Villa Terra, Rezanci - Kroatien (Hotelklasse: 5 stjerner)

BELIGGENDE  i Režanci på Istrien nær Rovinj og Pula

Boligen har 5 soveværelser. Velegnet til 10 personer med mulighed for 2 ekstra opredninger.

Istria Nuova’s Villa’s består af 3 separate luksus villaer fordelt på  11.000m2 i den lille Istrianske landsby Režanci. Villaerne ligger i udkanten af Rezanci i et skovområde med skøn natur. Hver villa har sin egen grund på 2000m2 med poolområde og egen have med Middelhavsplander. Dertil kommer et fælles skov og græsareal med vandrestier og bænke på 5.000m2. Fællesområdet byder ikke kun på dejlig natur men også en perlerække af lækre aktivitetsmuligheder til aktive gæster. Disse er til rådighed for gæster i alle 3 villaer. De 3 Villaer er: VIlla Aqua, Villa Terra og Villa Sole. 

Landsbyen Rezanci er ikke stor. Den ligger idyllisk omgivet af skov og marker. Byen har en lille købmand. Der ca. 20 km til den store historiske by Pula samt ca. 30 km til stemningsfulde og charmerende Rovinj -  to af Istriens mest populære byer og oplagte udflugtsmål. Villa Aqua er luksuriøs og charmerende villa hvor man kan nyde privatlivets fred i flotte omgivelser. Villaen har adgang til et separat fitness- og spahus, golf chipping and putting green og volleyball, der er fælles med de 2 øvrige feriehuse.

Indretning
Villa Terra har et boligareal på 350m2 og passer til max 12 personer. Huset er indrettet i klassisk moderne stil med bjælkelofter og specialdesignet møbler. Det store åbne køkken er veludstyret med alle moderne bekvemmeligheder, bl.a. kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn og et stort spisebord. Opholdsstuen er møbleret med signaturmøbler, der er unikke for Villa Terra. Fra stuen er der udgang til en overdækket terrasse med et elegant granit spisebord, stole og pejs/grill. Herfra er der udsigt til pool området. Fra stuen er der direkte udgang til den store sten terrasse. Overalt i huset er der aircondition og opvarmning.

Villaen har 5 soveværelser med lækre Kingsize senge. Fra master bedroom på 1 sal er der stor balkon med solsenge og en fantastisk udsigt. Her er også en udendørs spa. Der er også adgang til denne terrasse fra hall´en.  På alle værelser er der endvidere skrivebord og lænestol samt privat badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. Der er mulighed fo 2 opreninger på sovesofa i stuen. Den stor flotte terrasse er flisebelagt med masser af plads til solsenge og parasoller. Desuden er en del indrettet med en af de traditionelle pergola overdækkede terrasse med et par liggestole, hvis dagen skal nydes et par timer i skyggen. Der er mulighed for at overdække poolen i kølige sæsoner for at holde på varmen i vandet. 

Hele området er beliggende nær ved en stor privat skov med muligheder for cykling eller gåture, chipping og putting green, volleyball eller fitness. Huset har egen parkering på grunden og der er mulighed for at medbringe kæledyr. Håndklæder og badehåndklæder er på stedet. Ring og hør om ledige datoer.

Beliggenhed
Huset ligger i landsbyen Rezanci  i det midt på Istrien i Kroatien. Der er mulighed for indkøb lokalt 500m fra villaen mens de nærmeste restauranter er små nabolandsbyer som Svetvincenat eller Sajini der ligger 5-6 km væk. Området er oplagt til en rolig afslappende ferie med mulighed for vandring og cykelture eller tage på en udflugt til fx Nationalparken Brijuni på den sydvestlige kystlinje af Istrien. Det er også oplagt at tage på en udflugt til en af de nærmeste storbyer Pula, Rovinj eller Rabac eller tage en frisk dukkert i det krystalklare vand på stranden (sten/grusstrand), der ligger 17 km fra villaen. Der er ca. 20 min kørsel til nærmeste strand uanset om man vælger Syd, øst eller vestkysten af Istrien. Pula er den nærmeste lufthavn og ligger ligger 23 km fra Villa Terra.

Fakta

  Max antal personer: 10   Pool: ja
  Antal sovevær: 5 stk   Grill: ja
  Størrelse: 350m2   Wifi: Ja
  Antal etager: 2   Aircondition: Ja
  Husdyr tilladt: nej   Parkering: Ja
  Slutrengøring: Inkluderet   Depositum: