Diamond Princess (Hotelklasse: 4 stjerner)

Velkommen ombord på diamond PRINCESS

DIAMOND PRINCESS ER ET LUKSURIØST REJSEMÅL I SIG SELV. VÅGN OP HVER MORGEN MED FORVENTNINGENS GLÆDE TIL NYE HORISONTER. FORKÆL DIG SELV MED EN VARM STENMASSAGE I DEN BERØMTE LOTUS SPA ELLER NYD UDSØGTE RETTER I EN FORMEL ELLER AFSLAPPET ATMOSFÆRE OG GØR DIT KRYDSTOGT TIL EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE.

Siden 2004 har Diamond Princess givet et hav af passagerer unikke og mindeværdige oplevelser - og det gør det stadig. Diamond Princess er beriget med faciliteter og underholdning, ombord på dette skønne krydstogtskib kan man glæde sig over et uforglemmeligt ophold. 

Indretning af skibet
Skibet har 18 dæk, hvoraf dæk 5 til 18 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. På dæk 5 finder du reception, udflugtssalg og business center. På dæk 6 og 7 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der nogle specialrestauranter ombord, hvor du bl.a. kan få en god steak eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

På dæk 6 og 7 forrest finder du Princess Theater, hvor der er underholdning hver aften. På dæk 6 finder du Grand Casino.


 

Dæk 8 til 12 er fortrinsvis kahytter. Der er også enkelte kahytter på dæk 14. Suiterne er placeret på forskellige dæk. 

På dæk 14 ligger det store indbydende soldæk med poolområde og liggestole. Rundt om poolen ligger The Mermaids Tall bar. På dæk 15 kan du også se en film under stjernerne. 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 

 


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 2.674  Skibets længde: 290 meter
 Antal besætning: Ca. 1.238  Skibets bredde: 37 meter
 Antal kahytter ialt: 1.337  Skibets max. hastighed: 41 km/t
 Antal dæk på skibet: 18  Skibets tonnage: 115.875 tons
 Skibet er indregistreret i Bermuda  Skibet blev søsat i 2004 - Moderniseret 2019

 

Kahytter
Diamond Princess har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytter kan ændres til 2 enkeltsenge.