Cruises' skibe i Musica-klassen, som består af fire skibe. Det er den hyggelige mellemklasse, hvor du har kombinationen af et stort skib med masser af faciliteter og små hyggelige kroge.

Atmosfæren på MSC Musica er altid i top og blandt de bedste på MSC´s skibe.  Drømmer du om en aktiv ferie med mange sportslige faciliteter, eller trænger du blot til en ferie med afslapning ved poolkanten, så er MSC Musica det helt rigtie skib. MSC Musica er udsmykket med et imponerende vandfald i tre etager og et piano, som ser ud til at svæve på et krystalgulv over et vandbassin.

Indretning af skibet
Skibet har 16 dæk, hvoraf dæk 5 til 16 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 5 er indgangsdæk med reception. På dæk 5 og 6 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Der findes 2 specialrestauranter, hvor man kan få japansk mad eller en pizza. På disse restauranter opkræves en merpris.

På dæk 6 finder du forskellige butikker med salg af accessories og souvenirs. På dæk 6 og 7 finder du i forenden den store teatersal med musik og shows. På dæk 7 finder du Sanremo Casino.

Dæk 8 til 12 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 5. Aurea kahytterne findes på dæk 14 og 15.

På dæk 13 finder du poolen med Blue Marlin Bar samt spa-området. I bagenden er den store buffetrestaurant, som også er inklusive i rejsens pris. På dæk 14 ligger børneklubben samt forskellige aktiviteret som 4D-biograf, bowling og shuffleboard. På dæk 16 finder du soldækket samt sportsområdet.

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 

Skibet tilhører Musica-klassen.
Se 360 graders billeder af MSC Musica - klik

Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 3.223 Skibets længde: 294 meter
 Antal besætning: Ca. 1.020  Skibets bredde: 32 meter
 Antal kahytter ialt: 1.275  Skibets max. hastighed: 42 km/t 
 Antal dæk på skibet: 16  Skibets tonnage: 92.409 tons
 Skibet er indregistreret i Panama   Skibet blev søsat i 2006

 

Kahytter
MSC Musica har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytterne kan ændres til 2 enkeltsenge.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads. Derudover findes en håndfuld specialkahytter, som hører til i den dyrere ende. Disse er for gæster som gerne vil forkæle sig selv og vælger Aurea Suiter. Bemærk at når man bor i Aurea Suiter medfølger visse ekstra fordele ombord på skibet - herunder adgang til særligt eksklusive områder.