Villa Sianna, Vodnjan - Kroatien (Hotelklasse: 4 stjerner)

BELIGGENDE I VODNJAN - 20 km fra Rovinj i Regionen istrien

Boligen har 3 soveværelser og er bedst velegnet til 6 personer. 

I Vodnjan ligger denne smukke og komfortable villa til 6 personer. Da værten producere olivenolie er villaens have omgivet af en stemningsfuld og hyggelig olivenlund. Boligen har et lækkert stort udendørs areal med flere terrasser i forskudte plan. Der er en forholdsvis stor udendørs swimmingpool (12x5m) med poolhus. Dejlig overdækket terasse med grill, hvor middagen kan nydes i en afslappende atmosfære. I det hele taget et indbydende udeareal i ægte kroatisk stil. 

Der er 1 km til den lille by Vodnjan, som har godt 6.000 indbyggere og byder på en autentisk lokal stemning. Med en håndfuld restauranter og små middelalderlige gader, er det oplagt at gå på opdagelse i byen mindst en gang under ferien. Her er kan du besøge Basilica of St. Blaise med det høejeste kirketårn på Istrien og se en stor samling af ægte mumier. Historien der hører hertil er både makaber og skræmmende. En gåtur i gaderne med de krogede bygninger byder på fantastisk gadekunst med vægmalerier og grafittier.  

Få km fra Vodnjan ligger den lille fiskerby Fazana, hvorfra der sejler turistbåde til øen med Brijuni National Park. Sydpå er der blot 10 km til storbyen Pula med det verdensberømte amfiteater. I byen sydlige ende ligger Adventure Park Pula med spændende aktiviteter. Endnu mere interessant er det 20 km mod nordvest... her kommer du til  den maleriske by Rovinj. Få byer emmer af så meget charme som denne. Byen er som et kæmpe museum fuld af liv. Den gamle bydel ligger som en halvø ude i havet. Rundt om halvøen ligger det ene stemningsfulde spisested efter det andet - kun afbrudt af en festlig bar ind imellem. Midt på halvøen ligger en kirke med udsigt. Uanset hvilken af de små gader man vælger så fører de opad mod kirken. Gaderne er brostensbelagte og for hver meter er der snirklede kroge som byder på indbydende gårdhaver og små kunstforretninger. En by man på ingen måde må gå glip af. 

Forresten går der udflugtsbåd til Venedig om sommeren....

Indretning
Dejlig stort hus på 125m2 til max 6 personer. Huset har 3 soveværelser med dobeltsenge. Dertil kommer 2 badeværelser, TV samt internet. Fra stuen er der en stor havedør som går ud til den ene af to terrasser. Køkkenet er af ældre dato men pænt og velholdt. Der er også både opholdsstue og spisestue. Køkkenet indeholder komfur, opvaskemaskine, køleskab, fryser, kaffemaskine og mikroovn. Der er vaskemaskine og aircondition. Indretningen indendørs er i blandet stil og kan virke lidt gammeldags. Men alt er i fineste orden og udendørs er faciliteterne super fine. Her er bl.a. flere terasser med havemøbler og parasol og grill. Der er god parkeringsmulighed ved huset.

Beliggenhed
Huset ligger i Vodnjan - 1 km fra centrum. Der er 11 km til Pula som også er nærmeste lufthavn. Det kan anbefales at benytte muligheden for en tur med turistbåde til Brijuni National Park. Ca. 20 km længere mod vest ligger Rovinj mens der er 30 km til Porec. Mod øst finder I adskillige bugter med smukke strande og krystalklart hav. Ca. 12 km mod syd finder I Pula med de mange monumenter fra fortiden, såsom det romerske amfiteater. Her ligger også Adventure Park Pula for de som skal være lidt aktive.

Fakta

  Max antal personer: 6   Pool: Ja
  Antal sovevær: 3 stk   Grill: Ja
  Størrelse: 125m2   Wifi: Ja
  Antal etager: 1   Aircondition: Ja
  Husdyr tilladt: Nej   Parkering: Ja
  Slutrengøring: Inkl. i prisen   Depostim: Ingen