Villaer i Kroatien

Bo lækkert i privat villa langs kroatiens kyst 

I Kroatien er det at leje private villaer og lejligheder populært. Straks man ser de lækre indkvarteringer med de hyggelige små terrasser og gårdhaver så giver det god mening. Villaerne er fyldt med charme og fås i mange størrelser. De er især velegnet til større familier eller ferier hvor flere familier skal være sammen. Mange er med privat pool og i flere kan man medbringe kæledyr. 

Villaer - Istrien og Kvarner bugten

Herunder ses et spændende udvalg af villaer på Istrien og i Kvarnerbugten - danskernes foretrukne kør selv paradis. Bemærk, vi tilbyder også store villaer op til 18-20 personer og LUKSUS-villaer til de kræsne. Ring for mere information.  LÆS OM ISTRIEN & KVARNERBUGTENLæs mere »

Villaer - Øen Brac

Herunder ses et spændende udvalg af villaer fra den stemningsfulde ferieø Brac. Vi tilbyder også store villaer op til 18-20 personer og LUKSUS-villaer til de kræsne. Ring for mere information.  LÆS OM ØEN  BRACLæs mere »

Villaer - Øen Hvar

Herunder ses et spændende udvalg af villaer fra den stemningsfulde ferieø Hvar. Vi tilbyder også store villaer op til 18-20 personer og LUKSUS-villaer til de kræsne. Ring for mere information.  LÆS OM ØEN HVARLæs mere »