Villa Maxima, Pula - Kroatien (Hotelklasse: 4 stjerner)

BELIGGENDE Nær PULA - Den sydlige del af ISTRIEN

Boligen har 7 soveværelser og er velegnet til 14 personer. Mulighed for 4 ekstra opredninger i stuen.

I Pula ligger dette store og skønne feriehus. Med 400m2 bolig er der god plads til den helt store familie eller måske sågar 2 familier. Huset ligger naturskønt i udkanten af Pula med 5 km til centrum og strand. Her er masser af have, flere dejlige terrrasser og ikke mindst en stor pool på 60m2. Der er legeplads til børnene og mulighed for forskellige aktiviteter såsom dart, tennis og bordtennis. 

Egentlig er huset og haven så stor og velindrettet at man ikke behøver mere til en uges ferie. Super Grill og BBQ område i haven krydret med dejlig poolområde med solsenge og godt vejr så er vi nået langt. Lægger man hertil adgang til alverdens udendørs spil og ikke mindst en stor social familie, så har kun de færreste brug for mere. Alligevel bør man unde sig selv en dag i Pula og se det berømte Amfiteater. I byens sydlige ende ligger Adventure Park Pula med spændende aktiviteter. Endnu mere interessant er det 20 km mod nordvest... her kommer du til  den maleriske by Rovinj. En by man på ingen måde må gå glip af.

Indretning
Dejlig stort hus i 2 etager på 400m2 og til max 18 personer. Huset har 7 soveværelser hvoraf de 6 er dobbeltværelser og det sidste værelse er med 2 enkeltsenge. Dertil kommer 2x2 opredninger i stuerne. Den ene stue er iøvrigt indrettet med et lille barområde. Samlet set er der 3 opholdsstuer i huset hvoraf de 2 er med tv. I forlængelse af den ene stue er der et billardbord. Huset rummer 5 badeværelser + et separat toilet. Der er også en indedndørs jacuzzi, sauna og mini fitnessområde med løbebånd, cykel og crossfit. Køkkemet er stort køkken med dejlig spiseplads. Selve køkkenet indeholder 4 kogeplader, ovn, opvaskemaskine, køleskab, fryser, kaffemaskine, toaster og mikroovn. Dertil kommer vaskemaskine, fri wifi og aircondition.

I haven findes først og fremmest det skønne poolområde med op til 12 liggestole. Poolen er med en god bred trappe og en separat børneafdeling. Øverst oppe er der udendørs jacuzzi. En stor overdækket patio terrasse med udsigt over jacuzzien rummer et kæmpe udekøkken med alt hvad man kan drømme. Her er der basis for store fællesmiddage omrking det store spisebord. Rundt i haven findes yderligere 3-4 møblerede terrasser. Foran huset er der 6 parkeringspladser. Dertil kommer en sportsbane med basketball og tennisbane.  Der er endvidere en legeplads til børnene, mulighed for at spille bordtennis etc.

Sengelinned og slutrengøring er inkl. i prisen. Dog skal lejligheden afleveres i pæn stand som det er modtaget. Brug af vand, gas og elektricitet er også inklusiv.
Huset lejes fra lørdag til lørdag. Minimumsleje er 7 nætter. Ikke-ryger hus.

Beliggenhed
Huset ligger i et roligt område ca. 6 km fra Pula centrum og ca. 3 km. fra Pula lufthavn. Der er ca. 1500m til indkøb. Vil man en tur til stranden er der omkring 5 km. Der er mange små bugte med strande i Pula. Fælles for dem alle er at det primært er kiesel og stenstrand. Pula by  byder på en masse seværdigheder og shopping. Der er f.eks.12 km til Brijuni Nationalpark.

Fakta

  Max antal personer: 14 + 4   Pool: Ja
  Antal sovevær: 7 stk   Grill: Ja
  Størrelse: 400m2   Wifi: Ja
  Antal etager: 2   Aircondition: Ja
  Husdyr tilladt: Nej   Parkering: Ja
  Slutrengøring: Inkl. i prisen   Depositum: 1000,- Euro - Betales på stedet.
  Ved grupper af unge u/30 år betales yderlige 150,- Euro p.p.