MSC Magnifica

Velkommen ombord på MSC MAGNIFICA

MSC Magnifica afbalancerer den højeste komfort og banebrydende design med avanceret teknologi til energibesparelse og miljøhensyn. En kombination af elegance og oplevelser ombord på et førsteklasses skib. Skibet skal moderniseres i foråret 2021.

MSC Magnifica tilbyder også en eksotisk oase med fred og ro, MSC Aurea Spa. En harmonisk balance mellem den balinesiske massages magi og den sidste nye teknologi betyder, at denne pragtfulde wellness-afdeling kan fremvise en overdådighed af muligheder at vælge imellem - fra sauna og tyrkisk bad til fitness-afdeling, skønhedssalon, Thalassoterapi, relax-afdeling og massagerum. Her, i MSC Magnificas hjerte, giver det uddannede og dygtige balinesiske personale traditionel balinesisk massage og en mangfoldighed af skønhedsbehandlinger. Kun det bedste er godt nok til gæsterne ombord på MSC Magnifica, og skibet er et perfekt miljø til afslapning og til at finde balancen mellem krop og sjæl.

Indretning af skibet
Skibet har 16 dæk, hvoraf dæk 5 til 16 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 5 er indgangsdæk med reception. På dæk 5 og 6 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. 

På dæk 6 finder du forskellige butikker med salg af accessories og souvenirs. På dæk 6 og 7 finder du i forenden den store teatersal med musik og shows. På dæk 7 finder du Atlantic City Casino.

Dæk 8 til 12 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 5. Aurea kahytterne findes på dæk 14 og 15.

På dæk 14 ligger børneklubben samt forskellige aktiviteter som 4D-biograf, bowling og shuffleboard. På dæk 16 finder du soldækket samt sportsområdet.

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 

Skibet tilhører Musica-klassen.
Se 360 graders billeder af MSC Magnifica - klik

Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 3.223  Skibets længde: 294 meter
 Antal besætning: Ca. 1.050  Skibets bredde: 32 meter
 Antal kahytter ialt: 1.259  Skibets max. hastighed: 41 km/t 
 Antal dæk på skibet: 16  Skibets tonnage: 95.128 tons
 Skibet er indregistreret i Panama   Skibet blev søsat i 2010

 

Kahytter
MSC Magnifica har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytterne kan ændres til 2 enkeltsenge.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads. Derudover findes en håndfuld specialkahytter, som hører til i den dyrere ende. Disse er for gæster som gerne vil forkæle sig selv og enten vælger Aurea Suiter eller Yacht Club. Bemærk, at når man bor i enten Aurea Suiter eller Yacht Club, medfølger visse ekstra fordele ombord på skibet - herunder adgang til særligt eksklusive områder. Læs mere om Yacht Club her - klik