Caribbean Princess (Hotelklasse: 4 stjerner)

om skibet

Caribbean Princess er flagskibet i flåden, og har Jill Whelan ”Vicki Stubing” fra The Love Boat til gudmor. Skibet blev søsat i år 2004, og bærer på 900 luksuskahytter med balkon og minisuiter, som giver mulighed for at bo med en imponerende udsigt, i private omgivelser. Som skibets navn afsløre, sejler hun mest i der eksotiske Caribien, og medbringer op til 3.114 gæster har en besætning 1.163 i besætning.


Underholdning

Det vil være en underdrivelse at påstå, at underholdningen i teateret ombord kun er festlig, for den er meget mere end det. De professionelle kunstnere har mange års erfaring, og vil hver aften give et brag af et show, på skibets Broadwayscene. Udover teatershowet, kan man også gamble i skibets kasino, nyde en god film under stjerne himlen, slå sine medrejsende i minigolf på den 9-hullers minigolfbane, eller øve sine skud med køllen i den virtuelle golfsimulator, og meget mere sjovt.Skal formen holdes ved lige, er der gode muligheder for at røre sig. Du kan gå i fitnessrummet som har udsigt til havet, tage en tur på løbebanen eller spille bold i skibets Center Court. Har man glemt løbeskoene, kan pulsen også nemt komme op, ved at undgå elevatoren, og tage trapperne. 
Skal pulsen ned, og skal dagen stå på afslapning, byder Caribbean Princess også på lækre spa-oplevelser. Nyd en lækker massage i det asiatiske Lotus spa-område, eller tag en stille dag i The Sancuary, hvor der kun er adgang for voksne (adgang mod tillæg).Ombord vil der også blive afholdt små kurser, hvor du f.eks. kan lære at tage de rigtig feriebilleder, lave mad, keramik og meget mere. Derudover findes der også mange indbydende butikker, hvor du kan købe lige fra tøj, til cremer, til smykker til souvenirers og meget andet. 

Se film om skibet her

Restauranter

Chefkokkene på skibene, kalder sig selv for kulinariske kunstnere, der stræber efter af servere det allerbedste fra køkkenet. Hele flåden er blevet optaget i det velrenommerede gastronomiske selskab Chaîne de Rôtisseurs. Hver enkelt chefkoks menu er kreativ, og udvalget ændre sig fra dag til dag. Derudover kan du forvente en fejlfri service, og en uforglemmelig feinschmeckeroplevelse. Udover det kreative køkken, er de traditionelle retter også at finde, både i a la carte restauranter og buffeten, og der vil være mad døgnet rundt. Vil du en aften gerne forkæle dine smagsløg endnu mere, kan skibets betalingsrestauranter opfylde dette. Herunder findes der italienske specialretter, steak-og seafoodrestaurant, intim balkonmiddag på din egen balkon, og der bliver gjort ekstra meget ud af serveringen.


Gæster under 18 ombord

Børn og unge har det sjovt på deres vilkår i deres eget område, som er indrettet specielt til dem. Her kan de tilbringe deres fritid, og der findes de nyeste videospil og film, samt bordfodbold, brætspil og meget mere. For de mindste bliver der afholdt pizzaparty, pyparty og andre sjove aftner. Aktiviteterne bliver opdelt efter alder


Kahytter

Antal kahytter totalt: 1557
Udvendige kahytter med balkon: 881
Kahytter med havudsigt: 1105
Indvendige kahytter: 452
Kahytter for handikappede gæster: 25


 

Attribut

Længde 290 meter
Bredde ??
Passagerdæk 19
Elevatorer Ja
Barer 7
Swimmingpools 5 stk.inkl. pool med bølgebad
Spa 7 stk.
Antal passagerer 3114
Antal besætning 1163
Årgang 2004 - modernisering 2014