Costa Toscana (Hotelklasse: 4 stjerner)

Velkommen ombord på COSTA ToscanA

COSTA TOSCANA ER COSTAS FLAGSKIB. SKIBET BYDER PÅ EN UNIK STIL INSPIRERET AF KUNST, KULTUR OG MODE MED UDGANSPUNKT I DEN ITALIENSKE RELIGION. HOP OMBORD PÅ DENNE FLYDENDE OPLEVELSE MED ØJE FOR TEKNOLOGI, KOMFORT OG MILJØET.

Et krydstogt på Costas nye flagskib, Costa Toscana, vil blive en rejse du sent vil glemme. Shows og underholding leveret af internationale artister venter på dig. Det samme gør pool områder, vandland, aktiviteter, spa, fitness og mange andre ting. Ombord finder du skønne køkkener. Her er et bredt udvalg af italienske og internationale restauranter. Friske råvare særligt udvalgt til de forskellige restauranter som varriere lige fra familierestauranter til gourmetretter. Forkæl dig selv med en afslappende behandling i spa området og slut dagen af med en cocktail i baren. Underholdningen er uendelig og de sene aftener åbner for teater, livemusik og dansegulv. Skibet ligger i særdeleshed op til en feire med ren afslapning spækket med oplvelser.

Indretning af skibet
Skibet har 20 dæk, hvoraf dæk 4 til 20 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 6 er indgangsdæk med reception, udflugtssalg, business center og atrium. Ombord finder du 11 restauranter og 19 forskellige bar og lounges. Nogle restauranter er buffet og andre er ala carte. Nogle af dem er specialrestauranter og disse steder betaler du en merpris.

 


 

Kahytterne er fordelt på dæk 4 og 5 og fra dæk 9 -17.

På dæk 6 til 8 finder de fleste restauranter, butikker, bare, teater og diverse andre aktiviteter.

På dæk18 vandland findes vandlandet med rutchebaner og går du på dæk 19 er du i 65 meters højde hvor du kan nyde udsigten på skywalk platformen.

På dæk 17 ligger det store indbydende soldæk med poolområde og liggestole. men de 13 pools og jacuzzies er fordelt på andre dæk også.

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 6.730  Skibets længde: 338 meter
 Antal besætning: Ca. 1646  Skibets bredde: 32 meter
 Antal balkon kahytter ialt: 1.550  Skibets max. hastighed: 43 km/t 
 Antal dæk på skibet: 20  Skibets tonnage: 185.010 tons
 Skibet er indregistreret i Italien  Skibet blev søsat i 2021

 

Kahytter
Alle kahytter på Costa Toscana er udstyret med møbler og materialer fra italienske leverandører og er indrettet forskelligt alt efter hvilket dæk de ligger på. Man finder mange forskellige slags kahytter, lige fra en indvendig kahyt til en stor eksklusiv suite. Alle kahytter er som minimum udstyret med dobbeltseng, skrivebord, TV, telefon, safetyboks, eget bad og toilet m.m.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads.