Diamond Princess (Hotelklasse: 4 stjerner)


om skibet

Diamond Princess er et luksuriøst rejsemål i sig selv. Vågn op hver morgen med forventningens glæde til nye horisonter. Nyd udsigten fra en af skibets 750 luksuskahytter med balkon. Forkæl dig selv med en varm stenmassage i den berømte Lotus Spa, nyd udsøgte retter i en formel eller afslappet atmosfære og gør dit krydstogt til en uforglemmelig oplevelse.

Underholdning

Der er rigeligt med underholdning og aktiviteter ombord lige fra kurser, der gør dig klogere over fitness, der får dig til at svede og spaen, der får dig helt ned i gear til et teatershow, du sent glemmer. Diamond Princess er en flydende by, hvor næsten alt kan lade sig gøre. Hop i badetøjet og i en af skibets 4 pools og svøm mod eller med strømmen i bølgebadet eller nyd boblerne i et af de 8 boblebade. Snør løbeskoene og tag i fitness, hvor du under din træning kan nyde en smuk havudsigt, eller tag en løbetur på skibets løbebane på sportsdækket og få pulsen op. Skal der skrues ned for tempoet og op for ferieafslapningen, er der også rig mulighed for det i det asiatiske Lotus spa eller i skibets voksenoase The Sanctuary (kun adgang for voksne og mod tillæg).
Om aftenen vil der være et kæmpe show, hvor skibets professionelle kunstnere folder sig ud på skibets store Broadway scene. Efter showet kan du få en sving om, nyde en god cocktail i en af skibets mange lounges eller gamble i skibets kasino.   

Se film om skibet her

Restauranter

Chefkokkene på skibene kalder sig selv for kulinariske kunstnere, der stræber efter at servere det allerbedste fra køkkenet. Hele flåden er blevet optaget i det velrenommerede gastronomiske selskab Chaîne de Rôtisseurs. Hver enkelt chefkoks menu er kreativ, og udvalget ændrer sig fra dag til dag. Derudover kan du forvente en fejlfri service og en uforglemmelig feinschmeckeroplevelse. Udover det kreative køkken er de traditionelle retter også at finde både i a la carte restauranterne og buffeterne, og der vil være mad døgnet rundt i den 24 timers buffet i Horizon Court. Vil du en aften gerne forkæle dine smagsløg endnu mere, kan skibets betalingsrestauranter opfylde dette. Herunder findes der italienske specialretter, steakhouse, intim balkonmiddag på din egen balkon, og der bliver gjort ekstra meget ud af serveringen.

Inkluderet i krydstogtsprisen er:

  • Buffetrestaurant
  • Hovedrestaurant
  • Burgerbar
  • Pizzaria 
  • Isbar

Gæster under 18 ombord

Børn og unge har det sjovt på deres vilkår i deres eget område, som er indrettet specielt til dem. Her kan de tilbringe deres fritid og finde de nyeste videospil og film samt bordfodbold, brætspil og meget mere. For de mindste bliver der afholdt pizzaparty, pyparty og meget mere. Aktiviteterne er opdelt efter alder.


Kahytter

Antal kahytter total: 1337
Udvendige kahytter med balkon: 750
Kahytter med havudsigt: 1000
Indvendige kahytter: 337
Kahytter for handicappede gæster: 28


 

Attribut

Længde 290 meter
Bredde 29 meter
Passagerdæk 18
Elevatorer Ja
Barer 6 stk.
Swimmingpools 4 stk.
Spa 8 stk.
Antal passagerer 2200
Antal besætning 1100
Årgang 2004 - modernisering i 2014