Villa Aqua, Rezanci, Istrien - Kroatien (Hotelklasse: 5 stjerner)

BELIGGENDE  i Režanci på Istrien nær Rovinj og Pula

Boligen har 4 soveværelser. Det er bedst velegnet til 8 personer med mulighed for 2 ekstra opredninger på sovesofa.

Istria Nuova’s Villa’s består af 3 separate luksus villaer fordelt på  11.000m2 i den lille Istrianske landsby Režanci. Villaerne ligger i udkanten af Rezanci i et skovområde med skøn natur. Hver villa har sin egen grund på 2000m2 med poolområde og egen have med Middelhavsplander. Dertil kommer et fælles skov og græsareal med vandrestier og bænke på 5.000m2. Fællesområdet byder ikke kun på dejlig natur men også en perlerække af lækre aktivitetsmuligheder til aktive gæster. Disse er til rådighed for gæster i alle 3 villaer. De 3 Villaer er: VIlla Aqua, Villa Terra og Villa Sole. 

Landsbyen Rezanci er ikke stor. Den ligger idyllisk omgivet af skov og marker. Byen har en lille købmand. Der ca. 20 km til den store historiske by Pula samt ca. 30 km til stemningsfulde og charmerende Rovinj -  to af Istriens mest populære byer og oplagte udflugtsmål. Villa Aqua er luksuriøs og charmerende villa hvor man kan nyde privatlivets fred i flotte omgivelser. Villaen har adgang til et separat fitness- og spahus, golf chipping and putting green og volleyball, der er fælles med de 2 øvrige feriehuse.

Indretning
Villa Aqua har et boligareal på 300m2 og passer til max 10 personer. Huset er indrettet i klassisk moderne stil med bjælkelofter og specialdesignet møbler. Køkkenet er veludstyret med alle moderne bekvemmeligheder, bl.a. kaffemaskine, opvaskemaskine og mikroovn. Den store opholdsstue er møbleret med signaturmøbler, der er unikke for Villa Aqua. Fra stuen er der direkte udgang til stor overdækket pergola terrasse med med bl.a. spisebord. Herfra har man udsigt over poolen og skoven. På den flotte stenterrasse er der også stenovngrill til rådighed samt en udendørs spa. Overalt i huset er der aircondition og opvarmning.

Villaen har 4 soveværelser som alle er med lækre Kingsize senge. Fra master bedroom på 1 sal er der stor balkon med solsenge og en fantastisk udsigt. Alle værelser har endvidere skrivebord, tv, stol samt lækkert og indbydende badeværelser. Alle badeværelser har bad og toilet - og et enkelt har desuden boblebad. Et badeværelse er indrettet med adgang til den overdækkede pergola terrasse med liggestole. Terrassen er i 2 niveauer, hvor nederste niveau er med den 40m2 store pool. Rundt omkring er der solsenge og blomsterkrukker. Den store omliggende have  er anlagt i et skrående terræn. Små stier i haven fører til aktivitetområderne fx volleybanen eller til det fælles spa- og fitnesshus. 

Hele området er beliggende nær ved en stor privat skov med muligheder for cykling eller gåture, chipping og putting green, volleyball eller fitness. Huset har egen parkering på grunden og der er mulighed for at medbringe kæledyr. Ring og hør om ledige datoer.

Beliggenhed
Huset ligger i landsbyen Rezanci  i det midt på Istrien i Kroatien. Der er mulighed for indkøb lokalt 500m fra villaen mens de nærmeste restauranter er små nabolandsbyer som Svetvincenat eller Sajini der ligger 5-6 km væk. Området er oplagt til en rolig afslappende ferie med mulighed for vandring og cykelture eller tage på en udflugt til fx Nationalparken Brijuni på den sydvestlige kystlinje af Istrien. Det er også oplagt at tage på en udflugt til en af de nærmeste storbyer Pula, Rovinj eller Rabac eller tage en frisk dukkert i det krystalklare vand på stranden (sten/grusstrand), der ligger 17 km fra villaen. Der er ca. 20 min kørsel til nærmeste strand uanset om man vælger Syd, øst eller vestkysten af Istrien. Pula er den nærmeste lufthavn og ligger ligger 23 km fra Villa Aqua.

Fakta

  Max antal personer: 8+2   Pool: ja
  Antal sovevær: 4 stk   Grill: ja
  Størrelse: 300m2   Wifi: Ja
  Antal etager: 2   Aircondition: Ja
  Husdyr tilladt: ja   Parkering: Ja
  Slutrengøring: Inklusiv   Depositum: