Diamond Princess (Hotelklasse: 4 stjerner)


om skibet

Diamond Princess er et luksuriøst rejsemål i sig selv. Vågn op hver morgen med forventningens glæde til nye horisonter. Nyd udsigten fra en af skibets 750 luksuskahytter med balkon. Forkæl dig selv med en varm stenmassage i den berømte Lotus Spa, nyd udsøgte retter i en formel eller afslappet atmosfære, og gør dit krydstogt til en uforglemmelig oplevelse.

Underholdning

Der er rigeligt med underholdning og aktiviteter ombord, lige fra kurser der gør der klogere, til fitness der får dig til at svede, og SPA der får dig helt ned i gear, et teatershow du sent glemmer, og meget mere. Diamond Princess er en flydende by, hvor næsten alt kan lade sig gøre. Hop i badetøjet og i en af skibets 4 pools, og svøm mod eller med strømmen i bølgebadet, eller nyd boblerne i et af de 8 boblebade.Snør løbeskoene og tag i fitness, hvor du under din træning kan nyde en smuk havudsigt, eller tag en løbetur på skibets løbebane på sportsdækket, og få pulsen op. Skal der skrues ned for tempoet og op for ferieafslapningen, er der også rig mulighed for det i det asiatiske Lotus spa, eller skibets voksenoase The Sancuary (kun adgang for voksne, mod tillæg)
Om aften vil der være et kæmpe show, hvor skibets professionelle kunstnere folder sig ud på skibets store Broadway scene. Efter showet kan du tage ud og få en sving om, eller nyde en god cocktail i en af skibets mange lounges, eller gamle i skibets kasino.   

Se film om skibet her

Restauranter

Chefkokkene på skibene, kalder sig selv for kulinariske kunstnere, der stræber efter af servere det allerbedste fra køkkenet. Hele flåden er blevet optaget i det velrenommerede gastronomiske selskab Chaîne de Rôtisseurs. Hver enkelt chefkoks menu er kreativ, og udvalget ændre sig fra dag til dag. Derudover kan du forvente en fejlfri service, og en uforglemmelig feinschmeckeroplevelse. Udover det kreative køkken, er de traditionelle retter også at finde, både i a la carte restauranter og buffeter, og der vil være mad døgnet rundt i den 24 timer buffet i Horizon Court. Vil du en aften gerne forkæle dine smagsløg endnu mere, kan skibets betalingsrestauranter opfylde dette. Herunder findes der italienske specialretter, steakhouse, intim balkonmiddag på din egen balkon, og der bliver gjort ekstra meget ud af serveringen.

Inkluderet i krydstogtsprisen er:

  • Buffet restaurant
  • Hovedrestaurant
  • Burgerbar
  • Pizzaria 
  • Isbar

Gæster under 18 ombord

Børn og unge har det sjovt på deres vilkår i deres eget område, som er indrettet specielt til dem. Her kan de tilbringe deres fritid, hvor der finde de nyeste videospil og film, samt bordfodbold, brætspil og meget mere. For de mindste bliver der afholdt pizzaparty, pyparty og meget mere. Aktiviteterne bliver opdelt efter alder.


Kahytter

Antal kahytter total: 1337
Udvendige kahytter med balkon: 750
Kahytter med havudsigt: 1000
Indvendige kahytter: 337
Kahytter for handicappede gæster: 28


 

Attribut

Længde 290 meter
Bredde 29 meter
Passagerdæk 18
Elevatorer Ja
Barer 6 stk.
Swimmingpools 4 stk.
Spa 8 stk.
Antal passagerer 2200
Antal besætning 1100
Årgang 2004 - modernisering i 2014