Costa Luminosa

Velkommen ombord på COSTA LUMINOSA

COSTA LUMINOSA ER FRA 2009. ET DEJLIGT MELLEMSTØRRELSE SKIB MED FLOTTE FACILITETER. INDRETNINGEN ER ITALIENSK MED ET FARVERIGT INTERIØR. FÅ SKIBE MESTRE AT BRUGE DE STÆRKE FARVER SÅ SUCCESFULDT SOM PÅ COSTA LUMINOSA. SKIBET ER SPÆKKET MED MODERNE FACILITETER.

På forunderlig vis har man med de sprudlende farver og de mange flotte detaljer formået at bygge et skib hvor stilafvenkslingen ombord er imponerende. Hvad udsmykning angår er det et moderne design. Således har skibet afsat plads til moderne figurativ kunst, med 288 originale værker og 4.733 udskrifter ombord. Costa Luminosa har et lækkert 3.500 m2 stort velvære område fordelt på to etager med Samsara Spa, fitness, tyrkisk bad og meget mere. Samsara Spa er præget af smuk indretning med stor brug af mosaikker og hyggelig indretning. Netop Samsara Spa gør det muligt at hæve krydstogtet til en særlig velvære oplevelse. Til Samsara Spa er nemlig knyttet et særligt kahytskoncept, hvor gæster i kahytter og suiter har direkte adgang til spa-området og eksklusiv adgang til wellness restaurant uden tillæg
 

Indretning af skibet
Skibet har 12 dæk, hvoraf dæk 1 til 12 er for passagerer. I forenden, midten og bagenden ligger skibets elevatorer. Dæk 2 er indgangsdæk med reception, udflugtssalg, business center og atrium. Det er også her at du finder Casino Vega. Bagerst  i skibet på dæk 2 og 3 findes skibets hovedrestauranter med a-la-carte servering. Disse er inkluderet i dit krydstogt. Derudover findes der 3 specialrestauranter ombord, hvor du bl.a. kan få en god steak eller en pizza. På disse restauranter betaler du en merpris.

Forrest på dæk 2 og 3 og finder du det store teater, hvor der hver aften er underholdning. 


 

Dæk 4 til 8 er fortrinsvis kahytter.  Samsara findes på dæk 8.

På dæk 9 ligger det store indbydende soldæk med poolområde og liggestole. I bagenden er den store buffetrestaurant, som også er inklusive i rejsens pris. 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. 


Tekniske specifikationer

 Antal passagerer: Max kapacitet 2.260  Skibets længde: 294 meter
 Antal besætning: Ca. 1.050  Skibets bredde: 32 meter
 Antal kahytter ialt: 1.130  Skibets max. hastighed: 43 km/t 
 Antal dæk på skibet: 13  Skibets tonnage: 92.700 tons
 Skibet er indregistreret i Italien  Skibet blev søsat i 2010

 

Kahytter
Costa Luminosa har et stort udvalg af kahytter. Fælles for alle kahytstyper er det stilfulde interiør, der går igen over hele linjen. Alle kahytter er som minimum udstyret med aircondition, garderobe, badeværelse med bruser, tv, telefon, hårtørrer, trådløs internetadgang (mod betaling), minibar og en safetyboks. Alle dobbeltsenge i kahytter kan ændres til 2 enkeltsenge.

Det er muligt at købe familiekahytter, som oftest består af 2 kahytter ved siden af hinanden med forbindelsesdør imellem. Disse er dyrere end opredninger men også et godt alternativ, hvis man gerne vil have lidt ekstra plads.