MSC Bellissima

VELKOMMEN OMBORD PÅ MSC bellissima

MSC Bellissima er et af de nyeste skibe i MSC's voksende skibsflåde. Et elegant og ikke mindst innovativt skib, hvor der hele vejen igennem er tænkt på energieffektivitet og miljø.

MSC Bellissima er det første af MSC's nye skibstype, der er fyldt med et kæmpe udvalg af fantastiske oplevelser, så du som gæst er sikker på at få den perfekte oplevelse på dit krydstogt. MSC Bellissima tilbyder alt, hvad hjertet begærer, og ønsker man som gæst at have alle muligheder, så er en tur med MSC Bellissima helt sikkert et oplagt valg. Ombord på MSC Bellissima kan man spadsere rundt i den næsten 100 meter lange og elegante promenade, hvor man kan lade sig friste af de mange butikker eller nyde en friskbrygget kop kaffe. Med et væld af aktiviteter er der nok at give sig til.

Indretning af skibet
Skibet har 19 dæk, hvoraf dæk 5 til 19 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 5 er indgangsdæk med reception, udflugtssalg, business center og atrium. På dæk 5 og 6 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der 7 specialrestauranter ombord, hvor du bl.a. kan få sushi, en god steak eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

På dæk 6 ligger også den centrale promenade, der er skibets hjerte. Avanceret og raffineret med et fantastisk effektfuldt loft, der skifter udtryk flere gange om dagen. Langs arkaden er der butikker, restauranter og hyggekroge, ligesom skibets atrium går igennem i den ene ende. Her er typisk livligt med musik og underholdning flere gange om dagen og aftenen. I forenden finder I den store teatersal med musik og shows. 

På dæk 7 ligger 1. sal af promenaden med flere specialrestauranter og den stemningsfulde engelske pub. Helt fremme på skibet er indgangen til Aurea Spa. Det er også på dette dæk, I finder skibets kasino.   

Dæk 8 til 14 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 5. Yacht Club ligger i forenden af skibet fra dæk 14 til dæk 18. 

På dæk 15 ligger det store indbydende soldæk med poolområde og liggestole. Rundt ved poolen ligger Grand Canyon bar og Atmosphere Bar samt flere udendørs spa-bade. I bagenden er den store buffetrestaurant, som også er inklusive i rejsens pris. På dæk 16 er der i bagenden et hyggeligt udendørs barområde med en ekstra pool. Der er også plads til flere solsenge med udsigt over skibets hoved-pool. Indendørs ligger skibets elegante fitnesscenter samt sportscenter med bowling, sportshal, virtuelt spillerum og sportsbar. Der er også et overdækket "solarium", hvor man kan slappe af og bade i den indendørs pool. På dæk 18 findes børneklub og teen club med aktiviteter og den flotte udsigtsbar Sky Lounge. Dæk 19 er Yacht Club område med egen bar og pool.

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 

Skibet tilhører Meraviglia-klassen.
Se 360 graders billeder af MSC Bellissima - klik


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 5.686  Skibets længde: 315 meter
 Antal besætningsmedlemmer: Ca. 1.570  Skibets bredde: 43 meter
 Antal kahytter ialt: 2.217  Skibets max. hastighed: 41 km/t 
 Antal dæk på skibet: 19  Skibets tonnage: 171.598 tons
 Skibet er indregistreret i Panama   Skibet blev søsat i 2019


Kahytter
MSC Bellissima har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytterne kan ændres til 2 enkeltsenge.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads. Derudover findes en håndfuld specialkahytter, som hører til i den dyrere ende. Disse er for gæster som gerne vil forkæle sig selv og enten vælger Aurea Suiter eller Yacht Club. Bemærk at når man bor i enten Aurea Suiter eller Yacht Club medfølger visse ekstra fordele ombord på skibet - herunder adgang til særligt eksklusive områder. Læs mere om Yacht Club her - klik