Villa Maya, Krnica - Kroatien (Hotelklasse: 3+ stjerner)

BELIGGENDE I KRNICA - Den SydØSTlige del af ISTRIEN

Boligen har 4 soverværelser og er velegnet til 8 personer. Mulighed for 1 ekstra opredning i det ene soveværelse.

I den lille by Krnica ligger denne skønne villa i natursmukke omgivelser og blot 2,5 km fra havet. Huset er forholdsvis nyt og indrettet i moderne tidssvarende stil. Det har 4 soveværelser som alle har en dobbeltseng. I det ene værelse er der endvidere mulighed for at få en ekstra seng. Der er en skøn have med en hyggelig terrasse med grill. Og selvfølgelig er der også en dejlig pool.

Krnica er en stille og fredelig by på sydøst siden af Istrien. Der er kun 2 km til østkysten af Istrien som byder på det klareste havvand man kan forestille sig. Strandene er fredfyldte med småsten. Perfekt område til snorkling og evt. dykning. Der er dykkerskole i bugten ved Krnica og mulighed for vragdyk. Området er et stort naturområde og ser ikke nær så mange turister som vestkysten gør. Et perfekt udgangspunkt til mountainbiking og vandreture.

Den lille by Krnica er udover det klar vand kendt for sit Istranske køkken - og særlig kendt for Scampi (store rejer). Særligt kan vi anbefale restaurant "Carmen" og "Bepo". Krnica er også det perfekte udgangspunkt itil at besøge de kendte feriebyer som Umag, Porec, Novigrad og Rovinj som alle ligger på Istriens vestkyst. Skal det være lidt mere mondænt og "hipt" så prøv med Opatija lidt nord for byen. Et lille hemmligt område som endnu ikke er kendt af mange.

Indretning
Dejlig hus på 170m2 til max 9 personer. Huset er fra 2013 og fremstår nyt og moderne. Det er indrettet med 4 soveværelser som alle har en dobbeltseng. Det ene værelse har en ekstra seng. Der er 5 badeværelser hvoraf en er med vaskemaskine. Huset indeholder også et stort køkkenalrum med hyggelig sofakrog, stor spiseafdeling og køkkenområde med et par spisepladser. I stuen er der TV. Køkkenet indeholder kogeplader, ovn, opvaskemaskine, køleskab, fryser og mikroovn. Derudover er der fri wifi og aircondition. Foran huset er der parkering.

Fra køkkenalrum er der udgang til en stor overdækket og åben terrasse hvor der er udsigt over poolen. Her er der et stort udendørs spisebord. Lige nedenfor den overdækkede terasse ligge poolen og endnu en terrasse med grillområde. Rundt om poolen er der liggestole.

Sengelinned er inkl. i prisen. Lejligheden skal afleveres i pæn stand som det er modtaget. Brug af vand, gas og elektricitet er inklusiv. 
Huset kan også lejes på skæve ugedage mod forespørgsel - dog kun lørdag til lørdag fra 1. maj til 28. sept. Øvrige årstider er minimumsleje er 5 dage. Ring og hør om ledige datoer såfremt skæve ugedage ønskes.

Beliggenhed
Huset ligger tæt på centrum i den lille landsby Krnica og der er kun 300m til nærmeste indkøb og restauranter. Der er 2 km til  Luka Krnica Beach, som er en den bedste strand i området. Her er stille og roligt. Et par hundrede meter derfra ligger Beach Bar Cadena og Restaurant Sveti Mikula Fish. Der er ca. 20 km til storbyen Pula som har nærmeste lufthavn.

Fakta

  Max antal personer: 8 + 1   Pool: Ja
  Antal sovevær: 7 stk   Grill: Ja
  Størrelse: 170m2   Wifi: Ja
  Antal etager: 1   Aircondition: Ja
  Husdyr tilladt: Ja - Tillæg på 10 Euro - betales på stedet   Parkering: Ja
  Slutrengøring: 35 Euro - betales på stedet   Depositum: 500 Euro - betales på stedet