MSC Meraviglia (Hotelklasse: 4 stjerner)

velkommen ombord på msc meraviglia

MSC Meraviglia tilhører en ny generation af krydstogtskibe, der er skabt med ny teknologi og stor omtanke for miljøet. MSC Meraviglia indbyder til en uforglemmelig oplevelse med masser af storslået underholdning.

MSC Meraviglia er et sofistikeret skib, som er en kombination af state-of-the-art-teknologi, en kærlighed til havet, design, komfort og funktionalitet. Det er et krydstogtskib, der vil blænde selv den mest kræsne passager Skibet er konstrueret efter alle kunstens regler og vil kunne anløbe alle krydstogtshavne rundt om i verden. Ved anvendelse af de nyeste teknologier hører skibet samtidig til i den miljøbevidste ende af skalaen for krydstogtsskibe. Der er forsket rigtig meget i dette område, og nu er der kommet resultater, der giver krydstogtsbranchen en lysende fremtid. Vil du opleve noget af det nyeste indenfor krydstogter - så er en tur med MSC Meraviglia helt sikkert et oplagt valg. 

Indretning af skibet
Skibet har 19 dæk, hvoraf dæk 5 til 19 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 5 er indgangsdæk med reception, udflugtssalg, business center og atrium. På dæk 5 og 6 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der 7 specialrestauranter ombord, hvor du bl.a. kan få sushi, en god steak eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

På dæk 6 ligger også den centrale promenade, der er skibets hjerte. Avanceret og raffineret med et fantastisk effektfuldt loft, der skifter udtryk flere gange om dagen. Langs arkaden er der butikker, restauranter og hyggekroge, ligesom skibets atrium går igennem i den ene ende. Her er typisk livligt med musik og underholdning flere gange om dagen og aftenen. I forenden finder I den store teatersal med musik og shows. 

På dæk 7 ligger 1. sal af promenaden med flere specialrestauranter og den stemningsfulde engelske pub. Helt fremme på skibet er indgangen til Aurea Spa. Det er også på dette dæk, I finder Casino Imperiale.  

 
Dæk 8 til 14 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 5. Yacht Club ligger i forenden af skibet fra dæk 14 til dæk 18. 

På dæk 15 ligger det store indbydende soldæk med poolområde og liggestole. Rundt ved poolen ligger Bamboo bar og Atmosphere Bar og flere udendørs spa-bade. I bagenden er den store buffetrestaurant, som også er inklusive i rejsens pris. På dæk 16 er der i bagenden et hyggeligt udendørs barområde med en ekstra pool. Der er også plads til flere solsenge med udsigt over skibets hoved-pool. Indendørs ligger skibets elegante fitnesscenter samt sportscenter med bowling, sportshal, virtuelt spillerum og sportsbar. Der er også et overdækket "solarium", hvor man kan slappe af og bade i den indendørs pool. På dæk 18 findes børneklub og teen club med aktiviteter og den flotte udsigtsbar Sky Lounge. På dæk 19 er Yacht Club område med bar og pool.

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 

Skibet tilhører Meraviglia-klassen.
Se 360 graders billeder af MSC Meraviglia - klik

Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 5.655  Skibets længde: 315 meter
 Antal besætning: Ca. 1.540  Skibets bredde: 43 meter
 Antal kahytter ialt: 2.2  Skibets max. hastighed: 41 km/t 
 Antal dæk på skibet: 19  Skibets tonnage: 171.598 tons
 Skibet er indregistreret i Panama   Skibet blev søsat i 2017

 

Kahytter
MSC Meraviglia har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytterne kan ændres til 2 enkeltsenge.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads. Derudover findes en håndfuld specialkahytter, som hører til i den dyrere ende. Disse er for gæster som gerne vil forkæle sig selv og enten vælger Aurea Suiter eller Yacht Club. Bemærk, at når man bor i enten Aurea Suiter eller Yacht Club, medfølger visse ekstra fordele ombord på skibet - herunder adgang til særligt eksklusive områder. Læs mere om Yacht Club her - klik