Villa Sole, Rezanci - Kroatien (Hotelklasse: 5 stjerner)

BELIGGENDE  i Režanci på Istrien nær Rovinj og Pula

Boligen har 5 soveværelser. Velegnet til 10 personer.

Istria Nuova’s Villa’s består af 3 separate luksus villaer fordelt på  11.000m2 i den lille Istrianske landsby Režanci. Villaerne ligger i udkanten af Rezanci i et skovområde med skøn natur. Hver villa har sin egen grund på 2000m2 med poolområde og egen have med Middelhavsplander. Dertil kommer et fælles skov og græsareal med vandrestier og bænke på 5.000m2. Fællesområdet byder ikke kun på dejlig natur men også en perlerække af lækre aktivitetsmuligheder til aktive gæster. Disse er til rådighed for gæster i alle 3 villaer. De 3 Villaer er: Villa Aqua, Villa Terra og Villa Sole. 

Landsbyen Rezanci er ikke stor. Den ligger idyllisk omgivet af skov og marker. Byen har en lille købmand. Der ca. 20 km til den store historiske by Pula samt ca. 30 km til stemningsfulde og charmerende Rovinj -  to af Istriens mest populære byer og oplagte udflugtsmål. Villa Aqua er luksuriøs og charmerende villa hvor man kan nyde privatlivets fred i flotte omgivelser. Villaen har adgang til et separat fitness- og spahus, golf chipping and putting green og volleyball, der er fælles med de 2 øvrige feriehuse.

Indretning
Villa Sole har et boligareal på 300m2 og passer til max 10 personer. Huset er indrettet i klassisk moderne stil med bjælkelofter og specialdesignet møbler. Køkkenet er veludstyret med alle moderne bekvemmeligheder, bl.a. kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Den store opholdsstue er møbleret med signaturmøbler, der er unikke for Villa Sole. Fra stuen er der direkte udgang til stor overdækket terrasse med med et stort spisebord. Herfra har man udsigt over poolen og den 350m2 store terrasse. Terrassen er i elegant stil med typiske kroatiske sten. Her er også muligt at grille i den åbne grillovn. Overalt i huset er der aircondition og opvarmning.

Villaen har 5 soveværelser som alle er med lækre Kingsize senge. Fra master bedroom på 1 sal er der stor balkon med solsenge og en fantastisk udsigt. Alle værelser har endvidere skrivebord, stol samt lækkert og indbydende badeværelser. Alle badeværelser har bad og toilet. På 1. sal er der et ekstra rum med spil og spilleconsol. Midt på terrassen ligger den 48m2 store opvarmede pool. Rundt omkring er der solsenge, parasoller og blomsterkrukker. Den store omliggende have  er anlagt i et skrående terræn. Små stier i haven fører til aktivitetområderne for f.eks. volleybanen, golftræning eller til det fælles spa- og fitnesshus. 

Hele området er beliggende nær ved en stor privat skov med muligheder for cykling eller gåture, chipping og putting green, volleyball eller fitness. Huset har egen parkering på grunden og der er mulighed for at medbringe kæledyr. Håndklæder og badehåndklæder er på stedet. Ring og hør om ledige datoer.

Beliggenhed
Huset ligger i landsbyen Rezanci  i det midt på Istrien i Kroatien. Der er mulighed for indkøb lokalt 500m fra villaen mens de nærmeste restauranter er små nabolandsbyer som Svetvincenat eller Sajini der ligger 5-6 km væk. Området er oplagt til en rolig afslappende ferie med mulighed for vandring og cykelture eller tage på en udflugt til fx Nationalparken Brijuni på den sydvestlige kystlinje af Istrien. Det er også oplagt at tage på en udflugt til en af de nærmeste storbyer Pula, Rovinj eller Rabac eller tage en frisk dukkert i det krystalklare vand på stranden (sten/grusstrand), der ligger 17 km fra villaen. Der er ca. 20 min kørsel til nærmeste strand uanset om man vælger Syd, øst eller vestkysten af Istrien. Pula er den nærmeste lufthavn og ligger ligger 23 km fra Villa Sole.

Fakta

  Max antal personer:10+2   Pool: ja
  Antal sovevær: 5 stk   Grill: 
  Størrelse: 300m2   Wifi: Ja
  Antal etager: 2   Aircondition: Ja
  Husdyr tilladt: ja   Parkering: Ja
  Slutrengøring: Inklusiv   Depositum: